Κίνητρα στα παιδιά να διαβάζουν και να γράφουν: Sparks in the Dark

1
Κίνητρα στα παιδιά να διαβάζουν και να γράφουν: Sparks in the Dark

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Ο Todd Nelsoney και ο Travis Crowder μιλούν για μερικές από τις ιδέες για να ενθουσιάσουν τα παιδιά με την ανάγνωση και τη γραφή από το βιβλίο τους „Sparks in the Dark“. Μπορούμε να παρακινήσουμε και να ενθουσιάσουμε τα παιδιά με την ανάγνωση και τη γραφή.

Todd Nesloney και Travis Crowder Sparks in the Dark

Ακούστε την εκπομπή

Βιογραφικό όπως υποβλήθηκε


Τράβις Κράουντερ

Travis Crowder @δάσκαλοςmantrav είναι καθηγήτρια αγγλικών και κοινωνικών σπουδών στην 7η τάξη στη Βόρεια Καρολίνα. Είναι αδηφάγος αναγνώστης και συγγραφέας και του αρέσει να βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν το πάθος τους για την ανάγνωση και τη γραφή. Είναι συν-συγγραφέας του Sparks in the Darkγραμμένο με τον Todd Nesloney.

www.teachermantrav.com

Τοντ Νέσλονεϊ

Todd Nesloney @TechNinjaTodd είναι ο Elementary Principal στο Webb Elementary στη Ναβασότα του Τέξας. Είναι Πρωταθλητής Αλλαγής του Λευκού Οίκου και αποδέκτης του βραβείου Bammy για δάσκαλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και διευθυντή Δημοτικού της χρονιάς. Είναι επίσης συν-συγγραφέας του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις»Τα παιδιά το αξίζουν

www.toddnesloney.com

 

Αποκάλυψη σύνδεσης υλικού: Αυτό το επεισόδιο περιλαμβάνει κάποιο σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι εάν επιλέξετε να αγοράσετε θα λάβω προμήθεια για το πρόγραμμα συνεργατών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“ Αυτή η εταιρεία δεν έχει καμία επίδραση στο συντακτικό περιεχόμενο της εκπομπής.

The post Motivating Kids to Read and Write: Sparks in the Dark appeared first on Cool Cat Teacher Blog by Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!

Schreibe einen Kommentar