Πρόωρη Σύνοδος Κορυφής του Κολλεγίου – ΑΝΑΒΑΛΛΟΝ

28
Πρόωρη Σύνοδος Κορυφής του Κολλεγίου – ΑΝΑΒΑΛΛΟΝ

Λογότυπο για το Early College SummitΜε άφθονη προσοχή και με στραμμένο το βλέμμα στην παγωμένη πρόβλεψη για αύριο το πρωί, ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ τη Σύνοδο Κορυφής του North Central Massachusetts Early College που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 16 Νοεμβρίου 2018 στο Devens Common Center.

Μείνετε συντονισμένοι. Θα επαναπρογραμματίσουμε τη Σύνοδο Κορυφής και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις έχουμε νέα ημερομηνία. Μας ενθουσίασε η συντριπτική ανταπόκριση σε αυτήν την εκδήλωση – πάνω από 150 άτομα απάντησαν ναι – και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να σχεδιάσουμε ένα πρώιμο πρόγραμμα κολεγίου για φοιτητές στην περιοχή μας που θα παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές να κερδίσουν τουλάχιστον 12 κολεγιακές μονάδες πριν την αποφοίτηση, καθώς και βαθιά εξερεύνηση σταδιοδρομίας σε διαφορετικούς τομείς σπουδών.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και τη δέσμευσή σας σε αυτό το σημαντικό θέμα για τους μαθητές μας και την περιοχή μας.

Κυρία. Fagan R. Forhan

Assistant Dean, K-12 Partnerships & Civic Engagement

Mount Wachusett Community College


Φωτογραφία ενός μαθητή που κοιτάζει προς τα κάτωΚατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, πολλές ομάδες συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα πρώιμου κολεγίου για φοιτητές στην περιοχή μας, το οποίο θα τους παρέχει ευκαιρίες να αποκτήσουν τουλάχιστον 12 μονάδες κολεγίου πριν την αποφοίτησή τους, καθώς και βαθιά εξερεύνηση σταδιοδρομίας σε διαφορετικούς τομείς της μελέτης. Οι εταίροι σε αυτήν την πρωτοβουλία περιλαμβάνουν το κρατικό πανεπιστήμιο Fitchburg, το γυμνάσιο Fitchburg, το Leominster High School, το Leominster Center for Technical Education Innovation, το Gardner High School και το Sizer School.

Το Early College Summit θα δώσει την ευκαιρία να μάθουμε για το μέλλον του πρώιμου κολεγίου στην περιοχή και να ακούσουμε τους κύριους ομιλητές μας, τον Πρόεδρο του Τμήματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Μασαχουσέτης, Chris Gabrielle και τον Επίτροπο Ανώτατης Εκπαίδευσης για τη Μασαχουσέτη Carlos E. Santiago. Αυτή η εκδήλωση θα συγκεντρώσει μέλη της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των K-12, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της κοινότητας και της επιχειρηματικής ηγεσίας.

Schreibe einen Kommentar