Ο Yizhou Chen Διορίστηκε Γενικός Διευθυντής

0
Ο Yizhou Chen Διορίστηκε Γενικός Διευθυντής

Η Comark Instruments, κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής υψηλής ποιότητας, θερμομέτρων ακριβείας, καταγραφικών δεδομένων και λύσεων ασύρματης παρακολούθησης θερμοκρασίας, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Yizhou Chen στη θέση του Γενικού Διευθυντή.

«Η ασφάλεια των τροφίμων είναι ένα από τα κύρια μέλημά μου και πολλών άλλων», λέει ο Yizhou. «Η Comark είναι μια αξιοσημείωτη εταιρεία στη βιομηχανία τροφίμων, με ιστορικό να παρέχει αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις θερμοκρασίας για να διατηρεί ασφαλείς πελάτες και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω στην ομάδα για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.”

Η Yizhou προήλθε πρόσφατα από τη Fluke IG ως BU Manager DMM/EPROD με έδρα το Everett, WA, όπου πέτυχε διψήφια αύξηση εσόδων για συνεχόμενα δύο χρόνια και δημιούργησε μια ισχυρή διοχέτευση καινοτομίας για τον μελλοντικό οδικό χάρτη. Πριν από αυτό, ο Yizhou ήταν, στη Fluke, Διευθυντής BU και Υπεύθυνος Μάρκετινγκ με Θερμογραφία και Θερμοκρασία BU και, πριν από αυτό, Διευθυντής Μετασχηματισμού Μάρκετινγκ και Διευθυντής US Teleadgen.

Πριν έρθει η Yizhou στο Fluke το 2014, είχε διατελέσει σε διάφορους ρόλους: Υπεύθυνη Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, Επόπτρια Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ στη Sony Electronics καθώς και Τεχνική Μηχανικός Μάρκετινγκ με την Intel Corporation, στη Σαγκάη και τη Σιγκαπούρη.

Ο Yizhou είναι κάτοχος πτυχίου MBA από το Kellogg School of Business στο Northwestern University, ΗΠΑ και διπλού πτυχίου Bachelor τόσο στην Ηλεκτρονική Μηχανική όσο και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Shanghai Jiaotong στην Κίνα.

Καλωσορίζουμε την Yizhou Chen στο Comark και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο ως Γενική Διευθύντρια.


Σχετικά με το Comark

Η Comark Instruments έχει πάνω από 50 χρόνια εμπειρία ως κορυφαίος, διεθνής κατασκευαστής υψηλής ποιότητας, θερμομέτρων ακριβείας, καταγραφικών δεδομένων και λύσεων ασύρματης παρακολούθησης, παρέχοντας πάνω από ένα εκατομμύριο όργανα ετησίως.

Η Comark, που ιδρύθηκε το 1961, κατασκεύασε το πρώτο από τα πολλά ηλεκτρονικά όργανα μέτρησής της το 1963. Η Εταιρεία επεκτάθηκε γρήγορα και έχει δει να αναπτύσσονται ορισμένα επαναστατικά όργανα. Ως ειδικοί στη θερμοκρασία, παρέχουμε προϊόντα και λύσεις παρακολούθησης στη βιομηχανία τροφίμων που συμβάλλουν στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς HACCP και τις διαδικασίες δέουσας επιμέλειας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ασφάλειας των προϊόντων στους πελάτες, στην εξάλειψη του κινδύνου και στη μείωση του κόστους στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Ο Κομάρκ έγινε A Fluke Company το 2007.

Schreibe einen Kommentar