Πώς να σχεδιάσετε έναν χιονάνθρωπο

19
Πώς να σχεδιάσετε έναν χιονάνθρωπο

Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη μας εδώ.

Οι χιονάνθρωποι είναι υπέροχα αντικείμενα για να σχεδιάσετε κατά τη χειμερινή περίοδο, ειδικά αν ζείτε κάπου με τόνους χιονιού. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα να μοιραστώ το σεμινάριο πώς να σχεδιάσω έναν χιονάνθρωπο. Αυτό το εύκολο σεμινάριο σχεδίασης χιονάνθρωπου είναι ιδανικό για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών και για αρχάριους σχεδίασης.

Πώς να σχεδιάσετε έναν χιονάνθρωπο

Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε τον δικό σας εορταστικό χιονάνθρωπο. Η χρήση σχεδίων όπως αυτό είναι ένας απλός τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, να ετοιμαστείτε για τις διακοπές ή να κρατήσετε τα χέρια σας απασχολημένα όταν χρειάζεται. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε αυτό το εύκολο σεμινάριο.

Προμήθειες που χρειάζονται για να ξεκινήσετε τη ζωγραφική ενός χιονάνθρωπου

Καθώς ετοιμάζεστε να σχεδιάσετε και να κάνετε doodle, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά εργαλεία. Ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις, αλλά εδώ είναι αυτό που μου αρέσει να χρησιμοποιώ.

 1. Λευκό φύλλο χαρτιού ή χαρτόνι
 2. Μολύβι
 3. Γόμα
 4. Μαρκαδόροι, χρωματιστά μολύβια ή κραγιόνια. Δείτε αυτήν την ανάρτηση για το οι καλύτεροι μαρκαδόροι για χρωματισμό και κουκιά.

Πώς να σχεδιάσετε έναν χιονάνθρωπο

Ακολουθήστε αυτό το πλήρες σεμινάριο βήμα προς βήμα για να αποκτήσετε ένα απλό αλλά χαριτωμένο σχέδιο για έναν χαριτωμένο χιονάνθρωπο! Αυτή είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για να ολοκληρώσετε μόνοι σας ή με φίλους και οικογένεια κατά τους χειμερινούς μήνες. Προσθέστε το στη λίστα σας με τα έργα τέχνης για το έτος ή έχετε κατά νου την επόμενη φορά που θα κάνετε doodle στο ημερολόγιό σας.

 1. Σχεδιάστε το καπέλο του χιονάνθρωπου

  Ξεκινήστε σχεδιάζοντας έναν θόλο με ένα χείλος για να αναπαριστά το καπέλο του χιονάνθρωπου. Λίγο πιο κάτω, σχεδιάστε ένα κυρτό ορθογώνιο που θα χρησιμεύσει στην αρχή του κασκόλ γύρω από το λαιμό του χιονάνθρωπου.

 2. Σκιαγράφησε το σώμα του χιονάνθρωπου

  Προσθέστε καμπύλες γραμμές συνδέοντας το καπέλο στο κασκόλ και στις δύο πλευρές για να σχηματίσετε το κεφάλι του χιονάνθρωπου. Προσθέστε ένα στρογγυλεμένο ημικύκλιο στη βάση. Αυτό θα είναι το σώμα του χιονάνθρωπου. Μην ανησυχείτε να κάνετε τέλειους κύκλους. οι χιονόμπαλες δεν είναι ποτέ τέλειες.

 3. Προσθήκη λεπτομερειών

  Αυτό είναι το βήμα όπου προσθέτετε τις μικροσκοπικές λεπτομέρειες του χιονάνθρωπου. Ζωγράφισα δύο σκούρα μάτια με μικρούς λευκούς κύκλους στο κέντρο. Προσθέστε μια τρίγωνη μύτη καρότου και δύο μικρούς κύκλους στην κοιλιά για κουμπιά. Δεν πρόσθεσα στόμα, αλλά αισθανθείτε ελεύθερος!

 4. Σχεδιάστε βραχίονες και τελικές πινελιές

  Προσθέστε μια ευθεία γραμμή από το κασκόλ και στις δύο πλευρές του σώματος. Σχεδιάστε μικρά γάντια στο άκρο κάθε γραμμής. Αυτά είναι τα αξιολάτρευτα μπράτσα του! Πρόσθεσα και το ελεύθερο μέρος του κασκόλ πίσω από το ένα του μπράτσο!

 5. Χρωματίστε τον Χιονάνθρωπο

  Σε αυτό το βήμα θα χρωματίσεις τον χιονάνθρωπο σου! Έβαψα τον χιονάνθρωπο μου κόκκινο, λευκό και μαύρο. Γίνετε δημιουργικοί με τα χρώματα που χρησιμοποιείτε και προσαρμόστε τον αξιολάτρευτο χιονάνθρωπο κινουμένων σχεδίων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  Πώς να σχεδιάσετε έναν χιονάνθρωπο

Πώς να σχεδιάσετε έναν χιονάνθρωπο βήμα προς βήμα

Διασκεδαστικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο του χιονάνθρωπου

Αφού σχεδιάσετε τον χιονάνθρωπο σας, ίσως αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε με αυτόν. Ανάλογα με το τι το σχεδιάζετε, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως κάρτα, γράμμα ή διακόσμηση. Προσωπικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ σχέδια όπως αυτό για να φτιάξω σπιτικές κάρτες για αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο χιονάνθρωπου σε άλλη επιφάνεια όπως πέτρες, φέτες ξύλου ή στολίδια.

Εάν είστε δάσκαλος, βάλτε μαθήματα σχεδίασης όπως αυτό σε έναν χειμερινό σταθμό ζωγραφικής και γραφής για παιδιά. Αφού ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, αφήστε τους να δημιουργήσουν ένα χειμερινό σχέδιο με το δικό τους σχέδιο χρησιμοποιώντας έμπνευση όπως αυτό το πώς-να και βάλτε τους να βρουν μια χαριτωμένη ιστορία που θα ταιριάζει με το σχέδιο του χιονάνθρωπου.

Μόλις ολοκληρωθεί το σχέδιο, χρησιμοποιήστε το ως σελίδα χρωματισμού χιονάνθρωπου για τον εαυτό σας ή για τα παιδιά. Εάν το ολοκληρωμένο σχέδιο γίνει με στυλό με λεπτή μύτη, θα είναι διασκεδαστικό για κάποιον άλλο να διακοσμήσει με χρωματιστά μολύβια, κραγιόνια ή μαρκαδόρους!

Άλλες ιδέες για ένα σχέδιο χιονάνθρωπου

Καθώς σχεδιάζετε το σώμα του χιονάνθρωπου σας, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε άλλα διασκεδαστικά στοιχεία, όπως ένα καλαμποκάλευρο, ένα χαριτωμένο χαμόγελο, μια τρίτη χιονόμπαλα, διαφορετικούς τύπους καπέλων, ροδαλά μάγουλα, μύτη με κουμπιά και άλλα ωραία πράγματα.

Το διασκεδαστικό με τα σχέδια όπως αυτό είναι ότι μπορείτε εύκολα να τα μετατρέψετε σε σελίδες χρωματισμού για να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα ή να τα προσθέσετε σε άλλα έργα χειροτεχνίας στα οποία μπορεί να εργάζεστε.

Ελπίζω να απολαύσετε το doodling αυτό τον χειμώνα φίλε! Ευχαριστώ για την ανάγνωση και μείνετε ζεστοί αυτόν τον χειμώνα!

Για περισσότερες διασκεδαστικές συμβουλές και κόλπα σχεδίασης, δείτε αυτές τις ιδέες:

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar