ΜΠΕΙΚΟΝ και ΜΠΕΛΛΑ Need a FOSTER – ASAP-25 Ιουνίου 2023, Fort Sills, OK – Pact for Animals

3
ΜΠΕΙΚΟΝ και ΜΠΕΛΛΑ Need a FOSTER – ASAP-25 Ιουνίου 2023, Fort Sills, OK – Pact for Animals

Ο Μπέικον και η Μπέλα είναι ένα αγαπημένο, δεμένο ζευγάρι που χρειάζεται ανάδοχο σπίτι από τις 20 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 25 Ιουνίου 2023. Ο Μπέικον και η Μπέλα βρίσκονται στο Φορτ Σιλ, ΟΚ και μπορούν να μεταφερθούν για έως και 4 ώρες.

Επί του παρόντος, που βρίσκεται στην Οκλαχόμα, ο ιδιοκτήτης τους αναπτύσσεται στη Γερμανία με τον στρατό και δυστυχώς δεν έχει τοπική οικογένεια ή φίλους που να μπορούν να φροντίσουν το δίδυμο. Ο ιδιοκτήτης τους έχει εξαντλήσει όλες τις επιλογές, αναζητώντας ακόμη και μια αεροπορική εταιρεία που θα τους βοηθήσει να κάνουν ένα διεθνές ταξίδι για να είναι με την οικογένειά τους, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν τύχη, αφού η αποστολή έρχεται γρήγορα.

Μπορείτε να βοηθήσετε να διασφαλίσετε ότι αυτά τα γλυκά, δεμένα κουτάβια μείνουν μαζί και έξω από το καταφύγιο;

Οι ιδιοκτήτες του Bacon και της Bella ελπίζουν να βρουν μια οικογένεια που θα αντιμετωπίζει αυτό το έξυπνο, ευαίσθητο ζευγάρι σαν παιδιά – τους αρέσει να είναι με τους ανθρώπους τους, να έχουν και να δίνουν στοργή και να τους μιλάνε. Οι ιδιοκτήτες τους τα συγκρίνουν με δύο νήπια συμπαίκτες – τους αρέσει να είναι ο ένας με τον άλλον και συχνά μπορεί να βρεθούν σε λίγη αταξία. Τους αρέσουν οι βόλτες, οι βόλτες με το αυτοκίνητο και η δραστηριότητα και θα ήταν υπέροχοι φίλοι άσκησης για μια δραστήρια οικογένεια.

Μπέικον

Γεγονότα για τη γούνα

Αρσενικό, Μείγμα Golden Retriever
2 ετών, 45 κιλά
Μέση ενέργεια; Λατρεύει τους μεγάλους περιπάτους και το τρέξιμο
Καλό με ανθρώπους, μεγαλύτερα παιδιά και σκύλους. Μη δοκιμασμένο με γάτες
Χωρίς καταστροφικές τάσεις
Εκπαιδευμένο σε κλουβί. Τραβάει το λουρί και θα πάει πίσω από σκίουρους

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ο Μπέικον είναι ένα μεγάλο, ανόητο κουτάβι που του αρέσει να παίζει. Είναι ιδιαίτερα καλός στο κρυφτό – ο ιδιοκτήτης του κρύβεται και ο Μπέικον την αναζητά. μόλις τη βρει θα χαμογελάσει και θα χοροπηδήσει ενθουσιασμένος. Ο Μπέικον λατρεύει τη μουσική και τον χορό στο σπίτι με τον ιδιοκτήτη του ή απλώς να αγκαλιάζεται στον καναπέ ή στο κρεβάτι. Το μπέικον είναι εκπαιδευμένο σε κλουβί, αλλά δεν χρειάζεται να στρωθεί. απολαμβάνει να ξαπλώνει στο τελάρο του με την πόρτα ανοιχτή.

Το μπέικον μπορεί να είναι δειλό μερικές φορές, να φοβάται τους θορύβους στην αρχή και μετά να επιστρέφει σιγά σιγά για να μάθει τι έκανε τον θόρυβο. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να ζεσταθεί με άλλα σκυλιά, αλλά μόλις καταλάβει ότι δεν θα του κάνουν κακό, είναι εντάξει. Τα πάει καλά με τα σκυλιά του μεγέθους του ή μικρότερα.

Μπέλα

Γεγονότα για τη γούνα

Γυναίκα, Jindo Mix
2 ετών, 38 κιλά
Μέσης ενέργειας
Καλό με τους ανθρώπους, τα μεγαλύτερα παιδιά και τα μεσαία ή μικρά σκυλιά μετά από αργή εισαγωγή
Προστατευτική συμπεριφορά προς τη γυναίκα ιδιοκτήτρια στις βόλτες και στο σπίτι, γαβγίσματα και γρυλίσματα
Χωρίς καταστροφικές τάσεις, αλλά θα κλέψει παπούτσια για αγκαλιά, αφήνοντας μικρά σημάδια στα δόντια
Εκπαιδευμένο σε κλουβί. Μέτρια έλξη στο λουρί

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Bella είναι ένα στοργικό, γλυκό σκυλί που είναι εξαιρετικά δεμένο με τον Bacon και τους ιδιοκτήτες της – τους ακολουθεί όλη μέρα και είναι πιο χαρούμενος όταν είναι μαζί. Αγαπά πραγματικά τους άλλους ανθρώπους και είναι εξωστρεφής και πρόθυμη να τους συναντήσει στις βόλτες.

Η Bella είναι ανόητη και κλόουν τριγύρω για να τραβήξει την προσοχή σας. Θα περιμένει πραγματικά να δει αν την παρακολουθείς και θα χαμογελάσει αν γελάσεις σαν να ξέρει ότι πιστεύεις ότι είναι αστεία. Της αρέσει να αγκαλιάζεται και θα κοιμηθεί μαζί σου αν την αφήσεις. Η Bella είναι εκπαιδευμένη σε κιβώτιο, αλλά δεν χρειάζεται να στρωθεί. απολαμβάνει να ξαπλώνει στο τελάρο της με την πόρτα ανοιχτή.

Μην αφήνετε τα παπούτσια σας γύρω από την Bella – θα τα κλέψει για να τα αγκαλιάσει, μερικές φορές αφήνοντας κατά λάθος ένα ή δύο σημάδια, αλλά δεν είναι καταστροφικό διαφορετικά. Μπορεί επίσης να είναι προστατευτική με τη γυναίκα ιδιοκτήτη της κατά καιρούς.

Κάντε αίτηση για την αναδοχή σήμερα, επισκεφθείτε pactforanimals.org/application

Εάν έχει ήδη εγκριθεί για ανατροφή, στείλτε email στο [email protected]

Κάντε αίτηση στο Foster

Schreibe einen Kommentar