Ο Τζέρεμι Ρένερ περπατά για πρώτη φορά μετά το ατύχημα στο εκχιονιστικό

22
Ο Τζέρεμι Ρένερ περπατά για πρώτη φορά μετά το ατύχημα στο εκχιονιστικό

Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram του Jeremy Renner

Ο Τζέρεμι Ρένερ περπατά για πρώτη φορά μετά το ατύχημα στο εκχιονιστικό

Από το Movieguide® Contributor

Ο Τζέρεμι Ρένερ συνεχίζει να αναρρώνει από το σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα με το εκχιονιστικό, μοιράζοντας ένα βίντεο με το περπάτημα – η πρώτη φορά που οι θαυμαστές τον είδαν στα πόδια του εδώ και μήνες.

«Τώρα πρέπει να βρω ΑΛΛΑ πράγματα για να αφιερώσω τον χρόνο μου, ώστε το σώμα μου να ανακάμψει από τη θέλησή μου», έγραψε στο Twitter μαζί με ένα βίντεο που τον δείχνει να περπατά σε ένα διάδρομο και να μιλάει σε κάποιον.

Movieguide® επίσης έχουν αναφερθεί σχετικά με την πρόοδο της ανάρρωσης του Renner:

Μέσω μιας ενημέρωσης της ιστορίας του Instagram τη Δευτέρα, ο Jeremy Renner ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να αναρρώσει από τα τραύματά του που υπέστη κατά τη διάρκεια του ατυχήματος του με εκχιονιστή την 1η Ιανουαρίου.

Ενημέρωση του Renner που παρουσιάζεται ο ηθοποιός σε ένα ποδήλατο γυμναστικής κάνει πετάλι με το ένα πόδι χρησιμοποιώντας τη βοήθεια ενός εργαλείου που μοιάζει με κοντάρι. «Ό,τι χρειαστεί», έγραφε η λεζάντα. Η επόμενη διαφάνεια έδειξε τον Ρένερ να εργάζεται για την «ψυχική του ανάκαμψη», καθώς κρατούσε ένα αντίγραφο του Βιβλίου της Αφύπνισης του Μαρκ Νεπό.

Την 1η Ιανουαρίου, ο Renner τραβήχτηκε κάτω από το εκχιονιστικό του, ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει τον ενήλικο ανιψιό του να απελευθερώσει το φορτηγό του από το χιόνι. Ο ηθοποιός κατέληξε να σπάσει πάνω από 30 οστά και υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος.

Αφού μεταφέρθηκε με αεροπλάνο έκτακτης ανάγκης στο νοσοκομείο, ο ηθοποιός επέζησε από θαύμα του ατυχήματος και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, σε καλό δρόμο για την ανάρρωσή του.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar