Πρόβλεψη ζεστού καιρού – Lost Dogs Home

3
Πρόβλεψη ζεστού καιρού – Lost Dogs Home

Ο θερμότερος καιρός της Μελβούρνης προβλέπει ένα σκληρότερο από το αναμενόμενο καλοκαίρι για τα καταφύγια

Ένα θερμότερο από το αναμενόμενο καλοκαίρι της Μελβούρνης προβλέπεται να θέσει τα καταφύγια υπό αυξημένη πίεση με τα προβλήματα χωρητικότητας να αναμένεται να κορυφωθούν νωρίτερα από το αναμενόμενο φέτος.

Το Lost Dogs‘ Home στη Βόρεια Μελβούρνη και το Κράνμπουρν βλέπουν ήδη δεκάδες νεαρές γάτες να φτάνουν έγκυες και στη συνέχεια να γεννούν στα καταφύγια.

Ο ασυνήθιστα θερμότερος χειμώνας της Μελβούρνης έχει δει πολλές γάτες που δεν έχουν αφαιρεθεί το φύλο έξω και να ζευγαρώνουν νωρίς, με αποτέλεσμα τα καταφύγια να ετοιμάζονται για μια περίοδο αναπαραγωγής γατάκια.

Η Διευθύντρια Επιχειρήσεων Λιζ Γουόκερ είπε ότι το Σπίτι είχε ήδη αρχίσει να συγκεντρώνει τους 500 ενεργούς ανάδοχους φροντιστές του σε προετοιμασία.

“Το καταφύγιο δεν είναι το μέρος για να μεγαλώσει μια νεαρή γάτα. Χρειάζονται το χώρο και χρειάζονται 24ωρη φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσουν ότι τα γατάκια και η μαμά γάτα θα ευδοκιμήσουν», είπε η κ. Walker.

Τα τελευταία μας δεδομένα δείχνουν ότι έχουμε:

  • 344 ενήλικες γάτες υπό φροντίδα
  • 47 σε ανάδοχο
  • 87 είναι διαθέσιμα για υιοθεσία είτε επί τόπου είτε με συνεργάτες pet shop
  • 43 περιμένουν χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσουν σε υιοθεσίες.
  • 167 βρίσκονται σε διάφορα στάδια της παραμονής τους μαζί μας
  • Ήδη μια αύξηση 20 τοις εκατό από αυτήν την εποχή πέρυσι με περισσότερες από 1000 γάτες και γατάκια να αναμένεται να καλέσουν τα καταφύγιά μας σπίτι μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Το Σπίτι καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να βεβαιωθούν ότι τα ζώα τους θα αποσεξωθούν το συντομότερο δυνατό.

«Είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε στη μείωση του μεγάλου αριθμού άστεγων γατών και γατών που έρχονται στα καταφύγιά μας κάθε μέρα», είπε η κ. Walker.

“Αν δεν έχετε κάνει αποσεξ στο κατοικίδιό σας, κάντε το τώρα χωρίς καθυστέρηση. Μπορεί απλώς να σώζεις μια γάτα ή ένα γατάκι από το να καταλήξεις άστεγο και εγκαταλελειμμένο».

Για να βοηθήσει στην ανακούφιση ορισμένων από τα προβλήματα χωρητικότητας, το Home επαναφέρει τη δημοφιλή καμπάνια υιοθεσίας «Caddle a Cat», όπου όλες οι ενήλικες γάτες (άνω των έξι μηνών) θα είναι διαθέσιμες με 50 $ για τον μήνα Οκτώβριο.

«Με τα γατάκια να αρχίζουν τώρα να φτάνουν χοντρά και γρήγορα, οι ενήλικες γάτες μας έχουν μειωμένες πιθανότητες να υιοθετηθούν, καθώς συχνά παραβλέπονται για τα μικρά», είπε η κ. Walker.

“Αλλά πιστεύουμε ότι είναι απλά εκπληκτικά και όμορφα και αξίζουν ένα σπίτι στο οποίο μπορούν να είναι μέρος για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Schreibe einen Kommentar