Μινεάπολη Worklab Glow-up

1
Μινεάπολη Worklab Glow-up
Η Amy Helm και ο Craig Holst, και οι δύο μέλη της ομάδας Minneapolis Worklab, συναντιούνται μαζί στην πρόσφατα ανανεωμένη γειτονιά Leadership.

Το Minneapolis WORKLAB ολοκλήρωσε πρόσφατα μια συναρπαστική ανανέωση με στόχο να φέρει κοντά ομάδες σε γειτονιές για να ενισχύσει τη διαπροσωπική συνεργασία. Κατά τη φάση του σχεδιασμού, εξετάσαμε την ανάγκη να φέρουμε κοντά τους ανθρώπους τόσο προσωπικά όσο και σε υβριδικά περιβάλλοντα. Βασικός στόχος του έργου ήταν η δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους συμμετέχοντες, τόσο αυτοπροσώπως όσο και διαδικτυακά.

The Worklab Story
Το διάστημα είναι ένα ισχυρό όργανο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της πρόσληψης, την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας και την ενίσχυση της αίσθησης ευημερίας. Ο χώρος Atmosphere Commercial Interiors έχει σχεδιαστεί για να δείξει πώς ένας καλά σχεδιασμένος χώρος —η σύνδεση μεταξύ ανθρώπων, σκοπού και τόπου— μπορεί να αξιοποιηθεί για να ενισχύσει την αφοσίωση και να οδηγήσει τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Ένα ζωντανό εργαστήριο εργασίας, καταλαβαίνουμε κάθε κομμάτι γιατί το ζούμε και το αναπνέουμε κάθε μέρα. Το WORKLAB μας έχει μια οργανική και πειραματική αίσθηση δημιουργία συνθηκών για δημιουργικότητα, η οποία οδηγεί στην καινοτομία και, τελικά, στην ανάπτυξη.

Μια ομάδα συγκεντρώνεται γύρω από τη νέα γειτονιά Sales, που υποστηρίζεται από την ευέλικτη γραμμή Gradient από τους συνεργάτες μας στο Pair.

Δημιουργία γειτονιών, ενίσχυση της συνεργασίας
Έρευνα που διεξήχθη από τη Steelcase δείχνει ότι η ανάγκη για αίσθηση του ανήκειν και ο έλεγχος του περιβάλλοντος είναι απαραίτητα για τους ανθρώπους καθώς οι οργανισμοί υιοθετούν υβριδική εργασία.

Οι γειτονιές στο χώρο εργασίας αντλούν έμπνευση από μια νέα πηγή – τις γειτονιές μας όπου ζούμε, μαθαίνουμε και μεγαλώνουμε. Οι μεγάλες γειτονιές είναι ποικίλες, χωρίς αποκλεισμούς και ανθεκτικές. Φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και δημιουργούν μια αίσθηση κοινότητας, αλλά αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Μια γειτονιά γραφείου έχει σχεδιαστεί για να είναι περιεκτικός επειδή παρέχει μια ποικιλία χώρων που επιτρέπουν διαφορές ως προς το τι χρειάζονται οι άνθρωποι και τους τρόπους που προτιμούν να εργάζονται. Ο σχεδιασμός γειτονιάς βασίζεται σε πολυτροπικούς χώρους που είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και υποστηρίζουν μια ποικιλία τύπων εργασίας σε ένα περιβάλλον, καθιστώντας εύκολη την εναλλαγή μεταξύ της ατομικής εστίασης, της συνεργασίας, της κοινωνικοποίησης και της μάθησης από το να είμαστε μαζί. Ο προγραμματισμός είναι αρθρωτός, το οποίο επιτρέπει στους οργανισμούς να αλλάζουν ρυθμίσεις εντός της γειτονιάς και να είναι ανθεκτικοί καθώς αλλάζουν οι ανάγκες της ομάδας.

Οι γειτονιές πρέπει να διαφέρουν με βάση πολλούς παράγοντες, όπως:

  • Οργάνωση και ομαδική κουλτούρα
  • Μέγεθος και τοποθεσία της εταιρείας
  • Είδος εργασίας και διαδικασία εργασίας
  • Βαθμός υβριδικής εργασίας και επίπεδο κινητικότητας εργαζομένων

Οι γειτονιές στο χώρο εργασίας πρέπει να αγωνίζονται για ισότητα, δέσμευση και ευκολία.

Χρησιμοποιώντας το Everwall, δημιουργήθηκαν η νέα αρχιτεκτονική σειρά τοίχων της Steelcase, νέες περιοχές συνεργασίας και εστίασης. Το Photographed είναι μια εικονική αίθουσα συνεδριάσεων που δημιουργεί ισότητα μεταξύ των συμμετεχόντων σε προσωπικές και απομακρυσμένες συναντήσεις μέσω των επιλογών επίπλων και τεχνολογίας.

Πάρτε το online
Ένας άλλος βασικός στόχος της ανανέωσης της Μινεάπολης ήταν η δημιουργία καλύτερης ισότητας στις συναντήσεις μεταξύ συμμετεχόντων που είναι αυτοπροσώπως και εικονικοί. Για να γεφυρωθεί το χάσμα, εφαρμόστηκαν πολλά σχεδιαστικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής επίπλων που υποστηρίζουν τη θέα με μάτια για όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, κολακευτική τοποθέτηση φωτισμού, γωνίες κάμερας, επιλογές προβολής οθόνης και εργονομικά καθίσματα. Τα προϊόντα που βοηθούν στη βελτιστοποίηση των υβριδικών συναντήσεων εντός του WORKLAB περιλαμβάνουν:

Οφθαλμική χαλύβδινη θήκη Η καμπυλότητα του τραπεζιού Ocular της Steelcase διασφαλίζει ότι κάθε συμμετέχων στο δωμάτιο μπορεί επίσης να βλέπει ο ένας τον άλλον εκτός από το ότι βρίσκεται στο ύψος των ματιών με απομακρυσμένους συναδέλφους. Αυτή η οπτική γωνία δημιουργεί περισσότερη ισότητα μεταξύ αυτών που βρίσκονται στο δωμάτιο και των απομακρυσμένων.

Χαλύβδινη θήκη Karman Με σχεδιασμό του 21ου αιώνα, το Steelcase Karman σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται φυσικά στην κίνηση ενός σώματος, παρέχοντας κορυφαία άνεση, εργονομία και βιωσιμότητα. Οι χώροι εργασίας της γειτονιάς σημαίνουν ότι οι άνθρωποι μετακινούνται από θέση σε θέση καθ‘ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνθρωποι χρειάζονται μια καρέκλα που να τους ανταποκρίνεται όταν κάθονται και να μην απαιτεί πολλές προσαρμογές. Το Steelcase Karman σχεδιάστηκε για ακριβώς αυτό το είδος αβίαστης άνεσης.

Microsoft Front Row Experience Η οθόνη Front Row της Microsoft δημιουργεί μια διάταξη που μετακινεί τη συλλογή βίντεο των ατόμων στο κάτω μέρος της οθόνης και διατηρεί σταθερό το άλλο περιεχόμενο συσκέψεων, όπως μηνύματα συσκέψεων και αντιδράσεις.

Η Atmosphere Commercial Interiors δεσμεύεται να προσφέρει στα μέλη της ομάδας ένα εμπνευσμένο εργασιακό περιβάλλον που ενισχύει τη συνεργασία και την καινοτόμο σκέψη και συνδέει τα σημεία μεταξύ των ανθρώπων, του τόπου και του σκοπού τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν νέους τρόπους εργασίας.

Οι λοβοί OrangeBox δημιουργούν εύκολα κλειστούς χώρους εντός της ανοιχτής κάτοψης. Αυτό το OrangeBox είναι επιπλωμένο με χώρο σαλονιού για να ενθαρρύνει τις στενές συνομιλίες και τη συνεργασία.

Σε συνεργασία και συνομιλία με άλλους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ομάδα του Worklab μας εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει έναν συνεργατικό, εμπνευσμένο χώρο που υποστηρίζει ολόκληρη την ομάδα της Μινεάπολης να κάνει το καλύτερο δυνατό έργο.

– Κρεγκ Χολστ, Μινεάπολη Περιφερειακός Αντιπρόεδρος
Το σαλόνι Lagunitas της Steelcase με προαιρετικές ψηλές πλάτες δημιουργούν μια άνετη γωνιά συνεργασίας στον ανοιχτό χώρο για γρήγορη συγκέντρωση και ανεπίσημες συναντήσεις.
Λαχταράς περισσότερο;

Επισκεφτείτε τις καλύτερες στιγμές μας στο Instagram για να απολαύσετε περισσότερες πληροφορίες!

Schreibe einen Kommentar