Παρακολουθήστε τώρα: Θρυλικοί ήχοι στούντιο σε συμπαγή Universal Audio Stompboxes

7
Παρακολουθήστε τώρα: Θρυλικοί ήχοι στούντιο σε συμπαγή Universal Audio Stompboxes

Universal Audio’s Summer ’23 πετάλια είναι απίστευτα συλλογή από θρυλικά εφέ που είναι δυνατά και έτοιμα για στούντιο. Δείτε τον Justin καθώς αναλαμβάνει το Orion tape echo, Παραδεισένιο πιάτο, 1176 συμπιεστήςκαι Evermore reverb σε αυτές τις επιδείξεις βίντεο.

Εξερευνήστε το βαθύ διάστημα με την Universal Audio tape echo Orion. Βασισμένο σε vintage εφέ όπως το Maestro Echoplex EP-III της δεκαετίας του ’70, το Orion παραπέμπει σε μια εποχή περιβαλλοντικών εφέ διαστημικής ηλικίας, μουντές καθυστερήσεις και λίγη διαμόρφωση.

Γεννημένο από τους βραβευμένους αλγόριθμους Golden Reverberator, το Universal Audio Heavenly reverb προσφέρει τη συναρπαστική ατμόσφαιρα της αντήχησης στούντιο πιάτων της δεκαετίας του ’50. Επιλέξτε ανάμεσα σε vintage φωτεινές, vintage σκούρες και μοντέρνες πλήρεις ρυθμίσεις για να δημιουργήσετε το ιδανικό εφέ αντήχησης πλάκας „ποιότητας στούντιο“.

Το Universal Audio αποτυπώνει τα αποστάγματα και τη vintage ατμόσφαιρα του πιο δημοφιλούς και περιζήτητου συμπιεστή όλων των εποχών, του 1176. Χτισμένο στον ισχυρό κινητήρα UAFX, το πεντάλ 1176 αποδίδει δυνατούς, εκφραστικούς τόνους σε ένα συμπαγές κουτί ποδιών!

Οι μαγευτικές διαμορφώσεις και τα κοκκώδη μονοπάτια περιβάλλοντος, ιδανικά για να εξερευνήσετε το επόμενο ηχητικό τοπίο σας περιμένουν στο Universal Audio Evermore. Ένα πεντάλ αντήχησης στούντιο, το Evermore είναι κομψά κατασκευασμένο και βασίζεται στους βραβευμένους αλγόριθμους ψηφιακής αντήχησης της Universal Audio.

Νικόλαος

Νικόλαος

Είμαι ο έμπορος Bass, Drums and Effects στο zZounds. Μου αρέσουν τα πεντάλ, οι σπιτικές γάτες και τα γεγονότα της ιστορίας του Μίσιγκαν. Μπορώ να με δουν να παίζω οποιαδήποτε παραλλαγή του Telecaster.

Native Instruments Noire: Set the MoodTake the Bridge to the Future of Sound: Pittsburgh Modular Taiga Demo

Schreibe einen Kommentar