Πρωτοποριακό για το New Heights Laundry Hub φέρνοντας βασικές υπηρεσίες στο Benton Heights

10
Πρωτοποριακό για το New Heights Laundry Hub φέρνοντας βασικές υπηρεσίες στο Benton Heights

Πρωτοποριακή διοργάνωση για το New Heights Laundry Hub που φέρνει βασικές υπηρεσίες στο Benton Heights 3

Ένα πρωτοποριακό χθες σηματοδότησε την έναρξη της κατασκευής του New Heights Laundry Hub στην καρδιά του Benton Heights, με στόχο να αυξήσει τη συνολική ευημερία για τους κατοίκους της γειτονιάς. Η νέα εγκατάσταση, η οποία θα περιλαμβάνει πλυντήριο και θα φιλοξενεί ανθρώπινες και κοινωνικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών καθοδήγησης, των υπηρεσιών σταδιοδρομίας και των συμβουλών υγείας, θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Το κέντρο αναμένεται να ανοίξει αυτό το φθινόπωρο.

Το Laundry Hub θα λειτουργεί από το New Heights Christian Community Development Association (CCDA) και καθίσταται δυνατό από κοινοτικούς εταίρους όπως το Whirlpool Foundation, η First Church of God, το Frederick S. Upton Foundation, το Corewell Health Foundation Southwest Michigan, το American Electric Power Foundation ως καθώς και άλλα ιδρύματα και ιδιώτες δωρητές.

«Έχουμε συνεργαστεί με τη New Heights σε άλλες πρωτοβουλίες και έχουμε δει τα προγράμματα να καλύπτουν σαφείς ανάγκες των μελών της κοινότητας», δήλωσε ο Deb O’Connor, διευθύνων σύμβουλος του Whirlpool Foundation.

Το Ίδρυμα Whirlpool προσέλκυσε την ιδέα του συνδυασμού της βασικής ανάγκης για καθαρά ρούχα σε ένα μέρος που οι κάτοικοι μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε άλλες τόσο απαραίτητες ανθρώπινες και κοινωνικές υπηρεσίες».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ομιλητές από την κοινότητα και ο Chris Britton, εκτελεστικός διευθυντής του New Heights CCDA.

«Οι κάτοικοι αυτής της κοινότητας δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους υπηρεσίες. Προσφέροντας μια βασική υπηρεσία, το πλυντήριο, με πόρους όπως οικονομική βοήθεια, υπηρεσίες σταδιοδρομίας και συμβουλές υγείας στην ίδια κεντρική τοποθεσία, πιστεύουμε ότι το κέντρο θα συμβάλει στην αύξηση της ποιότητας ζωής στο Benton Heights», δήλωσε ο Chris Britton, εκτελεστικός διευθυντής της New. Ύψεις CCDA.

Η New Heights CCDA διαχειρίζεται την New Heights Auto Services, μια κοινωνική επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων, το Community Food Network, ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της χρόνιας επισιτιστικής ανασφάλειας και το σύντομα New Heights Laundry Hub.

Η Corewell Health θα υποστηρίξει τις διαβουλεύσεις για την υγεία στο νέο κέντρο. «Η συνεργασία με τη New Heights επιτρέπει στην Corewell Health να παρέχει υπηρεσίες στο Benton Heights και να εμβαθύνει τις σχέσεις σε αυτήν την κοινότητα», δήλωσε η Nicki Britten, διευθύντρια, Population Health, Corewell Health στο Νοτιοδυτικό Μίσιγκαν. «Αυτή η εγκατάσταση είναι μια θαυμάσια επένδυση σε μια ιστορικά ανεπαρκή περιοχή που θα βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων που ζουν εδώ».

Schreibe einen Kommentar