Λήψη εργασίας PM χωρίς εμπειρία PM

0
Λήψη εργασίας PM χωρίς εμπειρία PM

Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύτηκε αρχικά από Μπεν Σάμσον επί Μεσαίο.

Επιστρέψαμε! Είναι το αγαπημένο σας email προϊόντος, όπου επευφημούμε τους διαχειριστές προϊόντων ή τους επιχειρηματίες που φροντίζουν καθημερινά να δημιουργήσουν υπέροχα προϊόντα που ΠΟΥΛΟΥΝ! Ας βουτήξουμε!

Ψάχνετε να βρείτε δουλειά στη Διαχείριση Προϊόντων; Πιθανότατα έχετε αντιμετωπίσει την απαίτηση να έχετε κάποια εμπειρία διαχείρισης προϊόντων πριν καν η εταιρεία σας εξετάσει για συνέντευξη. Η #9 πιο δημοφιλής ερώτηση που λαμβάνω στα εισερχόμενά μου τον τελευταίο καιρό είναι„Πώς μπορώ να αποκτήσω εμπειρία ως Product Manager όταν δεν μπορώ να βρω δουλειά ως Product Manager;“. Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα με το κοτόπουλο και το αυγό, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε την εμπειρία που απαιτείται για να αποκτήσετε τον ρόλο του PM των ονείρων σας.

  1. Βγες έξω και ξεκίνα κάτι — σοβαρά μιλάω. Βγείτε έξω, φτιάξτε ένα προϊόν και πάρτε το στην αγορά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να είστε καλός Διευθυντής Προϊόντων από το να βγείτε έξω και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση. Υπόσχομαι ότι θα μάθετε πολύ περισσότερα κάνοντας αυτό από ό,τι θα μάθετε στην τάξη. Εάν χρειάζεστε ιδέες για κάτι για να ξεκινήσετε, στείλτε μου DM στο LinkedIn ή στο Twitter. Εάν είναι καλή ιδέα, ο επιχειρηματικός μου συνεργάτης και εγώ μπορεί να τη χρηματοδοτήσουμε!

2. Βγείτε έξω και αγοράστε κάτι — Αγοράστε ένα φτηνό προϊόν ή επιχείρηση και εκτελέστε το.ΑναρρίπτωκαιMicroAcquireείναι και τα δύο υπέροχα για αυτό. Αστεία ιστορία, στο κολέγιο αγόρασα έναν ιστότοπο που ονομάζεται Island Trunks. Πουλήσαμε τα καλύτερα φτηνά μαγιό που θα μπορούσε να φτιάξει η Κίνα. Το καλύτερο μέρος, κράτησα όλες τις επιστροφές επειδή ήταν πολύ ακριβό να ταχυδρομήσω τα μπαούλα πίσω στην Κίνα. Με άλλα λόγια, το συρτάρι του μαγιό μου στο συρτάρι μου ήταν ΑΝΑΜΜΕΝΟ.

Αγόρασα αυτή την εταιρεία για $2.000. Το πούλησα για $2.400. Ξέρω, μια τεράστια επιτυχία, αλλά μου έδωσε μεγάλη εμπειρία σε εκείνα τα πρώτα χρόνια του κολεγίου.

Λήψη εργασίας PM χωρίς εμπειρία PM

3. Πήγαινε να δουλέψεις κάπου δωρεάν — Η αδερφή μου είναι φοιτήτρια ιατρικής που κάνει αίτηση για προγράμματα παραμονής σε όλη τη χώρα. Εργάζεται δωρεάν σε 8 διαφορετικά νοσοκομεία για 3-4 εβδομάδες ανά νοσοκομείο. Δεν είναι περίεργο που το χρέος των φοιτητών για φοιτητές ιατρικής είναι τόσο υψηλό! Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να εφαρμόσετε μερικά από αυτά στην εργασία του προϊόντος σας. Στο κολέγιο, έπιασα δουλειά στο Design By Humans γιατί προσφέρθηκα να δουλέψω εκεί δωρεάν. Ήθελα πραγματικά την εμπειρία και με έβαλαν. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο!

Η ιστορία εδώ είναι να ξεφύγετε από την εφαρμογή του LinkedIn με ένα κλικ και να κάνετε κάτι διαφορετικό από όλους τους ανταγωνισμούς σας. Να είστε μοναδικοί, να ξεχωρίζετε και οι εταιρείες θα αρχίσουν να δίνουν προσοχή.

Θέματα Σχεδιασμού

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εσάς κάποια από αυτές τις γεννήτριες τέχνης AI; Αρκετά συναρπαστικό! Για να κάνω κάποιες δοκιμές, προσπάθησα να βάλω ένα να φτιάξει μια έκδοση CGI και μια ιαπωνική καλλιτεχνική εκδοχή μαςWeHeroμασκότ Kai. Πολύς δρόμος ακόμα, αλλά αρκετά ωραίο. Τσέκαρέ το!

Λήψη εργασίας PM χωρίς εμπειρία PM
Λήψη εργασίας PM χωρίς εμπειρία PM
Λήψη εργασίας PM χωρίς εμπειρία PM

The post Λήψη εργασίας PM χωρίς εμπειρία PM εμφανίστηκε πρώτα στο Product Gym.

Schreibe einen Kommentar