Ο Tim Tebow υπενθυμίζει στους ακολούθους „Δεν είστε μόνοι“

18
Ο Tim Tebow υπενθυμίζει στους ακολούθους „Δεν είστε μόνοι“

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram του Tim Tebow

Ο Tim Tebow υπενθυμίζει στους ακολούθους „Δεν είστε μόνοι“

Από το Movieguide® Contributor

Ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου Tim Tebow μοιράστηκε πρόσφατα κάποια ενθάρρυνση με τους οπαδούς του στο Instagram ως μέρος της συνεργασίας του με το K-Love Radio.

«Νιώθεις ποτέ σαν να είσαι μόνος; Σαν να μην πιστεύει κανείς σε εσένα ή ότι απλά δεν είσαι αρκετός;» ρώτησε ο Tebow. «Αυτά είναι ψέματα που λέει ο εχθρός και, δυστυχώς, πολλοί από εμάς αρχίζουμε να τα πιστεύουμε».

Συνέχισε, «Η έρευνα δείχνει ότι το ένα τρίτο των ανθρώπων αισθάνεται μοναξιά τις περισσότερες φορές ή όλες τις φορές, και πάνω από το ήμισυ των νέων λένε ότι δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που να πιστεύει σε αυτούς. Μια άλλη μελέτη λέει ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν το 12% των καθημερινών τους σκέψεων σε κάποια μορφή σύγκρισης».

«Ξέρεις τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι», πρόσθεσε ο Tebow. «Σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε ποιοι είμαστε πλασμένοι να είμαστε. Ψάχνουμε κάπου αλλού για να βρούμε την ταυτότητά μας αντί να ξέρουμε ότι η ταυτότητά μας προέρχεται από το ποιοι και ποιοι είμαστε εν Χριστώ».

«Έχετε δημιουργηθεί με αγάπη, από αγάπη και για αγάπη. Το Δευτερονόμιο 3:16 δηλώνει ότι ο Θεός δεν θα σας αφήσει ποτέ ή δεν θα σας εγκαταλείψει. Δεν είσαι μόνος», κατέληξε ο Tebow.

Ο Tebow μοιράζεται συχνά ενθαρρυντικά μηνύματα με τους followers του στο Instagram. Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί:

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου Τιμ Τέμποου μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί ένα ενθαρρυντικό μήνυμα με τους θαυμαστές και τους οπαδούς του.

Ο Tebow δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο ενός από τα tweet του που έγραφε: «Ο Θεός δεν μας καλεί να είμαστε μέτριοι. Μην συμβιβάζεστε επειδή φοβάστε, επειδή η πίεση είναι πολύ υψηλή ή επειδή είχατε μια κακή εμπειρία στο παρελθόν. Είσαι φτιαγμένος για κάτι περισσότερο από το να τα βγάζεις πέρα!»

Συνέχισε το εμπνευσμένο μήνυμά του στη λεζάντα της ανάρτησής του, γράφοντας: «Ο Θεός θέλει να σε χρησιμοποιήσει εκεί που είσαι με ό,τι έχεις. Όχι μόνο στο μέλλον όταν φτάσετε εκεί που νομίζετε ότι θέλετε να πάτε, αλλά τώρα. Μην περιμένετε μέχρι να νιώσετε εξοπλισμένοι για να ζήσετε μια ζωή που μετράει!».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Παρακολουθώ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Schreibe einen Kommentar