Με ποιες στάμνες υψηλών εκκινήσεων θα πρέπει να αποχωριστείτε;

9
Με ποιες στάμνες υψηλών εκκινήσεων θα πρέπει να αποχωριστείτε;

Η εύρεση ενός αστεριού είναι πάντα ικανοποιητική για τους ιδιοκτήτες φαντασίας. Κρατάτε πολύ; Αυτό θα μπορούσε να είναι δαπανηρό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές στάμνες εκκίνησης στις αρχές της σεζόν και ας προσπαθήσουμε να αποφασίσουμε αν τώρα είναι η ώρα να κόψουμε το δόλωμα.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Hold ‚Em or Fold ‚Em – Ξεκινώντας το ξεμπλοκάρισμα

Μιτς Κέλερ, Πειρατές του Πίτσμπουργκ

Πολυσυζητημένη, η Keller πείραξε τους ιδιοκτήτες φαντασίας με μια έκρηξη στα τέλη της σεζόν (2,06 ERA τον Σεπτέμβριο του ’22). Ωστόσο, σημείωσε αυτή την επιτυχία στις 10 πρώτες του εκκινήσεις του 2023 (2,38 ERA έναντι 56,2 IP). Τώρα οι ιδιοκτήτες φαντασίας πρέπει να αποφασίσουν αν αυτή η επιτυχία είναι πραγματική.

Υπήρξε μια αξιοσημείωτη αλλαγή στην επιλογή του γηπέδου, καθώς ενσωματώνει ένα cut-fastball για πρώτη φορά (24,26%). Το γήπεδο του έδωσε ένα τρίτο όπλο swing-and-miss (Whiff%):

  • Fourseam Fastball – 16,29%
  • Ρυθμιστικό – 16,96%
  • Cut-Fastball – 11,32%

Οι αντίπαλοι χτυπητές κατάφεραν επίσης να χτυπήσουν μόλις 0,175 ενάντια στο cut-fastball. Αν αυτός είναι ο μοναδικός λόγος της επιτυχίας του ή όχι, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δημιουργεί περισσότερες ταλαντεύσεις και αστοχίες (10,3% SwStr%). Αυτό τον βοήθησε να φτάσει στα 10,96 K/9. Συνδυάστε το με το ξαφνικά ελίτ κοντρόλ του (2,22 BB/9) και αρκετά γήπεδα (42,7%) και υπάρχουν πολλά να αρέσουν.

Ο Keller επίσης δεν επωφελήθηκε από την ακραία τύχη (0,286 BABIP, 75,4% ποσοστό σκέλους). Η μέση ταχύτητα εξόδου του 86,0 εναντίον του τον κατατάσσει στην 23η θέση από 254 pitchers με τουλάχιστον 50 αγώνες batted ball αυτή τη σεζόν.

Τα βάζεις όλα μαζί και είναι δύσκολο να μην ενθουσιαστείς. Αν και είναι πιθανό να κάνει ένα βήμα πίσω, δεν πρέπει να είναι δραματικό. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι έχει αναδειχθεί ως μια επιλογή που πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Ετυμηγορία – Κρατήστε ‚Εμ

Εντουάρντο Ροντρίγκεζ – Ντιτρόιτ Τάιγκερς

Ο Ροντρίγκεζ ήταν εδώ και καιρό στα ραντάρ, αν και με μια καριέρα 4.03 ERA, ήταν μια μάλλον απίθανη επιλογή. Λοιπόν, τι πιστεύουμε για το 2.06 ERA του κατά τα πρώτα του 56.2 innings; Προφανώς, είχε καλό έλεγχο (1,91 BB/9), αλλά σε τι άλλο κρεμάμε τα καπέλα μας; Δεν έχει συσσωρεύσει τα χτυπήματα (8,26 Κ/9) και δεν είναι μηχανή γόουνμπολ (42,1%).

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα φαίνονται ακόμη χειρότερα όταν αρχίσετε να λαμβάνετε υπόψη τις μετρήσεις της τύχης του

  • BABIP – .222
  • Strand Rate – 85,7%

Και οι δύο αυτοί αριθμοί θα οπισθοδρομήσουν, και μαζί με αυτό και οι άλλοι αριθμοί. Ενώ έχει περιορίσει τη σκληρή επαφή (85,5 mph μέση ταχύτητα εξόδου), δεν υπάρχει τίποτα νέο στο ρεπερτόριό του που θα σας κάνει να πιστεύετε ότι έφτασε επιτέλους.

Είναι πιθανό να καταρρεύσει και δεν θέλετε να υποστείτε τις συνέπειες.

Ετυμηγορία – Διπλώστε το ‚Εμ

Bryce Elder – Atlanta Braves

Ο Έλντερ είχε ένα 4.46 ERA πάνω από 105.0 IP στο Triple-A την περασμένη σεζόν, οπότε τι θα έκανε κάποιον να πιστέψει ότι θα μπορούσε να διατηρήσει το 1.94 ERA πάνω από το 46.1 IP μέχρι στιγμής; Οι υποκείμενες μετρήσεις είναι κάπως υποσχόμενες:

  • Strikeouts – 7,58 K/9
  • Έλεγχος – 2,72 BB/9
  • Γύροι – 56,8%

Φυσικά, το 9,9% SwStr% του δεν φέρνει πολλά ανοδικά στο τμήμα του strikeout. Έχει επίσης χτυπηθεί σχετικά σκληρά (91,6 mph Exit Velocity) και έχει επωφεληθεί από ένα ποσοστό σκέλους 86,6%. Για να μην αναφέρουμε, πιστεύει κανείς ότι θα διατηρήσει τη θέση του στο rotation;

Αν και το κοντρόλ και τα γήπεδα είναι πολλά υποσχόμενα, αυτό δεν είναι αρκετό.

Ετυμηγορία – Διπλώστε το ‚Εμ

Πηγές – Fangraphs, Baseball Savant, Brooks Baseball

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar