Πατημένοι σελιδοδείκτες λουλουδιών

15
Πατημένοι σελιδοδείκτες λουλουδιών

Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη μας εδώ.

Μόλις μάθετε πώς να φτιάχνετε αυτούς τους σελιδοδείκτες λουλουδιών με εύκολο πάτημα, θα θέλετε να τους κάνετε ως δώρα για όλους τους φίλους και την οικογένειά σας.

Αυτή η απλή χειροτεχνία είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες από παιδιά έως ενήλικες και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να πατήσετε τα δικά σας λουλούδια. Βρήκα όλα τα λουλούδια που χρησιμοποίησα στο Amazon! Δείτε τη λίστα προμηθειών παρακάτω για συνδέσμους με πατημένα λουλούδια.

Αυτοί οι πολύχρωμοι σελιδοδείκτες αποτελούν επίσης ένα υπέροχο σπιτικό δώρο για τους λάτρεις των βιβλίων και είναι επίσης μια όμορφη προσθήκη σε ένα βιβλίο σκίτσων, περιοδικών ή τραπεζιών καφέ. Διασκεδάστε με τα σχέδιά σας…δεν χρειάζεται να κολλήσετε

Πώς να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες με πατημένο λουλούδι

πολύχρωμο πιεσμένο λουλούδι σελιδοδείκτη

Πώς να φτιάξετε σελιδοδείκτες με πατημένο λουλούδι βήμα προς βήμα

 1. 1. Μαζέψτε τα λουλούδια σας

  Για ευκολία, αγόρασα όλα τα λουλούδια μου στο Amazon. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να πιέζετε τα δικά σας φρέσκα λουλούδια. Πριν ξεκινήσω, μου αρέσει να βάζω τα αποξηραμένα λουλούδια σε σειρά ουράνιου τόξου για να βοηθήσω στη δημιουργική διαδικασία. Διατηρώ επίσης τα λουλούδια στο χαρτόνι με το οποίο συσκευάστηκαν και κρατάω σε οποιοδήποτε πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα, ώστε να μπορώ εύκολα να απομακρύνω τα αχρησιμοποίητα λουλούδια όταν τελειώσω.

 2. 2. Τακτοποιήστε λουλούδια

  Με ένα τσιμπιδάκι τακτοποιήστε τα πατημένα φύλλα και τα άνθη σε σχέδιο που σας αρέσει. Τα τσιμπιδάκια βοηθούν στην κίνηση των ευαίσθητων λουλουδιών χωρίς να καταστρέφουν τα πέταλα.

  Εάν χρησιμοποιείτε έναν σελιδοδείκτη από χαρτόνι για το φόντο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ραβδί κόλλας
  κρατήστε τα λουλούδια στη θέση τους. Λάβετε υπόψη ότι χρειάζεστε μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα
  κόλλα. συμπιεσμένα λουλούδια τοποθετημένα σε σελιδοδείκτη

  Εάν προτιμάτε ένα καθαρό φόντο για τον σελιδοδείκτη σας, μπορείτε να κόψετε ένα φύλλο πλαστικοποίησης σε μέγεθος σελιδοδείκτη και να εφαρμόσετε τα λουλούδια απευθείας μεταξύ των σελίδων του φύλλου πλαστικοποίησης.πατημένο λουλούδι διαφανές σελιδοδείκτη

 3. Πλαστικοποιήστε το σελιδοδείκτη

  Εάν το σχέδιό σας βρίσκεται σε σελιδοδείκτη από χαρτόνι, τοποθετήστε το σελιδοδείκτη ανάμεσα στη θήκη πλαστικοποίησης. Μπορείτε είτε να κόψετε το φύλλο πλαστικοποίησης πριν είτε αφού το περάσετε από τη μηχανή πλαστικοποίησης.

  Εάν το σχέδιό σας είναι απευθείας σε ένα φύλλο πλαστικοποίησης, απλώς θα τοποθετήσετε το φύλλο απευθείας στον πλαστικοποιητή.σελιδοδείκτης με πλαστικοποιημένα λουλούδια

 4. Διάτρηση τρύπας. Προσθέστε Φούντες και Γούρια.

  Προσθέστε μια τρύπα στο επάνω μέρος του σελιδοδείκτη σας. Προσθέστε σπάγκο, κορδέλα ή μια διακοσμητική φούντα.

  Αν θέλετε να προσθέσετε ένα γούρι σελιδοδείκτη, κόψτε ένα κομμάτι σπάγγου ή σπάγκου αρτοποιού μέσα από την τρύπα και, στη συνέχεια, στην άλλη άκρη προσθέστε ένα αγαπημένο γούρι.η φούντα προστέθηκε στον σελιδοδείκτη DIY

  Πατημένο σελιδοδείκτη λουλουδιών

Άλλες πατάτες λουλουδιών

Λατρεύω τις εύκολες ιδέες χειροτεχνίας για πατημένα λουλούδια και τα έχω χρησιμοποιήσει για να φτιάξω ένα πιεσμένο πιάτο με δαχτυλίδι λουλουδιών καθώς και θήκη για στυλό και μολύβι.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συμπιεσμένα λουλούδια για:

 • Ευχετήριες κάρτες
 • Χειροτεχνίες για τη γιορτή της μητέρας
 • Διακοσμητικά στολίδια
 • Διακόσμηση πασχαλινών αυγών

Περισσότεροι τρόποι για να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες με πατημένο λουλούδι

Εάν δεν έχετε μηχανή πλαστικοποίησης, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε τον δικό σας σελιδοδείκτη χρησιμοποιώντας χαρτί επαφής. Απλώς καθαρίστε το χαρτί επαφής σε σχήμα σελιδοδείκτη. Αφαιρέστε το υπόστρωμα και τοποθετήστε το χαρτί με την κολλώδη πλευρά προς τα πάνω. Εδώ θα τοποθετήσετε το σχέδιο λουλουδιών σας. Μόλις ολοκληρώσετε το σχεδιασμό, κόψτε ένα 2ο κομμάτι χαρτί επαφής που ταιριάζει με το μέγεθος του σήματος του βιβλίου και τοποθετήστε το στην κορυφή, τοποθετώντας το λουλούδι ενδιάμεσα.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar