Ο Δρ Howard Fuller Collegiate Academy διορίζει τον Jon Osman ως Chief Operations Officer

23
Ο Δρ Howard Fuller Collegiate Academy διορίζει τον Jon Osman ως Chief Operations Officer

Ο Δρ. Howard Fuller Collegiate Academy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Jon Osman ως Chief Operations Officer και Chief Financial Officer του σχολείου. Ο Osman επιστρέφει στο σχολείο μετά από οκτώ χρόνια και η επιστροφή του συμπίπτει με μια περίοδο ταχείας επέκτασης για την Ακαδημία, η οποία πρόσφατα άνοιξε το έδαφος σε ένα νέο γυμνάσιο στην ιστορική γειτονιά Bronzeville του Milwaukee. Το σχολείο προσέλαβε επίσης πρόσφατα τον Marcus Robinson ως πρώτο Διευθύνοντα Σύμβουλο του ιδρύματος και τον Nikiya Dodd ως Διευθυντή Ανάπτυξης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Jon πίσω στο σχολείο μας», δήλωσε ο Marcus Robinson, Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας του Dr. Howard Fuller Collegiate. «Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα είναι ανεκτίμητες καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στους μελετητές μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε ως μέλος της ηγετικής μας ομάδας».

Ο Osman φέρνει πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία στη θέση, έχοντας υπηρετήσει ως Chief Operations Officer για τα Seton Catholic Schools και ως Chief Financial Officer για το Milwaukee College Prep. Στο νέο του ρόλο, θα είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά, τη λογιστική, τις σχολικές λειτουργίες, τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες τροφίμων, την αλυσίδα εφοδιασμού, την κρατική χρηματοδότηση και τη διαχείριση συμβάσεων. Ο Osman, ο οποίος απέκτησε το πτυχίο του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Επιχειρηματική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο του Wyoming, θα χρησιμοποιήσει το υπόβαθρό του στις επιχειρήσεις για να εφαρμόσει μια στρατηγική προσέγγιση για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών και λειτουργικών στόχων του σχολείου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ακαδημία του Dr. Howard Fuller College», είπε ο Osman. «Ήμουν πάντα αφοσιωμένος στην αποστολή του σχολείου και του Δρ Χάουαρντ Φούλερ να παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε μαθητές στο Μιλγουόκι. Ανυπομονώ να γίνω μέρος της ηγετικής ομάδας και να συμβάλω στη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία του σχολείου.”

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η Dr. Howard Fuller Collegiate Academy ξεκίνησε την καμπάνια Commit to the Future, η οποία στοχεύει να συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου γυμνασίου και την ανακαίνιση και τη μετατροπή του υπάρχοντος γυμνασίου σε γυμνάσιο τροφοδοσίας. Το σχολείο έχει συγκεντρώσει 19,5 εκατομμύρια δολάρια και τα σχέδια για την έναρξη της κατασκευής του νέου γυμνασίου βρίσκονται σε εξέλιξη στη γειτονιά Bronzeville του Milwaukee.

Schreibe einen Kommentar