Ο Μάρκους Ρόμπινσον Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας του Δρ. Χάουαρντ Φούλερ

4
Ο Μάρκους Ρόμπινσον Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας του Δρ. Χάουαρντ Φούλερ

Ο Δρ. Howard Fuller Collegiate Academy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Marcus Robinson έχει οριστεί ως Διευθύνων Σύμβουλος του σχολείου. Ο Ρόμπινσον έχει διδακτορικό στη διδασκαλία από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, δύο μεταπτυχιακά στις επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Μπάτλερ και το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και δύο πτυχία στις επιστήμες.

«Το διοικητικό συμβούλιο της HFCA είναι ενθουσιασμένο που ο Μάρκους Ρόμπινσον θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της», λέει η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της HFCA Michelle Nettles. «Ο Μάρκους έρχεται με μια λίστα με διαπιστευτήρια και πλήθος εμπειριών. Έχει μια αφοσίωση στην κοινότητά μας και μια διαρκή αγάπη για τους ανθρώπους μας. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό το βήμα στο ταξίδι μας και είμαι βέβαιος ότι ο Marcus είναι ακριβώς ο ηγέτης που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

«Είμαι απίστευτα ταπεινός που επιλέχθηκα ως πρωταθλητής για την αριστεία και την ανάπτυξη στη σχολική μας κοινότητα», λέει ο Robinson. «Έχω περάσει ολόκληρη την καριέρα μου δημιουργώντας μονοπάτια για τους νέους να έχουν πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα κολέγια στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μεταφέρω αυτές τις εμπειρίες στην οικογένειά μας HFCA καθώς προσπαθούμε να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας σε πολλές νέες οικογένειες στο Μιλγουόκι».

«Ο Μάρκους βοήθησε τα σχολεία να αναπτυχθούν και έχει επιτύχει την εθνική αναγνώριση για την ακαδημαϊκή αριστεία. Η Judith Parker, θα συνεχίσει να ηγείται του σχολείου, ως διευθύντρια και θα αναφέρεται στον κ. Robinson. «Μαζί, οι δύο θα συνεργαστούν στενά για να επιτύχουμε την αποστολή μας να στείλουμε τους μαθητές μας στο κολέγιο και μέσω αυτού», εξήγησε η Nettles. „Παρακαλώ ελάτε μαζί μου για να τον καλωσορίσουμε στην κοινότητα HFCA.“

«Όσο και αν είμαι ενθουσιασμένος με την αποστολή μας να φέρουμε όλους τους μελετητές μας στο κολέγιο και μέσα από αυτό, γνωρίζω επίσης ότι είναι η πιο σκληρή αποστολή που μπορεί να αναλάβει κάθε σχολείο», προσθέτει ο Robinson. «Θα χρειαστούμε μαθητές, δασκάλους, προσωπικό, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κοινοτικούς εταίρους και γονείς να πιέζουν προς την ίδια κατεύθυνση για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την υπόσχεσή μας ότι όλοι οι μαθητές μας θα έχουν πρόσβαση σε μια καταπληκτική ευκαιρία μετά το γυμνάσιο. Η συνεργασία σας είναι το κλειδί για τη συλλογική μας επιτυχία και ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά καθώς συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι μαζί».

Ο Δρ. Howard Fuller Collegiate Academy ξεκίνησε την εκστρατεία Commit to the Future τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους με στόχο τη συγκέντρωση 25 εκατομμυρίων δολαρίων για την οικοδόμηση ενός νέου γυμνασίου καθώς και την ανακαίνιση και τη μετατροπή του τρέχοντος γυμνασίου σε τροφοδοτικό μέσο σχολείο. Το σχολείο έχει συγκεντρώσει 19,5 εκατομμύρια δολάρια και ήδη γίνονται προετοιμασίες για την έναρξη της κατασκευής του νέου γυμνασίου στην ιστορική γειτονιά Bronzeville του Milwaukee.

Ο Robinson, προηγουμένως εργάστηκε ως επόπτης για το Normandy Schools Collaborative στο Μιζούρι, καθώς και ως διευθυντής, καγκελάριος και διευθύνων σύμβουλος του Tindley Accelerated Schools στην Ιντιάνα για 14 χρόνια. Ο Robinson έχει 30 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων σχολείων, της ανάπτυξης καινοτόμων προγραμμάτων, των πρωτοβουλιών προσέγγισης, της συγκέντρωσης κεφαλαίων, της συμμετοχής της κοινότητας και πολλά άλλα.

Παρακαλούμε παρακολουθήστε τις σελίδες του email σας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς εργαζόμαστε για να προγραμματίσουμε ευκαιρίες συνεργασίας με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του σχολείου μας.

Schreibe einen Kommentar