Ξενοδοχεία Divani Collection – Valen-dine και πολλά άλλα στα ξενοδοχεία Divani Collection!

4
Ξενοδοχεία Divani Collection – Valen-dine και πολλά άλλα στα ξενοδοχεία Divani Collection!

Valen-dine και πολλά άλλα στα Divani Collection Hotels!

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Divani Caravel & Divani Apollon Palace & Thalasso!

Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2023 – Τα ξενοδοχεία Divani Collection έχουν στήσει την τέλεια ρομαντική σκηνή για κάθε ζευγάρι που θέλει να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Θα απολαύσουν ζωντανή μουσική, νόστιμες γαστρονομικές επιλογές, αναζωογονητικές περιποιήσεις σπα, αλλά και ένα πολυτελές κατάλυμα με θέα που κόβει την ανάσα που θα τους κάνει να ερωτευτούν ξανά!

Στο Divani Caravel το μόνο που χρειάζεστε είναι… JuJu Bar & Restaurant! Η καλύτερη ρομαντική ζωντανή μουσική και ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για τις 14 Φεβρουαρίου. Στο A+D Bar στο Divani Apollon Palace & Thalasso σας περιμένει ένα γαστρονομικό ταξίδι με φαντασμαγορικές γεύσεις και εορταστικές προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα με την περίσταση!

Για όσους θέλουν να γιορτάσουν την «αγάπη» με «χαλάρωση», το βραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Center προσφέρει την πιο ρομαντική θεραπεία «New You»! Ένα πακέτο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ για ζευγάρια, τη χρήση της πισίνας Θαλασσοθεραπείας, του χαμάμ ή της σάουνας.

Για την απόλυτη «ερωτευμένη» εμπειρία, συνδυάστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω προτάσεις με μια αξέχαστη διαμονή στα υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες των Divani Caravel και Divani Apollon Palace & Thalasso.

Σχετικά με τα ξενοδοχεία Divani Collection

Μετρώντας περισσότερα από 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας φιλοξενίας, η Divani Collection Hotels αποτελείται από 7 ξενοδοχεία στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα).

Πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της, που πηγάζουν από το πάθος της για τη φιλοξενία και τις μοναδικές ανάγκες των επισκεπτών της, η Divani Collection Hotels έκανε όνομα από νωρίς στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας. Μη σταματώντας ποτέ να εισάγει καινοτόμες ιδέες στον τουριστικό τομέα, η Divani Collection Hotels είναι βασικός συντελεστής στην ελληνική τουριστική αγορά, με premium υπηρεσίες σε όλες τις μονάδες της, τα μοναδικά ξενοδοχεία της που προσφέρουν οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των επιθυμιών όλων των επισκεπτών της. . https://divanis.com

Schreibe einen Kommentar