Ο Comark στο NRA 2019 – Centennial Show

0
Ο Comark στο NRA 2019 – Centennial Show

Από τις 19 έως τις 21 Μαΐου θα βρείτε το Comark στο NRA 2019, γιορτάζοντας όχι μόνο μια νέα σειρά θερμομέτρων Bluetooth και θερμόμετρα φαγητού πλούσια σε χαρακτηριστικά, αλλά και για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Εθνικής Ένωσης Εστιατορίων!

Εάν επισκεφτείτε το Comark στο NRA 2019, στο περίπτερο 3746, θα μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη σειρά θερμομέτρων τροφίμων Bluetooth χειρός, τα οποία μεταδίδουν τα δεδομένα θερμοκρασίας στην εφαρμογή Comark Kitchen Checks App, που είναι εγκατεστημένη στην κινητή συσκευή ή το tablet σας. Αν αναζητάτε νέους τρόπους για να αυτοματοποιήσετε τη συλλογή δεδομένων και να αποφύγετε το ανθρώπινο λάθος στη διαδικασία, τότε σίγουρα πρέπει να προσπεράσετε!

BT42C Bluetooth Θερμόμετρο Τροφίμων

BT42C Bluetooth Θερμόμετρο Τροφίμων

Πάρτε το καλύτερο μας θερμόμετρο τροφίμων και προσθέστε Bluetooth για μια εντελώς νέα εμπειρία. Ανεβάστε την καταγραφή θερμοκρασίας HACCP στο επόμενο επίπεδο με το νέο θερμόμετρο τροφίμων BT42C Bluetooth. Εξαλείψτε το στυλό, το χαρτί και το ανθρώπινο λάθος από την κουζίνα σας με την εφαρμογή Comark Kitchen Checks App και το BT42C από την Comark.

  • Εύρος θερμοκρασίας: -200°C έως +400°C
  • Ανθεκτική και αδιάβροχη θήκη (IP65/67)
  • MAX/MIN και HOLD

Βιομηχανικό θερμόμετρο Bluetooth BT48C

BT48C Bluetooth Θερμόμετρο Τροφίμων

Το νέο βιομηχανικό θερμόμετρο Bluetooth BT48C διαθέτει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών MAX, MIN και HOLD, για βελτιωμένη άνεση. Το BT48C έχει σχεδιασμό 4 κουμπιών για απλή λειτουργία και τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες AA. Περιλαμβάνει Bluetooth για σύνδεση με την εφαρμογή Comark Kitchen Checks.

  • Εύρος θερμοκρασίας: -200°C έως +1372°C
  • Ανθεκτική και αδιάβροχη θήκη (IP65/67)
  • MAX/MIN και HOLD

Για τους περισσότερους επαγγελματίες που παρακολουθούν την NRA 2019, ένα θερμόμετρο τροφίμων πρέπει να χρησιμοποιείται με συγκεκριμένο και ελεγχόμενο τρόπο και τα δεδομένα θερμοκρασίας να συλλέγονται στην πηγή. Αυτό καθιστά ένα ασφαλές πρωτόκολλο μετάδοσης δεδομένων, όπως το Bluetooth, ιδανική λύση για πολυάσχολα και ευέλικτα περιβάλλοντα εργασίας.

Χρησιμοποιώντας τα λειτουργικά συστήματα κινητών τηλεφώνων και ελέγχοντας και συλλέγοντας δεδομένα μέσω ακριβούς μορφής μετάδοσης δεδομένων, η νέα σειρά θερμομέτρων Bluetooth της Comark προσθέτει δυνατότητα ελέγχου και ευκολία στις διαδικασίες σας, συλλέγοντας τα δεδομένα θερμοκρασίας σε μια φορητή συσκευή iOS ή Android για ανάλυση ή κοινή χρήση.

Η εφαρμογή Comark Kitchen Checks μπορεί να εγκατασταθεί στα περισσότερα τηλέφωνα smartphone και tablet, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστή μονάδα βάσης.

Η Comark έχει πάνω από 50 χρόνια εμπειρία και κατανοεί τις απαιτήσεις που τίθενται από τις επιχειρήσεις τροφίμων σε αυτόν τον πολυάσχολο τομέα και παράγει μια ευρεία γκάμα οργάνων από απλά θερμόμετρα έως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό συλλογής δεδομένων.


Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, Εγγράψου σήμερα για το NRA 2019 και ελάτε στο Περίπτερο #3746 για την προσωπική σας επίδειξη.

ΕΡΑ 2019

Schreibe einen Kommentar