Πώς να κοντύνετε μια μαξιλαροθήκη (ή ψαλίδα) με τον γρήγορο και εύκολο τρόπο

1
Πώς να κοντύνετε μια μαξιλαροθήκη (ή ψαλίδα) με τον γρήγορο και εύκολο τρόπο
Αυτή είναι μια από αυτές τις αναρτήσεις που φαίνονται λίγο τυχαίες, και όμως ξέρω ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν τα ίδια προβλήματα. Σήμερα, θα σας δείξω πώς να κοντύνετε μια μαξιλαροθήκη ή ένα ψέμα σε 10 λεπτά ή λιγότερο.

κοντό μαξιλάρι στο κρεβάτι με διακοσμητικά μαξιλάρια

Στην πολύ αργή μου προσπάθεια να ανανεώσω το δωμάτιό μου μετά την απομάκρυνση του πρώην μου, άλλαξα το κρεβάτι μου από King σε Queen. Εξακολουθώ να μου αρέσει πολύ το πάπλωμα IKEA που έχω και διαπιστώνω ότι εξακολουθεί να ταιριάζει στο κρεβάτι μια χαρά. Για να ταιριάζει καλύτερα στο κρεβάτι, άλλαξα τα διακοσμητικά μαξιλάρια από King size σε μαξιλάρια κανονικού μεγέθους. Αυτό με άφησε με το θέμα των μαξιλαριών που ταιριάζουν με το πάπλωμά μου να είναι πολύ μακριά.

Έζησα μαζί τους έτσι για περίπου 7 μήνες. Στη συνέχεια, ενώ έφτιαχνα το Απόκριες, Ευχαριστίακαι Χριστούγενναμαξιλάρια, τα οποία έκανα όλα μαζί σε μία συνεδρίαση, κατάλαβα πώς να κοντύνω μια μαξιλαροθήκη (ή ψεύτικη στην περίπτωσή μου). Μου άρεσε ο τρόπος που στρίφωσα τις κουρτίνες σε 10 λεπτά. Ήταν τόσο εύκολο.

Σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που έχετε μαξιλαροθήκες ή πετσέτες που είναι επίσης πολύ μακριές.

Πώς να κοντύνετε μια μαξιλαροθήκη (ή παράμαλλο)

Προμήθειες:

Βήμα 1: Μετρήστε και σημειώστε

ΩΡΑ: 4 λεπτά

μέτρηση πόσο να κοντύνει το μαξιλαράκι

Πρώτα, καθορίστε πόσα πρέπει να αφαιρέσετε από τη μαξιλαροθήκη ή την απάτη σας.

Αυτό το έκανα με τον πολύ απλό τρόπο να γεμίσω το μαξιλάρι στο κάλυμμα και να το φτάσω μέχρι το τέλος με το άνοιγμα. Μετά τσίμπησα το άκρο που δεν είχε μαξιλάρι και μέτρησα την ποσότητα της μαξιλαροθήκης που έπρεπε να αφαιρέσω. Πρόσθεσα λίγο πίσω σε αυτή τη μέτρηση για να βεβαιωθώ ότι άφησα χώρο για το πάχος του μαξιλαριού.

σημάδια για να φτιάξετε μοτίβο για το πώς να κοντύνετε τη μαξιλαροθήκη

Τώρα γυρίστε τη μαξιλαροθήκη σας ή την εικονική σας δεξιά πλευρά προς τα έξω και μετρήστε και σημειώστε την ποσότητα που χρειάζεστε για να κοντύνετε τη μαξιλαροθήκη σας.

Κάντε σημάδια σε ολόκληρη τη μαξιλαροθήκη με το στυλό μελανιού που εξαφανίζεται.

Στην περίπτωσή μου, έπαιρνα ένα κάλυμμα μαξιλαριού King και το άλλαζα σε ένα κάλυμμα μαξιλαριού κανονικού μεγέθους. Σημάδεψα 6 1/4″ σε όλο το άκρο του μαξιλαριού.

Βήμα 2: Σχεδιάστε γραμμή

ΩΡΑ: 1 λεπτό

κάνοντας γραμμή για να ράψετε για να κοντύνετε τη μαξιλαροθήκη

Τώρα θα θέλετε να συνδέσετε όλες αυτές τις γραμμές που σημειώσατε κατά μήκος της μαξιλαροθήκης σας.

Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το τμήμα χάρακα ενός σετ τάπητα κοπής, αλλά αν δεν το έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μέτρο ή το πλάι ενός κουτιού ή ενός βιβλίου. Χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε.

Βήμα 3: Ράψτε

ΩΡΑ: 3 λεπτά

ράψιμο σε γραμμή μελανιού που εξαφανίζεται

Ράψτε κατά μήκος της γραμμής του μελανιού που εξαφανίζεται.

Βήμα 4: Κόψτε την περίσσεια

ΩΡΑ: 1 λεπτό

Τροχός κοπής Fiskars με μαξιλάρι από άκρο

Κόψτε το ύφασμα που περισσεύει από τη μαξιλαροθήκη ή το κάλυμμα.

Για άλλη μια φορά, θα είναι πιο εύκολο και γρήγορο εάν χρησιμοποιείτε τον τροχό κοπής και το χαλάκι, αλλά αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε το ψαλίδι ραπτικής σας.

Και να το έχετε… γυρίστε τη μαξιλαροθήκη ή την εικονική σας θήκη προς τα έξω και γεμίστε το μαξιλάρι ξανά μέσα.

κοντό μαξιλάρι στο κρεβάτι με 2 διακοσμητικά μαξιλάρια

Είναι τόσο εύκολο να το κάνετε όταν ξέρετε πώς να κοντύνετε μια μαξιλαροθήκη ή μια απάτη.

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν τα αγόρασα με αυτόν τον τρόπο. Και τα μικρά κουμπιά που αγαπώ τόσο πολύ στο τέλος του μαξιλαριού μου είναι ακόμα άθικτα και φαίνονται υπέροχα.

Αυτό θεωρείται ένα από τα πιο εύκολα έργα DIY που έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Αν θέλεις να μάθεις πώς να φτιάξετε μια μαξιλαροθήκη, το έχω κάνει και αυτό. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Αυτός ο σύνδεσμος είναι σε μια παλιά ανάρτηση που δεν πρέπει να κρίνετε πολύ τις φωτογραφίες και μόλις διαβάστε τις οδηγίες. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το πώς να κοντύνεις μια μαξιλαροθήκη, αλλά εφικτό.

Θα ήθελα πολύ να δω το επιτυχημένο έργο σας! Κοινοποιήστε στο Instagram και κάντε με tag @realcoake και χρησιμοποιήστε το hashtag #RealDIY ώστε όλοι να μπορούν να επευφημούν την επιτυχία σας!

Περισσότερα για να απολαύσετε! 😍

Ανοιξιάτικη αυλή ανανέωσης με διασκεδαστικές ιδέες για πίσω αυλή

Flower Power Craft για την οργάνωση βιβλίων

Schreibe einen Kommentar