Ο APOLLO Needs a FOSTER – PITTSBURGH, PA – Now – 8/5/23 – Pact for Animals

5
Ο APOLLO Needs a FOSTER – PITTSBURGH, PA – Now – 8/5/23 – Pact for Animals

Γνωρίστε τον Απόλλωνα! Αυτό το 2χρονο Boxer-Lab Mix είναι μια ιστορία επιτυχίας του PACT, αφού προηγουμένως είχε βρει ένα ασφαλές καταφύγιο ενώ ο ιδιοκτήτης του ήταν στη βασική εκπαίδευση. Ο Απόλλων πρέπει να βρει έναν νέο ανάδοχο αμέσως μέχρι την εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης της 8/2023 (πιθανώς και περισσότερο), ενώ ο ιδιοκτήτης του ολοκληρώνει πρόσθετα προγράμματα εκπαίδευσης με την Εθνική Φρουρά.

Ο Apollo και ο ιδιοκτήτης του μπόρεσαν να απολαύσουν ασφάλεια και ηρεμία την τελευταία φορά και θα θέλαμε να τους βοηθήσουμε ξανά. Είστε εσείς που θα βοηθήσετε αυτόν τον καλοσυνάτο σκύλο να επανενωθεί με την οικογένειά του στο μέλλον;

Το Apollo βρίσκεται επί του παρόντος στο Πίτσμπουργκ, PA, και μπορεί να μεταφερθεί έως και 2 ώρες εντός της περιοχής Tri-State ή πέρα ​​από αυτήν.

Γεγονότα για τη γούνα

  • Αρσενικό, Μείγμα Boxer-Lab
  • 2 ετών, 55 λίβρες.
  • Εκπαιδεύεται στο κλουβί, αλλά τα πάει καλύτερα έξω από το κλουβί κατά τη διάρκεια της ημέρας, με κόσμο
  • Επί του παρόντος εκπαίδευση λουριών
  • Υψηλή ενέργεια/υπερ; Υποτακτική με άλλα σκυλιά
  • Αγαπά τους ανθρώπους και άλλα σκυλιά. τα καταφέρνει καλύτερα σε ένα σπίτι με άλλα σκυλιά και άτομα που είναι κυρίως στο σπίτι. Μη δοκιμασμένο με γάτες
  • Έκθεση σε νήπια και μεγαλύτερα παιδιά

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ο Απόλλων είναι ένας πολύ γλυκός, υποχωρητικός νεαρός σκύλος που λατρεύει την προσοχή. Του αρέσει να χαζεύει, θέλει να τον χαϊδεύουν και πραγματικά απολαμβάνει να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τους ανθρώπους του. Του αρέσει να παίζει με άλλα σκυλιά όλων των μεγεθών –στο σπίτι ή στο πάρκο– ή απλώς να κάνει παρέα μαζί τους. Κάνει εύκολα νέους φίλους και πιστεύει ότι όλα τα άλλα σκυλιά τον αγαπούν, όπως και εκείνος.

Ο ιδιοκτήτης του τον περιγράφει ως «τον πιο ευγενικό τύπο που μπορείς να φανταστείς» και ενώ είναι γεμάτος ενέργεια, είναι ένα καλό παιδί που θα σε ενημερώσει όταν χρειαστεί να βγει ειδοποιώντας στην πόρτα και σπάνια γαβγίζει διαφορετικά.

Ο Απόλλωνας είναι πολύ υποχωρητικός και δεν ξέρει πώς να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τα κυρίαρχα σκυλιά, επομένως ένας ανάδοχος θα πρέπει να έχει υπόψη του οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να τον στρεσάρει.

Κάντε αίτηση για την αναδοχή σήμερα, επισκεφθείτε pactforanimals.org/application

Εάν έχει ήδη εγκριθεί για ανατροφή, στείλτε email στο [email protected]

Κάντε αίτηση στο Foster

Schreibe einen Kommentar