Ο Nikiya Dodd διορίστηκε Διευθυντής Ανάπτυξης

4
Ο Nikiya Dodd διορίστηκε Διευθυντής Ανάπτυξης

Η Δρ. Howard Fuller Collegiate Academy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Nikiya Dodd διορίστηκε Διευθυντής Ανάπτυξης του σχολείου. Η δημιουργία αυτού του νέου ρόλου συμπίπτει με μια περίοδο ταχείας επέκτασης για την Ακαδημία, η οποία πρόσφατα γνώρισε την πρωτοπορία για ένα νέο γυμνάσιο στη διάσημη γειτονιά Bronzeville του Milwaukee και την πρόσληψη του Marcus Robinson ως πρώτου CEO του ιδρύματος.

«Είμαι χαρούμενος που έχω τον Nikiya στο πλοίο και για να επεκτείνω την ομάδα μας», είπε ο Robinson. «Η HFCA είναι έτοιμη για μελλοντική ανάπτυξη και η Nikiya έχει το πάθος, την εμπειρία και το όραμα να προωθήσει την αποστολή μας να στείλουμε ακόμη περισσότερους φοιτητές του Μιλγουόκι στο κολέγιο και μέσω αυτού. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το σχολείο και τις οικογένειες που υπηρετούμε».

Ο Ντοντ έρχεται στην Ακαδημία του Δρ Χάουαρντ Φούλερ με μια βαθιά εξοικείωση με την πόλη του Μιλγουόκι. Πιο πρόσφατα ολοκλήρωσε μια τετραετή θητεία στο Κοινό Συμβούλιο του Μιλγουόκι ως δημοτική αρχή της 5ης Περιφέρειας, κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχε σε βασικές αποφάσεις που σχετίζονται με τη βελτίωση των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη της περιφέρειας, τα θέματα πολιτικής και διαδικασίας. Εξελέγη στις ειδικές εκλογές του Νοεμβρίου 2018 και επανεξελέγη τον Απρίλιο του 2020 με λαϊκή ψηφοφορία.

Ο Ντοντ υπηρέτησε επίσης ως γερουσιαστής της πολιτείας του Ουισκόνσιν για την 6η Περιφέρεια για πέντε χρόνια και είναι πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κομητείας Μιλγουόκι. Εκτός από τις νομοθετικές της εμπειρίες, η Dodd εργάστηκε προηγουμένως ως συνεργάτης διευθυντής ανάπτυξης για το Νοσοκομείο Παίδων του Ουισκόνσιν. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μιλγουόκι, ο Ντοντ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν-Μιλγουόκι με πτυχίο στην εκπαιδευτική πολιτική και τις κοινοτικές σπουδές. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διοικητική ηγεσία, καθώς και πτυχίο στη διαχείριση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από το Helen Bader Institute of Nonprofit Management.

«Είναι απίστευτη τιμή και ταπεινότητα που αναλαμβάνω αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου», είπε ο Ντοντ. «Ανυπομονώ να συνεχίσω να υπηρετώ την πόλη του Μιλγουόκι και να εργάζομαι για έναν οργανισμό του οποίου η αποστολή και το όραμα είναι τόσο στενά ευθυγραμμισμένα με τα δικά μου μακροπρόθεσμα συμφέροντα να κάνω ουσιαστικό και διαρκή αντίκτυπο στην κοινότητα».

Στο ρόλο της ως διευθυντής ανάπτυξης, η Dodd θα επιβλέπει τη συγκέντρωση κεφαλαίων, τον προγραμματισμό εκδηλώσεων, την επικοινωνία και τις προσπάθειες αποφοίτων και χορηγών της Δρ. Howard Fuller Collegiate Academy.

«Το 2022 ήταν μια σημαντική χρονιά για εμάς γεμάτη υποδομές, ακαδημαϊκή και λειτουργική ανάπτυξη», δήλωσε η Michelle Nettles, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ακαδημίας. «Η Nikiya έχει μια πληθώρα τοπικών γνώσεων και εμπειριών στην κοινότητα του Μιλγουόκι και ξέρω ότι μιλώ για ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της HFCA όταν λέω ότι ανυπομονούμε για το 2023 και να δούμε την HFCA να φτάνει ακόμη και νέα ύψη υπό τη διαχείριση της».

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η Dr. Howard Fuller Collegiate Academy ξεκίνησε την καμπάνια Commit to the Future, η οποία στοχεύει να συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου γυμνασίου και την ανακαίνιση και τη μετατροπή του υπάρχοντος γυμνασίου σε γυμνάσιο τροφοδοσίας. Το σχολείο έχει συγκεντρώσει 19,5 εκατομμύρια δολάρια και τα σχέδια για την έναρξη της κατασκευής του νέου γυμνασίου βρίσκονται σε εξέλιξη στη γειτονιά Bronzeville του Milwaukee.

Schreibe einen Kommentar