Ο Shari Rigby του OVERCOMER μιλά για το σχέδιο του Θεού με τον Rising σεναριογράφο

25
Ο Shari Rigby του OVERCOMER μιλά για το σχέδιο του Θεού με τον Rising σεναριογράφο

Δημοσίευση: 27 Μαρτίου 2023

Ο Shari Rigby του OVERCOMER μιλά για το σχέδιο του Θεού με τον Rising σεναριογράφο

Από το Movieguide® Contributor

Η ηθοποιός του OVERCOMER Shari Rigby πήρε πρόσφατα συνέντευξη από την ανερχόμενη σεναριογράφο, σκηνοθέτη και επόπτη σεναρίου Tori Hunter στο Οι γυναίκες στον κόσμο μου podcast για το ταξίδι της Hunter και το πάθος της να μοιράζεται τις ιστορίες που έχει βάλει ο Θεός στην καρδιά της.

Ωστόσο, δεν ήταν το αρχικό σχέδιο του Χάντερ να μπει στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ τις ταινίες», είπε είπε Rigby. «Σαν να μην έχω ιδέα πώς έφτασα εδώ, εκτός από το γεγονός ότι πιστεύω ότι ο Θεός πάντα μας προετοιμάζει για ό,τι έχει για εμάς, ακόμα κι όταν δεν το ξέρουμε».

Στην πραγματικότητα, ο Χάντερ σχεδίαζε αρχικά να γίνει παίκτης σόφτμπολ. Στο γυμνάσιο, αφοσιώθηκε στο σχολείο των ονείρων της και είχε μια υποτροφία για πλήρη βόλτα. Ωστόσο, αυτό το όνειρο αφαιρέθηκε μετά από μερικούς προσωπικούς αγώνες και οικογενειακή απώλεια.

«Ο Θεός έκανε πολύ φανερό ότι ήταν ώρα να φύγουμε, κάτι που ήταν δύσκολο», είπε κοινόχρηστο. «Άφησα το όνειρό μου».

Αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Την επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή της από το σόφτμπολ, προσκλήθηκε να είναι επιπλέον για ένα έργο.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα τον κινηματογράφο, αλλά περπατούσα στα γυρίσματα και είναι σαν να ήξερα όλα μέσα μου. Αυτό είχε ο Θεός για μένα», μοιράστηκε ο Χάντερ.

Μετά από αυτό, άρχισε να επιδιώκει το κάλεσμα του Θεού στη ζωή της, και τελικά την οδήγησε να συνεργαστεί με τους αδερφούς Kendrick ως επιβλέπων σεναρίου στο βραβευμένο με Movieguide® OVERCOMER.

Ένας επόπτης σεναρίου είναι «τελικά απλώς ένας υπηρέτης του οράματος του σκηνοθέτη και επίσης βοηθά όλα τα τμήματα», μοιράστηκε ο Χάντερ.

«Όταν ο Θεός σε καλεί, δεν σου δίνει πολύ χρόνο», είπε, αναλογιζόμενος τις πρώτες μέρες της σε αυτή τη θέση. «Δεν θα καθίσω εδώ και θα πω ότι ήταν πολύ εύκολο όταν, ειλικρινά, ο Θεός μας καλεί να εμφανιστούμε. Η μεγαλύτερη μάχη είναι να πεις ναι και να εμφανιστείς και να τα δώσεις όλα».

«Φοβήθηκα μέχρι θανάτου», παραδέχτηκε ο Χάντερ. «Ειλικρινά, ήμουν ξύπνιος τις περισσότερες νύχτες γιατί δεν ήμουν πολύ αποτελεσματικός σε εκείνο το σημείο. Αλλά μόλις εμφανίστηκα».

«Κλαίγεις κυριολεκτικά για να κοιμηθείς, αλλά έχεις ησυχία», είπε. «Ξέρεις ότι είσαι εκεί που πρέπει να είσαι».

«Αυτό που μας καλεί ο Θεός να κάνουμε είναι να είμαστε πιστοί όπου βάζει, και έτσι για μένα, [script supervisor is] απλά έτυχε να είμαι εκεί που με έβαλε πρώτα», πρόσθεσε.

«Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όπου κι αν είσαι, αν είσαι πιστός στη θέση που σου έχει δώσει ο Θεός, αν εμφανίζεσαι κάθε μέρα και τα δίνεις όλα, μπορεί να κάνει τα πάντα», κατέληξε.

Το Movieguide® είχε αναφερθεί παλαιότερα στο Shari Rigby:

Η ηθοποιός OVERCOMER Shari Rigby δεν φανταζόταν ότι θα μαθήτευε γυναίκες στο Χόλιγουντ μέχρι που ο Θεός της είπε το αντίθετο.

Rigby υπενθύμισε Τα πρώτα της χρόνια στο Χόλιγουντ με την The Christian Post, «Τα πάντα έχουν να κάνουν με τις ταινίες, θα γίνω σταρ του σινεμά, θα έχω τεράστια επιτυχία».

Αλλά ο Θεός της άλλαξε τη μελωδία.

«Όχι, είσαι εδώ για τις γυναίκες μου. Σαν να το βάλεις στο μυαλό σου, είμαι Θεός της σχέσης»,» Ρίγκμπι θυμήθηκε νιώθοντας να λέει ο Θεός. «Γυρίστε πίσω στη Βίβλο σας και αρχίστε να κοιτάζετε πότε δίνω τις οδηγίες στους μαθητές μου. Δεν τους είπα να βγουν έξω να γίνουν διάσημοι και να γίνουν πλούσιοι και να κάνουν αυτά τα πράγματα. Τους είπα να βγουν έξω να υπηρετήσουν τον λαό μου και να τους πουν ότι το βασίλειο πλησιάζει».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar