Πώς η αναπηρία του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ Ηθοποιού επηρέασε τον χαρακτήρα του στην οθόνη

0
Πώς η αναπηρία του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ Ηθοποιού επηρέασε τον χαρακτήρα του στην οθόνη

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram του Τζόρνταν Ρος

Πώς η αναπηρία του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ Ηθοποιού επηρέασε τον χαρακτήρα του στην οθόνη

Από το Movieguide® Contributor

Ο Τζόρνταν Γουόκερ Ρος υποδύεται τον Μικρό Τζέιμς στο THE CHOSEN και, όπως και ο χαρακτήρας του, γεννήθηκε με αναπηρία.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ο Ross αποκάλυψε ότι γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και σκολίωση.

„Οταν [showrunner] Ντάλας [Jenkins] ήρθε σε μένα και με ρώτησε αν μπορούσαμε να κάνουμε τη δική μου αναπηρία μέρος του χαρακτήρα, αυτό ήταν συναρπαστικό και τρομακτικό ταυτόχρονα», εξήγησε, προσθέτοντας ότι έδωσε βάθος στον χαρακτήρα του Little James.

«Ξαφνικά, ο Μικρός Τζέιμς έχει λίγο περισσότερα στην ιστορία του από ό,τι αρχικά. Δεν είναι πλέον μόνο αυτός ο χαρούμενος μικρός βοηθός», εξήγησε ο Ρος. «Βλέπετε ότι συμβαίνει κάτι περισσότερο κάτω από την επιφάνεια».

Παραδέχτηκε ότι ήταν «τρομακτικό, γνωρίζοντας ότι θα έριχνα φως στο πράγμα για το οποίο ήμουν πιο ανασφαλής», μοιράζοντας ότι συχνά δεχόταν εκφοβισμό στο σχολείο για την αναπηρία του.

«Ένιωσα ότι μου δόθηκε αυτό το δώρο και αυτό το πάθος για την υποκριτική για κάποιο λόγο», είπε ο Ross. «Αλλά τότε ένιωσα ότι μου δόθηκε μια κατάρα την ίδια στιγμή που θα με εμπόδιζε να συνειδητοποιήσω ποτέ τις δυνατότητές μου ως ηθοποιός».

Επιλέγοντας να μιλήσει για την αναπηρία του στην οθόνη μέσω του ρόλου του στο THE CHOSEN, ο Ross είπε ότι ένιωθε πιο σίγουρος όταν το συζητούσε στην πραγματική ζωή.

«Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, δεν θα ήθελα να γιατρευτώ», είπε ο Ρος. «Είναι σχεδόν ευθύνη να το χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις άλλους», προσθέτοντας, «Αν [my friends and family] μπορώ να με αγαπήσω και να με αποδεχτώ όπως είμαι, τότε γιατί δεν μπορώ να αγαπήσω και να αποδεχτώ τον εαυτό μου;»

Και κατέληξε, «Είναι απλώς να μάθεις να αγαπάς εκείνα τα πράγματα στον εαυτό σου που θα αγαπούσες σε κάποιον άλλον».

Το THE CHOSEN είναι πολύ δημοφιλές στο κοινό και μάλιστα έχουν προβάλει μερικά από τα επεισόδια της σειράς στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ένα μέρος της κριτικής του Movieguide® για το φινάλε της 3ης σεζόν του THE CHOSEN διαβάζει:

ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 3 έχει μερικές από τις πιο θεαματικές, δραματικές σκηνές ολόκληρης της σειράς. Περιλαμβάνει τη σίτιση των 5.000 και το περιστατικό όπου ο Ιησούς περπατά πάνω στο νερό στους αποστόλους, των οποίων η βάρκα χτυπιέται από μια καταιγίδα στη Θάλασσα της Γαλιλαίας. Το φινάλε περιλαμβάνει επίσης πολλές εμπνευσμένες γνώσεις του Ιησού που λαμβάνονται απευθείας από τη Γραφή, συμπεριλαμβανομένου του Κεφαλαίου 11 του Ευαγγελίου του Ματθαίου. Οι ερμηνείες στο THE CHOSEN, στο φινάλε της 3ης σεζόν, συνεχίζουν να είναι εξαιρετικές.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Παρακολουθώ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ

Schreibe einen Kommentar