Ο James Van Der Beek μιλάει για την τραγική αποβολή της συζύγου

20
Ο James Van Der Beek μιλάει για την τραγική αποβολή της συζύγου

Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2023

James Van Der Beek/Instagram

„So Much Pain“: Ο James Van Der Beek μιλάει για την τραγική αποβολή της συζύγου

Από τους συντελεστές Movieguide®

Προειδοποίηση ενεργοποίησης: Αποβολή

Η στυπτηρία του DAWSON’S CREEK, James Van Der Beek, μίλησε πρόσφατα για την τραγική αποβολή της συζύγου του Kimberly και πώς αυτή επηρέασε την οικογένειά τους.

Ενώ ο Van Der Beek διαγωνιζόταν στο DANCING WITH THE STARS, η Kimberly, η οποία ήταν έγκυος 17 και μισή εβδομάδα, έχασε το μωρό της.

«Ήταν τόσο πολύς πόνος», είπε κοινόχρηστο. «Ήταν τόσο απροσδόκητο, γιατί όλα ήταν σωστά, όλα ήταν ένα παραμύθι. Όλα ενώνονταν τέλεια. Πολύ γρήγορα προχώρησε και ανησυχούσε για την Κιμ. Απλώς κλαίγαμε και κλαίγαμε και οι δυο μας είχε πολύ αίμα – πολύ περισσότερο αίμα από οποιαδήποτε παράδοση.»

Η Kimberly ξάπλωσε στο ντους και όταν ο Van Der Beek δεν μπορούσε να την ξυπνήσει, κάλεσε το 911.

«Είχες φύγει», είπε ο Van Der Beek, απευθυνόμενος στη γυναίκα του. «Σε είχε πάρει το ασθενοφόρο. Επέστρεψα τη Γκουέν στο κρεβάτι. Και απλά κάθομαι εκεί σε ένα μπάνιο γεμάτο αίμα…Ήταν απλώς μια γροθιά στο έντερο — μια συναισθηματική γροθιά στο έντερο».

Η Kimberly υπέστη τρεις αποβολές και το ζευγάρι ήταν πολύ ανοιχτό για τη διαδικασία επούλωσης. Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί:

Ο ηθοποιός James Van Der Beek μίλησε πρόσφατα για τη διαδικασία επούλωσης της οικογένειάς του, αφού ο ίδιος και η σύζυγός του, Kimberly, υπέστησαν δύο απώλειες εγκυμοσύνης.

Ο στυπτηρας του DAWSON’S CREEK μπήκε στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα οικογενειακό ταξίδι, το ίδιο ταξίδι που έκαναν μετά την πρώτη αποβολή της συζύγου του τον Νοέμβριο του 2019…

Ο Van Der Beek ενθάρρυνε επίσης τους οπαδούς του: «Ό,τι και να περνάτε… αν δεν μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος του τούνελ ή ακόμη και πού να το ψάξετε… Σας προσκαλώ να μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός μικρή αλλαγή περιβάλλοντος… και αφιερώνοντας χρόνο για να καθίσετε ακριβώς εκεί που βρίσκεστε.”

«Η θεραπεία έρχεται με τον δικό της ρυθμό. Η παρουσία μπορεί να είναι απλώς προαπαιτούμενο», κατέληξε.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar