Πώς να μετακινήσετε ένα σπίτι: Μετακίνηση ζώων και ζώων

1

Μάθαμε πολλά όταν μεταφέραμε το σπίτι μας από το Αϊντάχο στην Ουάσιγκτον! Σήμερα, μοιράζομαι την εμπειρία μας και τις συμβουλές και τα κόλπα μας για τη μετακίνηση ζώων και ζώων!

Η μετακίνηση είναι δύσκολη! Η μετακόμιση ενός οικοπέδου είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Τον Φεβρουάριο, μεταφέραμε το σπίτι μας 500+ μίλια από το Νοτιοδυτικό Αϊντάχο στην περιοχή South Sound της Πολιτείας Ουάσιγκτον! Ήταν… μια ενδιαφέρουσα εμπειρία! Είμαι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά έγιναν λάθη, παιδιά!

Νομίζαμε ότι ήμασταν προετοιμασμένοι. Και, ειλικρινά, ήμασταν πραγματικά! Αλλά η μετακόμιση είναι αγχωτική και τρομερή όσο προετοιμασμένοι κι αν είσαι! Ειλικρινά, κάναμε το καλύτερο δυνατό με βάση το γεγονός ότι δεν ξέραμε τι να περιμένουμε!

Ας το παραδεχτούμε: η μετακόμιση ενός ολόκληρου οικοπέδου είναι πολύ διαφορετική από τη μετακόμισή σας στην αρχή!

Έψαξα στο google πολλά πράγματα όπως «πώς να μετακινήσετε ένα σπίτι» προσπαθώντας να αναζητήσω συμβουλές και βοήθεια. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη μετακόμιση προς την ένα σπιτάκι. Αλλά τι γίνεται αν έχετε ήδη έχω ένα εδραιωμένο οικόπεδο και μετακομίζετε; Ειλικρινά, απλά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω!

Εξαιτίας αυτού, ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι μόλις τακτοποιηθούμε, θα κοινοποιούσα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα για να βοηθήσω όλους τους άλλους που μπορεί να τις χρειαστούν! Λοιπόν, ορίστε: Πώς να μετακινήσετε ένα σπίτι! Υπάρχουν πολλές πληροφορίες, οπότε τις έχω σπάσει σε μια μίνι σειρά αναρτήσεων για να μπορώ να καλύψω τα πάντα σωστά. Μη διστάσετε να μεταπηδήσετε από δημοσίευση σε δημοσίευση ανάλογα με τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Πώς να μετακινήσετε ένα σπίτι!
Σε αυτή τη σειρά 4 μερών, θα καλύψουμε:

. . . . . . . . . .

Συμβουλές για τη μετακίνηση ζώων και ζώων

Το να μετακινείτε τα ζώα σας είναι μακράν ένα από τα πιο αγχωτικά κομμάτια μιας μεγάλης κίνησης! Υπάρχουν πολλά logistics που εμπλέκονται στη μετακίνηση τόσων πολλών ζωντανών πλασμάτων που αναπνέουν και να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο υγιή και χωρίς άγχος. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μάθαμε από τη μετακίνηση με τα ζώα:

Μειώστε το μέγεθος των ζώων σας πριν από τη μετακόμιση

Όπως συζήτησα στο δικό μου παλαιότερη ανάρτηση, αρχίσαμε να περιορίζουμε τα ζώα μας μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι η μετακόμιση μπορεί να ήταν μια πραγματική πιθανότητα. Προφανώς, όσο λιγότερα ζώα πρέπει να μετακινήσετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι. Αποφασίσαμε επίσης να κρατήσουμε τα πιο υγιή και ανθεκτικά ζώα μας που θα χειρίζονταν καλύτερα τη μετακόμιση. Είναι μια απόφαση που σίγουρα δεν μετανιώνουμε!

Μετρήστε τα ζώα σας… και μετά μετρήστε ξανά!

Δεδομένου ότι μειώναμε σημαντικά τα ζώα μας τους μήνες που προηγήθηκαν της μετακόμισής μας, συνεχίσαμε να χάνουμε το μέτρημα του πόσα ζώα είχαμε πραγματικά! Ο αριθμός των κοπαδιών κοτόπουλου μας κυμαινόταν ιδιαίτερα! Αλλά τελικά καταλήξαμε στο μέγεθος κοπαδιού του στόχου μας των 10 κοτόπουλων, δηλαδή πόσα πήραμε μαζί μας όταν μετακομίσαμε.

Δυστυχώς, δύο μέρες μετά την άφιξή μας στην Ουάσιγκτον, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Fatty, ο Γερμανός Bielefelder, δεν ήταν πουθενά. Τότε ήταν που καταλάβαμε ότι είχαμε στην πραγματικότητα 10 κότεςόχι 10 κοτόπουλα σύνολο.

Ωχ. ??‍♀️ Η Lindy σχεδίασε όμως αυτή την υπέροχη αφίσα που αναζητούσε, έτσι ώστε οι γείτονές μας στο Αϊντάχο να την αναγνωρίσουν και να την εντοπίσουν. ?

Ευτυχώς, οι υπέροχοι γείτονές μας βρήκαν τον Fatty να κρύβεται πίσω από κάποια περίφραξη. Την παρείχαν ευγενικά μέχρι να μπορέσουμε να το κάνουμε πίσω με αυτόν τον τρόπο.

Μάθετε από τα λάθη μας! Όταν μετακινείτε ζώα και ζώα, μετρήστε τα ζώα σας πολλές φορές! Και, βεβαιωθείτε ότι πράγματι να έχετε όλοι συγκεντρωμένους και έτοιμους να ξεκινήσετε τη μετακόμιση!

Προσλάβετε μια επαγγελματική μεταφορική εταιρεία

Ίσως το πιο έξυπνο πράγμα που κάναμε ήταν να προσλάβουμε έναν μεταφορέα ζώων. Και, ναι, αυτό είναι πραγματικό πράγμα! Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσφέρουν την υπηρεσία μετακίνησης ζώων για εσάς! Πιστέψτε με, αξίζει κάθε δεκάρα!

Όταν μετακινείτε ζώα και ζώα, υπάρχουν πολλά logistics για να καταλάβετε! Το να μην ανησυχείτε για το πώς θα φτάσουν τα ζώα σας στη νέα σας τοποθεσία είναι τεράστια ανακούφιση! Η πρόσληψη ενός μεταφορέα μας γλίτωσε επίσης από τα έξοδα και το άγχος που χρειαζόμασταν να αγοράσουμε και να τραβήξουμε ένα ρυμουλκούμενο για ζώα.

Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή για να μετακινήσετε τα ζώα σας, φροντίστε να ελέγξετε τις αναφορές. Είναι σύνηθες στον κόσμο των αιγών να χρησιμοποιείτε μεταφορικές εταιρείες όταν αγοράζετε κατσίκες από το εξωτερικό, οπότε έχω ακούσει τα πάντα, από τα καλά μέχρι τα κακά!

Χρησιμοποιήσαμε Tiffany από Ma’Goats Transport Totes και ήταν φανταστική! Μας έκανε να νιώσουμε ότι τα ζώα μας θα μπορούσαν να ήταν δικά της! Ειλικρινά, μάλλον ήταν πολύ καλύτερα μαζί τους εκείνη την περίοδο από ότι θα ήμασταν εμείς, γιατί ήμασταν λίγο πιεσμένοι!

Έφτασε στο σπίτι μας περίπου στις 7:30 π.μ. την ημέρα της μετακόμισης. Είχαμε όλα τα ζώα ρείθρα και έτοιμα να φορτωθούν. Φορτώσαμε όλα τα ζώα στο όχημά της και βγήκε στο δρόμο. Η Tiffany ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη που έφτασε στο νέο μας σπίτι και έκανε τα πάντα για να τακτοποιήσει όλους! Έσκασε έναν στάβλο σε αχυρώνα, άπλωσε φρέσκα κλινοσκεπάσματα και φρόντισε όλα τα ζώα να ήταν άνετα και να ταΐσουν πριν φύγει.

*Μια σημείωση σχετικά με τη τροφή και το νερό για το αυτοκίνητο: Αρχικά είχαμε μαζί τους κύπελλα σε κλουβιά στα ρείθρα τους, έτσι είχαν φαγητό και νερό, αλλά ήταν πολύ ακατάστατο στη διαδρομή, οπότε δεν το συνιστώ αν δεν είναι πολύ μεγάλο. ταξίδι. Πιθανότατα δεν θα φάνε ή δεν θα πιουν εν κινήσει ούτως ή άλλως.

Κρατήστε προμήθειες πρώτων βοηθειών για ζώα

Όταν ετοιμάζετε βαλίτσες, κρατήστε τα κιτ πρώτων βοηθειών για τα ζώα σας εύκολα προσβάσιμα. Φροντίσαμε ότι τα δικά μας ήταν μεταξύ των τελευταίων συσκευασμένων, ώστε να μπορούμε να τα βγάλουμε εύκολα από το πίσω μέρος του φορτηγού. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν είχαμε τραυματισμούς να αντιμετωπίσουμε, αλλά ένιωσα καλύτερα γνωρίζοντας ότι μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα προμήθειες αν χρειαστεί!

Εάν δεν έχετε συσκευασμένα κιτ πρώτων βοηθειών για τα ζώα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον τα βασικά στη διάθεσή σας πριν κάνετε την κίνηση! Αποθηκεύουμε όλες τις προμήθειες πρώτων βοηθειών μας σε κουβάδες των 5 γαλονιών, που αποθηκεύονται και μετακινούνται εύκολα! Ίσως θελήσετε να σκεφτείτε τουλάχιστον να συγκεντρώσετε έναν κουβά με βασικές προμήθειες που θα έχετε στη διάθεσή σας για τη μετακόμιση.

Ακολουθούν σύνδεσμοι για το τι διατηρούμε σε κάθε κουτί προμήθειας πρώτων βοηθειών για ζώα σε περίπτωση που χρειάζεστε έμπνευση!

Έχετε ένα σχέδιο στέγασης για τα ζώα σας στη νέα σας τοποθεσία

Υπάρχουν τόσες πολλές μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να κάνετε μια μεγάλη κίνηση! Είναι πολύ εύκολο να παραβλέψετε τι πραγματικά θα συμβεί μόλις φτάσετε στο νέο σας σπίτι!

Δεδομένου ότι δεν προλάβαμε να δούμε το ακίνητό μας αυτοπροσώπως πριν μετακομίσουμε, πραγματικά δεν ξέραμε τι να περιμένουμε όσον αφορά την εγκατάσταση του ακινήτου, την περίφραξη, τα αρπακτικά ζώα κ.λπ. Αλλά ξέραμε ότι υπήρχαν πάγκοι στον αχυρώνα . Έτσι, το αρχικό μας σχέδιο για τις ημέρες που ακολούθησαν τη μετακόμιση ήταν να κρατήσουμε όλα τα ζώα στον αχυρώνα. Κρατήσαμε τις κατσίκες σε έναν από τους μεγαλύτερους πάγκους αχυρώνα και δημιουργήσαμε έναν περιφραγμένο χώρο για τα κοτόπουλα χρησιμοποιώντας έναν κινητό μεταλλικό φράχτη για σκύλους (όπως αυτό). Αυτοί οι πτυσσόμενοι μεταλλικοί φράχτες κατοικίδιων ζώων είναι ιδανικοί για να τους έχετε στη διάθεσή σας και να τους έχετε γύρω από το σπίτι για διάφορους σκοπούς!

Λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από ό,τι περιμένετε για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες (ή ακόμα και ημι-κατάλληλες!) περιοχές για τα ζώα μετά τη μετακόμισή σας! Οι κατσίκες μας έμειναν στον στάβλο του αχυρώνα για αρκετές εβδομάδες μέχρι που φτάσαμε στο φράχτη. Αρχίσαμε να αφήνουμε τα κοτόπουλα έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ελεύθερη βοσκή και τελικά ολοκληρώσαμε έναν κατάλληλο χώρο για κοτέτσι πριν από μερικές εβδομάδες. Λοιπόν, θυμηθείτε όταν σχεδιάζετε την κατάσταση της προσωρινής στέγασης ότι μπορεί να χρειαστεί να είναι λειτουργική για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες ή περισσότερο!

Έχετε ένα σχέδιο διατροφής για τα ζώα σας

Οι ανάγκες σίτισης είναι ένα άλλο πράγμα για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε. Προμηθεύουμε τις ζωοτροφές μας από τοπικά ελαιοτριβεία, που σημαίνει ότι έπρεπε να βρούμε μια νέα πηγή ζωοτροφών μόλις φτάσουμε στην Ουάσιγκτον. Φέραμε μαζί μας τέσσερις σακούλες των 50 λιβρών με ζωοτροφές για κοτόπουλο. Για τις κατσίκες, φέραμε μια σακούλα 50 λιβρών με ορυκτά κατσίκας και 4 μπάλες σανό μηδικής. Αυτό μας έδωσε χρόνο να βρούμε μια νέα πηγή τροφής και να μεταφέρουμε σιγά σιγά τα ζώα μας στη νέα τους τροφή.

Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού είναι συσκευασμένοι όλοι οι κάδοι τροφοδοσίας, οι γούρνες, οι ποτίστρες κ.λπ. στο κινούμενο φορτηγό. Βάλαμε τα δικά μας προς τα πίσω για να μπορέσουμε να τα αρπάξουμε και να στήσουμε τα ζώα μόλις φτάσαμε.

Έχετε συμβουλές ή κόλπα για μετακίνηση με ζώα και ζώα εκτροφής; Μοιραστείτε τα μαζί μας στα σχόλια!

Καρφιτσώστε για αργότερα!

Schreibe einen Kommentar