Ποιο Πρόγραμμα Υγείας του Κέιμπριτζ είναι κατάλληλο για εσάς;

5
Ποιο Πρόγραμμα Υγείας του Κέιμπριτζ είναι κατάλληλο για εσάς;

Η εύρεση του σωστού επαγγελματικού μονοπατιού στον τομέα της υγείας απαιτεί κάποιο αυτοστοχασμό. Για να ταιριάξετε ένα πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης με τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά σας, θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένες ερωτήσεις στον εαυτό σας. Έχουμε καθορίσει τι πρέπει να λάβετε υπόψη και τις πιθανές σταδιοδρομίες καθώς εξερευνάτε προγράμματα.

Θέλετε να εργαστείτε με ασθενείς και να παρέχετε φροντίδα ασθενών;

Ανεξάρτητα από τον ρόλο που αναλαμβάνετε, η συνεργασία με άτομα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης συνήθως περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • Εξάσκηση της υπομονής, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης
 • Παροχή σαφούς επικοινωνίας με ασθενείς και μέλη της οικογένειας
 • Εκπαίδευση των ασθενών για την κατάστασή τους και τις ιατρικές τους διαδικασίες
 • Συνεργασία με την ιατρική ομάδα και υποστήριξη των μελών της ομάδας σας

Τύποι Προγραμμάτων Άμεσης Φροντίδας Ασθενών

 • Εγγεγραμμενη νοσοκομα: Ως εγγεγραμμένος νοσηλευτής (RN), θα υποστηρίξετε γιατρούς και άλλους επαγγελματίες στη φροντίδα ασθενών, από τη λήψη ζωτικής σημασίας έως τη χορήγηση ενέσεων. Οι RN είναι συνήγοροι των ασθενών τους και βοηθούν άμεσα στη φροντίδα και την εκπαίδευσή τους. Για να γίνετε ένας, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα νοσηλευτικής.
 • Ιατρική βοηθός: Ως ιατρός βοηθός, θα προετοιμάζετε ασθενείς για εξετάσεις και θα κάνετε μια ποικιλία διοικητικών εργασιών που σχετίζονται άμεσα με τους ασθενείς. Αυτό περιλαμβάνει τον προγραμματισμό, την κωδικοποίηση και τη χρέωση των διαδικασιών ασφάλισης και την εξήγηση των θεραπειών στους ασθενείς. Το να γίνεις ιατρός χρειάζεται περίπου 36 εβδομάδες.

Σας ενδιαφέρει η Διοικητική Ευθύνη;

Κάθε καριέρα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης θα περιλαμβάνει διοικητικά καθήκοντα, από την καταγραφή των ζωτικών στοιχείων ενός ασθενούς έως την εργασία με μια βάση δεδομένων. Ωστόσο, ορισμένοι τύποι σταδιοδρομίας εστιάζονται περισσότερο στη διοικητική ευθύνη από άλλους.

Ρωτήστε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις για να δείτε εάν ένας διοικητικός ρόλος μπορεί να είναι κατάλληλος για εσάς:

 • Σας ενδιαφέρει η εργασία με τεχνολογία και συστήματα;
 • Απολαμβάνετε να οδηγείτε άλλους και να διαχειρίζεστε ομάδες;
 • Είστε προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια άτομο που του αρέσει να συντάσσει αναφορές, να εκτελεί εσωτερικές επικοινωνίες και να οργανώνει πληροφορίες;
 • Σας αρέσει η επίλυση προβλημάτων και η εύρεση δημιουργικών λύσεων;

Είδη Διοικητικών Προγραμμάτων

 • Ειδικός Ιατρικής Τιμολόγησης και Κωδικοποίησης: Οι ειδικοί του MBC εκτελούν ένα ευρύ φάσμα εργασιών που υποστηρίζουν τη φροντίδα των ασθενών. Από την υποβολή αξιώσεων μέσω λογισμικού ιατρικών χρεώσεων έως τη διαχείριση συστημάτων ιατρικών τιμολόγησης, επεξεργάζονται σημαντικά δεδομένα ασθενών. Το να γίνεις ειδικός στο MBC διαρκεί περίπου 38 εβδομάδες και προσφέρει ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εργασία.
 • Τεχνολόγος Πληροφορικής Υγείας: Εργαζόμενοι στα παρασκήνια, οι τεχνολόγοι πληροφοριών υγείας εγγυώνται ότι οι πληροφορίες των ασθενών καταγράφονται σωστά στα ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί διοικητικοί ρόλοι που μπορείτε να αναλάβετε σε αυτόν τον τομέα μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος 75 εβδομάδων.
 • Ρόλος Διαχείρισης Πληροφοριών Υγείας (HIM).: Από ειδικός διατήρησης αρχείων έως συντονιστής HIM, ένα πτυχίο στη Διαχείριση Πληροφοριών Υγείας θα σας δημιουργήσει έναν ηγετικό ρόλο. Οι σταδιοδρομίες σε αυτόν τον τομέα επικεντρώνονται στη συλλογή και ανάλυση πληροφοριών για τους ασθενείς, στη διαχείριση της ποιότητας και στη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών.

Ανακαλύψτε την Ιδανική Σταδιοδρομία Υγείας σας στο Κέιμπριτζ

Στο Cambridge, οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μάθετε για τις ευέλικτες επιλογές προγραμματισμού και τις υπηρεσίες τοποθέτησης εργασίας καλώντας μας σήμερα στο 877-206-4279 ή στείλτε μας ένα μήνυμα.

Schreibe einen Kommentar