Πώς να αποθηκεύσετε ένα κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου + μια πλήρη λίστα προμηθειών

0
Πώς να αποθηκεύσετε ένα κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου + μια πλήρη λίστα προμηθειών

Πώς να συναρμολογήσετε ένα κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου! Να είστε προετοιμασμένοι και να φροντίζετε καλύτερα το κοπάδι σας έχοντας στη διάθεσή σας ένα πλήρες κουτί πρώτων βοηθειών με κοτόπουλο!

Τα κοτόπουλα είναι σαν νίντζα ​​σε ό,τι κάνουν. Αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε να έρθετε να παρακολουθήσετε τον μικροσκοπικό μου κόκορα Cochin να πετάει στον αέρα και να κλωτσάει κόκορες διπλάσιο από το μέγεθος του καράτε με αυτά τα χνουδωτά ποδαράκια του. Ή παρακολουθήστε τη Linda the Legbar ninja-τρώει όλα μου τα λουλούδια σε γλάστρες σε 2 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ένα σοβαρό κοτόπουλο ninja-ing!

Δυστυχώς όμως, τα κοτόπουλα είναι επίσης κρυφά μικρά νίντζα ​​όταν δεν αισθάνονται καλά. Μπορούν να πάνε από το απολύτως φυσιολογικό στο παραλίγο θάνατο φαινομενικά εν μία νυκτί! Δεδομένου ότι είναι θηράματα, τείνουν να κρύβουν σημάδια αγωνίας όσο περισσότερο μπορούν. Εξαιτίας αυτού, εμείς οι κτηνοτρόφοι πρέπει να ενεργούμε γρήγορα όταν προκύψει έκτακτη ανάγκη ή τραυματισμός.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σώσουμε κάθε κοτόπουλο κάθε φορά, αλλά βοηθάει να είμαστε προετοιμασμένοι. Και δεδομένου ότι οι κτηνίατροι κοτόπουλου είναι ελάχιστοι, η θεραπεία στο σπίτι είναι συνήθως η μόνη επιλογή. Η συναρμολόγηση ενός κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας οικοδεσπότης για να είναι έτοιμος να περιθάλψει ένα άρρωστο ή τραυματισμένο κοτόπουλο.

Πώς να αποθηκεύσετε ένα κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου + πλήρη λίστα προμηθειών

Φυλάξτε ένα κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου:

Τα κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου είναι σχετικά εύκολο στο απόθεμα και μπορεί να έχετε ήδη πολλές από τις προμήθειες. Από όλα τα κιτ πρώτων βοηθειών μας, το κιτ κοτόπουλου είναι στην πραγματικότητα το λιγότερο εφοδιασμένο. Κυρίως επειδή οι περισσότερες προμήθειες είναι ήδη αποθηκευμένες στο δικό μας κιτ πρώτων βοηθειών κατσίκας. Δεν βλέπω το νόημα να αγοράζω αντικείμενα δύο φορές όσο έχω τις κατάλληλες προμήθειες σε ένα από τα κιτ μας. Ωστόσο, εξακολουθώ να αποθηκεύω μερικές από τις βασικές προμήθειες και όλες τις προμήθειες ειδικά για το κοτόπουλο στο κιτ κοτόπουλου.

Πρόσφατα μεταβήκαμε σε αποθήκευση όλων των προμηθειών πρώτων βοηθειών μας σε γερούς κουβάδες των 5 γαλονιών. Η καλύτερη απόφαση ποτέ! Είναι τόσο εύκολο για μένα να βρω και να αρπάξω τα αντικείμενα που χρειάζομαι, ανεξάρτητα από το σετ που βρίσκονται!

Χρησιμοποιώ επίσης το Κατάλογος απογραφής ιατρικού υλικού από το Βιβλίο διαχείρισης Homestead να κρατήσω μια λίστα με τις προμήθειες πρώτων βοηθειών με το κοτόπουλο μου. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται ποτέ να τσακίζω τον εγκέφαλό μου και να αναρωτιέμαι τι μου λείπει ή τι πρέπει να ξαναγεμίσω.

Κάθε αγρόκτημα είναι διαφορετικό και κάθε κτηνοτρόφος θα θέλει να έχει διάφορα αντικείμενα στη διάθεσή του. Παρακάτω είναι η βασική λίστα με αυτά που μου αρέσει να κρατώ στο κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου για να βοηθήσω τους μικρούς μου νίντζα ​​όταν αισθάνονται λιγότερο από φοβερά.

Η συναρμολόγηση ενός κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου θα σας επιτρέψει να είστε πιο προετοιμασμένοι και να φροντίζετε καλύτερα το κοπάδι σας όταν συμβεί ατύχημα ή τραυματισμός.

** Ενδέχεται να λάβω προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο. Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε στην υποστήριξη αυτού του ιστολογίου! Σύνδεσμος πλήρους αποκάλυψης **

Βασικά είδη πρώτων βοηθειών για κοτόπουλα:

Πώς να συναρμολογήσετε ένα κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου!  Να είστε προετοιμασμένοι και να φροντίζετε καλύτερα το κοπάδι σας έχοντας στη διάθεσή σας ένα πλήρες κουτί πρώτων βοηθειών με κοτόπουλο!

Τι κρατάτε στο κιτ πρώτων βοηθειών κοτόπουλου; Μοιραστείτε τα παρακάτω σχόλια για να γίνουμε όλοι καλύτεροι κοτοφύλακες!

Καρφιτσώστε το για αργότερα!

ΑποθηκεύσετεΑποθηκεύσετε

Schreibe einen Kommentar