Μπορώ να αποκτήσω λίγη ιδιωτικότητα παρακαλώ;

1
Μπορώ να αποκτήσω λίγη ιδιωτικότητα παρακαλώ;

Η εργασία φαίνεται διαφορετική και για όσους επιστρέφουν στο γραφείο, η ιδιωτικότητα στο χώρο εργασίας είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Για κάποιους, η επιστροφή στο γραφείο είναι μια ευκαιρία να επικεντρωθούν και να ολοκληρώσουν τα πράγματα. Σημαίνει ατομικό χώρο εργασίας και (ιδανικά) λιγότερους περισπασμούς.

Δεδομένης της άνοδος των ανοιχτών χώρων εργασίας, η επιστροφή στην εργασία αποτελεί μια νέα πρόκληση. Η πανδημία δημιούργησε την ανάγκη για χωρισμό και μαζί της ιδιωτικότητα. Οι ανησυχίες για τα μικρόβια εξακολουθούν να είναι υψηλές και οι ανοιχτοί χώροι εργασίας δεν τείνουν να ευθύνονται για τη φυσική απόσταση. Παρόλο που η πανδημία τείνει προς μια πιο θετική κατεύθυνση, υπάρχει ανάγκη για προστασία της ιδιωτικής ζωής, επειδή, σε τελική ανάλυση, έχει να κάνει με την ικανότητα να ολοκληρώσεις τη δουλειά.

Μια λύση με πολλά οφέλη

Για λίγη περισσότερη ιδιωτικότητα στο χώρο εργασίας, τα πάνελ ιδιωτικότητας ή σεμνότητας προσφέρουν μια ιδανική λύση και δεν λείπουν πληροφορίες για τα οφέλη. Από την ευελιξία στην αισθητική, προσφέρουν μια εύκολη λύση για εταιρείες που επιθυμούν να μεταμορφώσουν έναν ανοιχτό χώρο γραφείου για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών εργαζομένων. Η Steelcase προσφέρει πάνελ και οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων για μια μεγάλη ποικιλία χώρων και εφαρμογών – εδώ είναι μερικά παραδείγματα.

ο Συλλογή Steelcase Flex είναι μια σειρά από ευέλικτες και αναδιαμορφώσιμες λύσεις στο χώρο εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για δυναμικές, συνεργατικές ομάδες. Εκτός από γραφεία, τραπέζια και κινητές συσκευές, η συλλογή προσφέρει επιλογές απορρήτου που περιλαμβάνουν ελαφριές ανεξάρτητες οθόνες, πίνακες μαρκαδόρου, οθόνες ιδιωτικότητας/σεμνότητας που τοποθετούνται στο γραφείο και ένα κινητό ακουστικό όριο.

συλλογή flex
Εμφανίζονται προϊόντα: Steelcase Flex Personal Spaces, Eclipse Lights, Answer Panel, Sarto Screen, Steelcase Karman chair, Flex Freestanding Screens, Coalesse Massaud Lounge+ Ottoman, Steelcase Flex Active Frames

ο Συλλογή σκηνών εργασίας Steelcase συνδυάζει ελαφριά και ευάερα οργανικά σχήματα με υφάσματα που μοιάζουν με σκηνή και διαφανή για να δημιουργήσει μια σειρά από ευέλικτες και σαγηνευτικές λύσεις απορρήτου που προστατεύουν τους ανθρώπους στην εργασία από κοινούς περισπασμούς όπως ο θόρυβος, το άγχος και άλλα άτομα.

σκηνές εργασίας
Εμφανιζόμενα προϊόντα: Επιτραπέζια Σκηνή, Τέντες Οριοθέτησης, Σκηνή λοβών

Κλείστρο Turnstone είναι μια φορητή οθόνη με δυνατότητα ανάπτυξης από το χρήστη που λύνει την ανάγκη για οπτικό απόρρητο κατά παραγγελία εν μέσω περιβαλλόντων που αποσπούν την προσοχή. Χρησιμοποιήστε μόνο ένα Clipper για μια ήσυχη σόλο απόδραση ή ζευγαρώστε πολλά μαζί για ομαδική συνεργασία.

οθόνη κουρευτικής μηχανής
Εμφανίζονται προϊόντα: Καρέκλες Turnstone Shortcut X Base, τραπέζι Coalese Montara650, Οθόνες Turnstone Clipper

Ελαφρύ σε κλίμακα και εύκολο για τον προϋπολογισμό, Οθόνες Sarto είναι ένας ελκυστικός τρόπος για να δημιουργήσετε οπτικό διαχωρισμό και θωράκιση σε όλο το ανοιχτό γραφείο. Οι ίσιες και καμπύλες επιλογές παρέχουν κλιμακούμενη ιδιωτικότητα και θωράκιση, μια πλήρως κολλημένη επιφάνεια και μια σειρά μεγεθών και υφασμάτων που λειτουργούν σε όλες τις εφαρμογές.

Οθόνες Sarto
Εμφανίζονται προϊόντα: Steelcase Bivi, οθόνες Sarto

Επικεντρωθείτε στην απόσπαση της προσοχής

Μετά από πολύ χρόνο εργασίας από το σπίτι, πολλοί υπάλληλοι είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο γραφείο για να ξεφύγουν από τους πολλούς περισπασμούς και διακοπές που έρχονται με την εργασία από το σπίτι. Οι μεμονωμένοι χώροι που αισθάνονται τόσο προσωπικοί όσο και ιδιωτικοί επιτρέπουν μεγαλύτερη εστίαση και με τη σειρά τους μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Ο COVID άλλαξε τον παραδοσιακό χώρο εργασίας για πάντα και αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. Αλλά σε ένα πιο βασικό επίπεδο, οι υπάλληλοι που καλούνται να επιστρέψουν στο γραφείο θέλουν να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία εκείνη τη στιγμή.

Οι οθόνες απορρήτου μεταμορφώνουν εύκολα έναν ανοιχτό χώρο εργασίας, για να καλύπτουν τις ανάγκες ολόκληρης της ομάδας σε πραγματικό χρόνο. Αλλά εξακολουθούν να αφήνουν τους υπαλλήλους να συνδέονται μεταξύ τους.

Μεγαλύτερη ανάγκη για ευελιξία

Ένα άλλο μπόνους είναι η ευελιξία που προσφέρουν τα πάνελ απορρήτου. Γιατί αν ο COVID μας δίδαξε κάτι είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες της εταιρείας σας, των εργαζομένων της και του ίδιου του χώρου εργασίας θα συνεχίσουν να αλλάζουν. Η ικανότητα εύκολης και ανέξοδης προσαρμογής του χώρου εργασίας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ημέρας είναι απαραίτητη, καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να είναι ευκίνητες και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ομάδας τους.

Όταν η αλλαγή πρέπει να συμβεί γρήγορα, η ευελιξία και η ταχύτητα είναι σημαντικές. Οι οθόνες απορρήτου είναι μια εύκολη λύση. Προσθέτουν την απαραίτητη λειτουργία σε έναν χώρο γραφείου με τον τρόπο της μεγαλύτερης ιδιωτικότητας στο χώρο εργασίας, ενώ παράλληλα φαίνονται επαγγελματικά και σκόπιμα. Μπορούν εύκολα να μετακινηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της στιγμής. Και βοηθούν τους εργαζόμενους να αισθάνονται πιο άνετα όταν επιστρέφουν στο γραφείο. Μερικές φορές οι πιο απλές λύσεις είναι πραγματικά οι καλύτερες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις διαθέσιμες επιλογές οθόνης απορρήτου!

Schreibe einen Kommentar