Κόκκινες, λευκές και όμορφες πατριωτικές ανθοδέσμες για το Σαββατοκύριακο της Εργατικής Πρωτομαγιάς

1
Κόκκινες, λευκές και όμορφες πατριωτικές ανθοδέσμες για το Σαββατοκύριακο της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου, οι Αμερικανοί σε όλη τη χώρα γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά. Η ομοσπονδιακή αργία τιμά τη μνήμη του εργατικού κινήματος της Αμερικής και αναγνωρίζει τις συνεισφορές των εργατών στη χώρα. Η ιστορία των γιορτών είναι πλούσια και αξίζει να την ανακαλύψουμε!

Η πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου προτάθηκε λόγω του καλού καιρού, καθώς οι αρχικοί εορτασμοί για την Ημέρα της Εργασίας συνήθως περιλάμβαναν υπαίθρια πικνίκ στα οποία θα έκαναν ομιλίες οι ηγέτες των συνδικάτων και του εργατικού κινήματος. Σήμερα, πολλές μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα διοργανώνουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες όπως καρναβάλια, πυροτεχνήματα και παραστάσεις συμφωνικής ορχήστρας.

Γιορτάστε φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά στολίζοντας το σπίτι σας με λουλούδια και πατριωτικές ανθοδέσμες. Οι ειδικά επιλεγμένες συνθέσεις λουλουδιών της Teleflora είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν πατριωτικό πνεύμα και ενθουσιασμό στο σπίτι σας καθώς φιλοξενείτε τις ετήσιες γιορτές σας!

America the Beautiful από την Teleflora

Το κόκκινο, το λευκό και το μπλε είναι χρώματα που είναι συνώνυμα με την Αμερική και τον αμερικανικό πατριωτισμό. Αυτό το εκπληκτικό μπουκέτο διαθέτει υπέροχα κόκκινα τριαντάφυλλα και γαρίφαλα, λευκά ασιατικά κρίνα και αλστρομέρια και μπλε στατικό, όλα τονισμένα τέλεια από κλαδάκια πράσινης pitta negra και ευκάλυπτου με σπόρους. Η διάταξη κοσμείται με μια μικρή αμερικανική σημαία και παρουσιάζεται σε ένα κομψό κυβικό γυάλινο βάζο από μπλε κοβαλτίου. Αυτή η ανθοδέσμη θα είναι σίγουρα μια επιτυχία στην εκδήλωσή σας!

Happy Hydrangea – Blue

Αν και αυτό το γοητευτικό μπουκέτο δεν έχει ρουμπινί ή κρεμ αποχρώσεις, μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από υπέροχες μπλε ορτανσίες που περιέχονται σε μια καλόγουστη λευκή κεραμική γλάστρα με ένα περίπλοκο πρεσαριστό σχέδιο στο χείλος του δοχείου. Οι ζαφειρένιο τόνοι της ορτανσίας συμπληρώνονται εξαιρετικά από τις σμαραγδένιες αποχρώσεις των πλατιών φύλλων του φυτού. Το φυτό έχει ύψος έξι ίντσες και μπορεί να μεταφερθεί όταν μεγαλώσει και ακόμα πιο όμορφο!

Το Standout Chic Bouquet της Teleflora

Αυτή η υπέροχη διάταξη επιδεικνύει μια σειρά από φωτεινά χρώματα που είναι ιδανικά για να σηματοδοτήσουν το τέλος ενός μακρύ και ευχάριστα ζεστού καλοκαιριού. Το μπουκέτο αποτελείται από μπλε ερίγγιο καθώς και γαρίφαλα, μινιατούρες γαρίφαλων, τριαντάφυλλα και τριαντάφυλλα σπρέι σε ποικιλία από ανοιχτές και σκούρες πορτοκαλί και ροδακινί αποχρώσεις. Οι ανθοφορίες συνοδεύονται από ανοιχτόχρωμο κατάφυτο ευκάλυπτο και σκονισμένο μύλο. Το μπουκέτο συγκρατείται σε έναν κομψό λευκό και μπλε κύλινδρο από παγωμένο γυαλί, ιδανικό για την Εργατική Πρωτομαγιά!

Μπουκέτο Sapphire Skies της Teleflora

Αυτή η ευχάριστη λουλουδάτη επίδειξη αποτελείται από μια διαχρονική επιλογή από χιονισμένα τριαντάφυλλα, ασιατικά κρίνα και μινιατούρες γαρύφαλλων με τόνους μωβ στατικού και νεροκόσμου πίτα νέγκρα. Η διάταξη εκτίθεται σε ένα βαθύ μπλε τετράγωνο γυάλινο βάζο που αναδεικνύει τους δαμασκηνί τόνους της στατικής. Αυτό το μπουκέτο σίγουρα βάζει το „λευκό και μπλε“ σε „κόκκινο, λευκό και μπλε!“

Η 5η Σεπτεμβρίου πλησιάζει γρήγορα, οπότε φροντίστε να παραγγείλετε τώρα την ανθοδέσμη σας για την Πρωτομαγιά!

Schreibe einen Kommentar