Πώς η φροντίδα του γκαζόν της Μινεάπολης σας βοηθά να αναπνέετε εύκολα;

33
Πώς η φροντίδα του γκαζόν της Μινεάπολης σας βοηθά να αναπνέετε εύκολα;

Περιποίηση γκαζόν της Μινεάπολης, Πώς η Φροντίδα γκαζόν της Μινεάπολης σας βοηθά να αναπνέετε εύκολα;, Υπηρεσία περιποίησης γκαζόν Μινεάπολη

Αναπνοή γκαζόν και τα οφέλη του υγιούς χόρτου

Γιατί τόσοι πολλοί θεωρούν δεδομένη τη φροντίδα του γκαζόν στη Μινεάπολη; Υπάρχουν καλοί λόγοι για να βεβαιωθείτε ότι η αυλή σας έχει κουρευτεί και επεξεργαστεί σωστά. Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, υπάρχουν 30 εκατομμύρια ή περισσότερα στρέμματα χλοοτάπητα. Αυτοί οι χλοοτάπητες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο παρέχοντας ένα χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά, ένα μέρος για πικνίκ και απαλά μέρη για να περπατήσουν ξυπόλητοι. Ενώ όλα αυτά τα οφέλη από μόνα τους είναι αρκετά για να σας προτείνουμε να διατηρήσετε τη σεζόν περιποίησης γκαζόν στη Μινεάπολη. Υπάρχουν άλλοι σημαντικοί λόγοι που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκέφτεστε τα οφέλη του χόρτου.

Τι είναι το φυσικό γρασίδι;

Αν και μπορεί να γνωρίζετε για το φυσικό γρασίδι από τη δική σας εμπειρία. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τα χόρτα που φαίνονται σήμερα στους χλοοτάπητες έχουν αναπτυχθεί στο πέρασμα των αιώνων. Αυτά τα χόρτα έχουν «δημιουργηθεί» μέσω τεχνικών υβριδισμού. Αυτό σημαίνει ότι το γρασίδι επιλέχθηκε με την πάροδο του χρόνου και αναπτύχθηκε για να διασφαλίσει ότι μεγαλώνει όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα και παχύ για να βοηθήσει στη μείωση των ζιζανίων μέσω επιστημονικών διαδικασιών.

Έτσι, τα χόρτα στο γκαζόν σας δεν είναι πραγματικά γηγενείς φυσικές ποικιλίες. Ωστόσο, αυτές οι ποικιλίες καλλιεργήθηκαν και εξευγενίστηκαν με την πάροδο του χρόνου. Ενώ το γρασίδι αναπτύχθηκε κυρίως για τις αισθητικές του ιδιότητες και τη χειμερινή του διάθεση, σήμερα τα χόρτα που βρίσκονται στην αυλή σας στη Μινεάπολη συμβάλλουν στο περιβάλλον με πολλούς διαφορετικούς ευεργετικούς τρόπους.

Τι είναι η αναπνοή γκαζόν;

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο να πιστεύουμε ότι το γρασίδι αναπνέει, αλλά με την έννοια ότι απορροφά διοξείδιο του άνθρακα και απελευθερώνει οξυγόνο. Το γρασίδι στο γκαζόν σας δρα σε συνεννόηση με τα θηλαστικά, τα πουλιά και τους ανθρώπους στον τρόπο με τον οποίο αναπνέουμε οξυγόνο και απελευθερώνουμε διοξείδιο του άνθρακα. Όσο περισσότερο γρασίδι είναι διαθέσιμο, τόσο περισσότερο οξυγόνο παρέχει για εσάς, την οικογένειά σας και τα κατοικίδια ζώα σας.

Γι‘ αυτό είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε το γρασίδι σας υγιές. Οι προσπάθειες φροντίδας του γκαζόν της Μινεάπολης πρέπει να κατευθύνονται στο να διατηρούν τα χόρτα σας πράσινα και υγιή. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνει τη διαδικασία της αναπνοής. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα σημαντικά οφέλη.

Ποια είναι μερικά από τα οφέλη του χόρτου;

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τον αέρα, το έδαφος και το νερό στη Μινεάπολη όταν οι χλοοτάπητες φροντίζονται σωστά, ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Οι μπροστινές και οι πίσω αυλές σας αποτελούν μέρος ενός σημαντικού οικοσυστήματος που βοηθά στην υποστήριξη της ζωής στην κοινότητά σας.

Μειώστε τη διάβρωση του εδάφους:

Ένας σωστά φροντισμένος χλοοτάπητας σημαίνει ότι το έδαφος από κάτω προστατεύεται από στοιχεία διάβρωσης όπως ο άνεμος και η βροχόπτωση. Τα ανοιχτά μπαλώματα του εδάφους είναι ευάλωτα στη διάβρωση από τις δυνάμεις της φύσης. Ένα υγιές γκαζόν προστατεύει το έδαφος από κάτω, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην προστασία της υγείας και της ευημερίας του περιβάλλοντος αέρα.

Ενώ οι μέρες του Dust Bowl στις νότιες πεδιάδες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 έδειξαν την ακραία διάβρωση που προκαλείται από το απροστάτευτο έδαφος, ακόμη και μικρές ποσότητες χώματος που διαφεύγουν μπορεί να είναι επιζήμιες για το γκαζόν σας. Η σωστή προστασία του εδάφους κάνει περισσότερα από τη δημιουργία ενός υγιούς χλοοτάπητα, σημαίνει ότι το χώμα στο ακίνητό σας παραμένει σταθερό.

Διατηρεί την ποιότητα του αέρα:

Το γρασίδι όχι μόνο παρέχει οξυγόνο, αλλά βοηθά επίσης στον καθαρισμό του αέρα από τους ρύπους. Γι‘ αυτό η φροντίδα του γκαζόν στη Μινεάπολη είναι σημαντικό μέρος της συνολικής καθαρότητας του ίδιου του αέρα. Καθαρός, αναπνεύσιμος αέρας σημαίνει ότι οι ρύποι έχουν μειωθεί από το γρασίδι, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε ευκολότερα με περισσότερους από έναν τρόπους.

Υπολογίζεται ότι στις ΗΠΑ το γρασίδι παγιδεύει περίπου 12 εκατομμύρια τόνους βρωμιάς και σκόνης που έχει απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα. Αυτό είναι 12 εκατομμύρια τόνοι που δεν εισέρχονται στους πνεύμονές σας, κάτι που δημιουργεί ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους. Τα σωματίδια σκόνης και βρωμιάς παγιδεύονται στα φύλλα του γρασιδιού και εισχωρούν στο χώμα συνήθως λόγω βροχοπτώσεων ή ποτίσματος του γκαζόν σας. Εκτός από τη σκόνη και τη βρωμιά υπάρχουν και άλλα ανεπιθύμητα σωματίδια όπως ο καπνός και οι ρύποι που επίσης παγιδεύονται στο γρασίδι.

Αντιπλημμυρικός έλεγχος:

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για τις γειτονιές του Μινεάπολη περιοχή είναι κατάλληλος αντιπλημμυρικός έλεγχος. Ειδικά γύρω από περιοχές με κολπίσκους και ρυάκια που διασχίζουν την περιοχή. Σκληρές επιφάνειες όπως δρόμοι, δρόμοι, πεζοδρόμια, ακόμα και αίθρια τείνουν να μετακινούν το νερό κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Δυστυχώς στη συνέχεια συλλέγεται σε περιοχές που δεν θα έπρεπε. Τα χόρτα παρέχουν έναν φυσικό έλεγχο των πλημμυρών όπου η κίνηση του νερού στην επιφάνεια είναι πιο περιορισμένη και απορροφάται στο έδαφος.

Αυτό σημαίνει ότι το γρασίδι σας μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης ξαφνικών πλημμυρών κατά τη διάρκεια καταιγίδων με έντονες βροχοπτώσεις που μπορεί να σώσουν ζωές. Όταν το γρασίδι φροντίζεται σωστά στο γρασίδι σας, παρέχει έναν φυσικό έλεγχο στην πλημμύρα του νερού που μειώνει την επίδρασή του και προστατεύει τους ανθρώπους και τις περιουσίες στη γειτονιά σας.

Μειώνει τις Θερμοκρασίες:

Το γκαζόν σας θα αντανακλά περισσότερο ηλιακό φως σε σύγκριση με τους αστικούς δρόμους. Αυτό σημαίνει σημαντική μείωση της θερμοκρασίας κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Προσθέτοντας 10% περισσότερο χώρο για πράσινο γρασίδι, μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία έως και 7 βαθμούς Φαρενάιτ. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερο πράσινο γρασίδι στην περιοχή της Μινεάπολης θα μειώσει την επίδραση των αστικών hot spots. Με τη σειρά του θα παρέχει πιο δροσερό, πιο άνετο αέρα για όλους.

Καθαρίζει το νερό:

Το νερό που μπαίνει στο γρασίδι σας όχι μόνο παρέχει τη δυνατότητα στο γρασίδι να παραμείνει ζωντανό, αλλά βοηθά επίσης στον καθαρισμό αφαιρώντας τους ρύπους. Όταν το νερό εισχωρεί στο έδαφος, το γρασίδι απορροφά τα θρεπτικά συστατικά και τους ρύπους στο έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι καθώς το νερό προχωρά βαθύτερα στη γη. Σε αυτή τη διαδικασία οι ρύποι απομακρύνονται έτσι ώστε όταν φτάσει σε υπόγειες πηγές να έχει καθαριστεί.

Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της σωστής φροντίδας του γκαζόν της Μινεάπολης. Δίνει στο γρασίδι και στην ικανότητά του να απομακρύνει τους ρύπους την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Επιπλέον, το νερό απορροφάται και δεν τρέχει σε σύγκριση με σκληρές επιφάνειες όπως δρόμους, πεζοδρόμια και αίθρια. Το νερό καθαρίζεται και θα χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα με την πάροδο του χρόνου.

Όπως μπορείτε να δείτε, η σωστή φροντίδα του γκαζόν στη Μινεάπολη σας παρέχει καλύτερο αέρα, νερό και ψυχρότερες θερμοκρασίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Επενδύοντας σε υγιές πράσινο γρασίδι, μπορείτε να αποκομίσετε πολλά οφέλη. Αυτά τα οφέλη θα βοηθήσουν εσάς και όλους στην περιοχή για πολλά χρόνια ακόμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σωστή φροντίδα του γκαζόν της Μινεάπολης είναι τόσο σημαντική. Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες της Minneapolis Lawn Care σήμερα. Θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη εταιρεία περιποίησης γκαζόν στη Μινεάπολη. 612-405-2660

Schreibe einen Kommentar