Πρέπει να λάβετε υπηρεσίες συσκευασίας για μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων;

20
Πρέπει να λάβετε υπηρεσίες συσκευασίας για μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων;

ο μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων Η διαδικασία ξεκινά περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες πριν από την ημέρα μετακίνησης. Η διαδικασία περιλαμβάνει προγραμματισμό, κατάρτιση προϋπολογισμού, καθορισμό χρονοδιαγράμματος, συσκευασίαπρόσληψη βοήθειας, καθαρισμός, φόρτωση, εκφόρτωσηοργάνωση και μετακίνηση.

Συσκευασία για ένα μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων μπορεί να χρειαστούν περίπου τέσσερις εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Αυτό περιλαμβάνει προετοιμασία υλικά συσκευασίας. Έχοντας ελλιπή υλικά στη διάθεσή σας μπορεί να παρατείνει ακόμη περισσότερο πλήρης συσκευασία.

Για να επιταχυνθεί και να εξορθολογιστεί η διαδικασία, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να επιλέξουν να προσλάβουν ειδικοί μεταφορείς και συσκευαστές. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς υπηρεσίες συσκευασίας εργασία, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και αποφασίστε μόνοι σας εάν είναι κατάλληλο για εσάς.

Μεταφορική εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης

Εξωτερική ανάθεση σας μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων με μεταφορείς πλήρους υπηρεσίας. Μπορείτε να προσλάβετε τους ειδικούς για ένα ή δύο υπηρεσίες μετακίνησης, ή για ολόκληρο το πακέτο. Οι υπηρεσίες μετακόμισής τους μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Συσκευασία και αποσυσκευασία– Αυτά τα χρονοβόρα και συντριπτικά μέρη της μετακίνησης μπορούν να ανατεθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες σε εκπαιδευμένους συσκευαστές. Είναι ειδικοί σε συσκευασία και αποσυσκευασία πολλά αντικείμενα, όπως εύθραυστα τιμαλφή, όπως έργα τέχνης και ένα πιάνο με ουρά για μωρά.
 • Προμηθευτής συσκευασίας και μετακίνησης υλικών- Είναι εύκολο να υποτιμηθεί ο αριθμός των απαιτούμενων προμηθειών που μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη χρόνου και χρημάτων σε ταξίδια στο κατάστημα. Πλήρης υπηρεσία μετακίνησης και οι συσκευαστές θα παρέχουν όλες τις απαραίτητες προμήθειες. Αυτά περιλαμβάνουν περιτύλιγμα με φυσαλίδες, κουτιά, ταινία συσκευασίας, κουβέρτες επίπλων, χαρτί και επιπλέον επένδυση.
 • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων- Όταν μεταφέρετε μεγάλα και βαριά έπιπλα, μπορεί να χρειαστείτε μερική ή πλήρη αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Μετακομιστές πλήρους εξυπηρέτησης μπορεί να απομακρύνει αυτό το άγχος από τη λίστα υποχρεώσεων σας.
 • Μεταφορά- Όπως επαγγελματικές υπηρεσίες συσκευασίαςμπορεί επίσης να πάρετε υπηρεσίες μόνο για μετακομιστές όταν κινείστε με προϋπολογισμό. Θα οδηγήσουν τα πράγματά σας στην τοποθεσία σας σύμφωνα με το καθορισμένο παράθυρο παράδοσης.
 • Φόρτωση και εκφόρτωση– Η βοήθεια των επαγγελματιών με την άρση βαρών είναι απαραίτητη ακόμη και για τους ηλικιωμένους, για τις έγκυες ή για παιδιά.
 • Καθαρισμός και απόρριψη– Η πρόσληψη μετακομιστών πλήρους εξυπηρέτησης θα σας προσφέρει τις προαναφερθείσες υπηρεσίες μαζί με τη διαχείριση της ακαταστασίας στο παλιό σας μέρος και σε ένα νέο σπίτι μετά την αποσυσκευασία των πραγμάτων.

Συσκευασία DIY

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να προσλάβετε επαγγελματίες, μπορεί να στραφείτε στην αυτοεξυπηρέτηση. Επίσης, εάν έχετε πρόγραμμα και πολύ χρόνο πριν τη μετακόμιση, μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τη συσκευασία. Για άλλους που πρέπει να πακετάρουν τα πράγματά τους με συγκεκριμένο τρόπο και δεν έχουν αντικείμενα που απαιτούν ειδική συσκευασία, μπορείτε να δώσετε συσκευασία DIY πριν. Αυτό λειτουργεί επίσης καλά για αυτούς κινούνται μικρές αποστάσεις.

Πότε μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματίες συσκευαστές

Επαγγελματικές υπηρεσίες συσκευασίας χρησιμοποιούνται περισσότερο από μετεγκατάσταση εταιρειών. Αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι προσλαμβάνουν επαγγελματίες για να κάνουν τη συσκευασία για λογαριασμό τους μετακίνηση μεγάλων αποστάσεωνόπως:

 • Μετακόμιση από το κράτος– Πρώτον, πρέπει να κάνετε τη μετακόμιση μόνοι σας και να εγκατασταθείτε – ακόμα περισσότερο, κάτι που είναι δύσκολο για τις οικογένειες. Μπορεί να χρειαστείτε τους επαγγελματίες για να χειριστούν τη συσκευασία και στη συνέχεια να τους στείλετε στο νέο σας σπίτι.
 • Μετακόμιση βιαστικά- Όταν δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου για να κάνετε τη μετακόμισή σας, η προσέλκυση των ειδικών μπορεί να σας απαλλάξει από την υπερβολική φόρτιση του σπιτιού σας. Αυτοί είναι επαγγελματίες στη συσκευασία που μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.
 • Χωρίς χρόνο ή ενέργεια για να ετοιμάσετε βαλίτσες – Οι άλλες δεσμεύσεις σας, όπως η δουλειά και το σχολείο, δεν θα σταματήσουν όσο σχεδιάζετε τη μετακόμισή σας. Η εξωτερική ανάθεση της συσκευασίας τουλάχιστον μπορεί να σας κάνει να ξεκινήσετε καλά μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων.
 • Έγκυος, ηλικιωμένος ή ανάπηρος – Εάν προτιμάτε να μην χειρίζεστε την έντονη σωματική εργασία της συσκευασίας, φέρτε το επαγγελματίες συσκευαστές για να το κάνω για εσάς.
 • Απαιτείται ειδική συσκευασία – Όταν έχετε α πιάνοένα έργο τέχνης ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα που απαιτούν ειδικό υλικά συσκευασίαςαυτή η δουλειά είναι καλύτερα να αφεθεί επαγγελματίες συσκευαστές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των υπηρεσιών συσκευασίας

Επαγγελματίες συσκευαστές είναι εκπαιδευμένοι και έμπειροι. Επίσης, ολοκληρώνουν τη δουλειά γρήγορα – τους χρειάζονται ώρες ή μέρες που συνήθως χρειάζονται στους περισσότερους ανθρώπους εβδομάδες για να τα μαζέψουν. Θα κάνουν όλη τη μυϊκή δουλειά της συσκευασίας σε λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, είναι πάντα οπλισμένα με όλα τα υλικά που χρειάζεστε για να αποφύγετε τα συχνά ταξίδια στο κατάστημα.

Ωστόσο, επαγγελματικές υπηρεσίες συσκευασίας είναι ένα πρόσθετο κόστος πάνω από το δικό σας μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων προϋπολογισμός. Εχε στο νου σου οτι υπηρεσίες συσκευασίας και αποσυσκευασίας μπορεί να κοστίσει ξεχωριστά. Επίσης, αν είστε προσεκτικοί με το απόρρητό σας, μπορεί να σας πειράζει να βλέπουν άλλα άτομα τα πράγματά σας και να τα πακετάρουν για εσάς.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες συσκευασίας;

Μπορεί να πιστεύετε ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα πακετάροντας τα πράγματά σας μόνοι σας. Όμως, δεν είναι τόσο εύκολο. Επαγγελματίες συσκευαστές έχουν όλα τα απαραίτητα υλικά και έχουν την απλοποιημένη διαδικασία για να συσκευάσουν τα πάντα σωστά και στην ώρα τους.

Ο εθνικός μέσος όρος για επαγγελματικές υπηρεσίες συσκευασίας είναι $1.000. Η συσκευασία μπορεί να είναι χρονοβόρα και κουραστική. Επιπλέον, όσοι δεν έχουν αυτοπεποίθηση για τις δεξιότητές τους στο να πακετάρουν μπορεί να αισθάνονται συγκλονισμένοι και μπορεί ακόμη και να καταλήξουν να καταστρέψουν τα υπάρχοντά τους. Ακολουθούν μερικοί τρόποι υπολογισμού του κόστους συσκευασίας:

 • Υπηρεσίες συσκευασίας ανά ώρα– περίπου $50 έως $120 ανά ώρα (2 ώρες για σπίτι 400 τετραγωνικών μέτρων έως 12 ώρες για 1.250 τετραγωνικά πόδια και πάνω από το σπίτι)
 • Υπηρεσίες συσκευασίας από συσκευαστή- Κάθε επαγγελματίας συσκευαστής μπορεί να χρεώνει έως και 40 $ ανά ώρα, εξαιρουμένων των υλικών. Θα χρειαστείτε δύο έως τρεις επαγγελματίες. Ρωτήστε την εταιρεία εάν προσφέρουν έκπτωση για πρόσληψη επιπλέον συσκευαστές.
 • Υπηρεσίες αποσυσκευασίας– Η ευκολία του πρόσληψη αποσυσκευαστών είναι αυτό που προσελκύει τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού που χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο ο μέσος Αμερικανός μπορεί να χρειαστεί έως και έξι μήνες για να αποσυσκευάσει το τελευταίο κουτί, η μεταφορά των επαγγελματιών μπορεί να διασφαλίσει ότι η αποσυσκευασία και η απόρριψη των υλικών συσκευασίας θα γίνουν σε 12 ώρες ή λιγότερο.
 • Πρόσθετες υπηρεσίες – Λήψη συσκευαστές για να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε τα υπάρχοντά σας μπορεί να κοστίσει επιπλέον $400 έως $1.600.
 • Ανά δωμάτιο ή πλήρης συσκευασία στο σπίτι– Μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες συσκευασίας μόνο για να σας βοηθήσουν σε έναν χώρο του σπιτιού σας, όπως την κουζίνα ή το υπόγειο. Εάν μετακομίζετε βιαστικά, ίσως είναι καλύτερο να επωφεληθείτε από τις πλήρεις υπηρεσίες συσκευασίας για το σπίτι.

Εάν επιλέξετε να συνεργαστείτε με επαγγελματίες συσκευαστέςφροντίστε να κάνετε έρευνα εταιρείες συσκευασίας και μεταφοράς πλήρους εξυπηρέτησης προσεκτικά. Κάντε την έρευνά σας και ελέγξτε για σωστή αδειοδότηση, ασφάλιση, αναφορές και κριτικές.

Schreibe einen Kommentar