Πώς να προσθέσετε τον τρόπο πληρωμής σας στο Facebook Business Manager

37
Πώς να προσθέσετε τον τρόπο πληρωμής σας στο Facebook Business Manager

Υπάρχουν φορές που πρέπει να ενημερώσετε τα στοιχεία χρέωσης ή τον τρόπο πληρωμής σας για να συνεχίσετε να προβάλλονται οι διαφημίσεις σας στο Facebook. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με το Facebook Business Manager ή έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα διαχείρισης διαφημίσεων στο παρελθόν. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μια επισκόπηση του τρόπου ρύθμισης του τρόπου πληρωμής σας στο Facebook και ενημέρωσης, εάν τον χρειαστείτε στο μέλλον.

Ρύθμιση μεθόδου πληρωμής στο Facebook: Μια επισκόπηση

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να καταλάβουμε ότι απαιτούνται τρόποι πληρωμής για τη δημιουργία και την προβολή διαφημίσεων στο Facebook. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την πλατφόρμα, ίσως θελήσετε να διαβάσετε γρήγορα σχετικά με αυτήν Facebook Business Manager εδώ.

Η ολοκλήρωση της αρχικής ρύθμισης για τους τρόπους πληρωμής είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει πριν από τη δημιουργία διαφημιστικών λογαριασμών, την εκχώρηση τρόπων πληρωμής και πιστωτικών ορίων στους άλλους Business Managers, όπως πρακτορεία.

Προσθέστε μια μέθοδο πληρωμής Facebook στο Facebook Business Manager

Το Facebook σας παρέχει μια ποικιλία από μέθοδοι πληρωμής μπορείτε να επιλέξετε να προβάλλετε διαφημίσεις Facebook. Προτού ξεκινήσετε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε ο διαχειριστής του διαφημιστικού λογαριασμού, διότι εάν δεν είστε, ενδέχεται να εμφανιστεί σφάλμα όταν προσπαθείτε να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής.

Για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε διαφημίσεις, σας ζητείται να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής. Για να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής στο Facebook Business Manager, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα 1

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook Ads μέσω https://business.facebook.com/

Βήμα 2

Συμπληρώστε τα στοιχεία διαπιστευτηρίων και μετά κάντε κλικ στο «Σύνδεση»

Βήμα 3

Κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού πλέγματος στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας για πρόσβαση στα „Εργαλεία επιχειρήσεων“

Βήμα 4

Επιλέξτε „Χρέωση“

Βήμα 5

Στη σελίδα Χρέωση, κάντε κλικ στην επιλογή „Ρυθμίσεις πληρωμής“

Βήμα 6

Μόλις βρεθείτε στην οθόνη „Ρυθμίσεις πληρωμής“, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην ενότητα „Τρόπος πληρωμής“ και κάντε κλικ στην επιλογή „Προσθήκη τρόπου πληρωμής“

Βήμα 7

Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Συνέχεια»

Λάβετε υπόψη ότι εάν ο διαφημιστικός λογαριασμός σας έχει ρυθμιστεί για μη αυτόματη πληρωμή, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε κανέναν τρόπο πληρωμής χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα. Θα χρειαστεί να προσθέστε χρήματα στον διαφημιστικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη μη αυτόματη μέθοδο πληρωμής. Σε περίπτωση που έχετε περισσότερους από έναν τρόπους πληρωμής στον διαφημιστικό λογαριασμό σας, μπορείτε να ορίσετε έναν κύριο τρόπο πληρωμής. Το Facebook θα χρεώσει πρώτα τον κύριο τρόπο πληρωμής σας όταν πραγματοποιήσετε μια πληρωμή για τις διαφημίσεις σας στο Facebook.

Δεν προσθέτω τίποτα, απλά πρέπει να ενημερώσω τον τρόπο πληρωμής μου. Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

Μπορείτε να ενημερώσετε ή να αλλάξετε τους τρόπους πληρωμής που έχετε με τα παρόμοια βήματα που διαβάσατε παραπάνω. Απλώς κάντε κλικ στο «Επεξεργασία» δίπλα στον τρόπο πληρωμής που θέλετε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αποθήκευση» μόλις τελειώσετε.

Schreibe einen Kommentar