Κάλεσμα ανάδοχου φροντιστή – Lost Dogs Home

3
Κάλεσμα ανάδοχου φροντιστή – Lost Dogs Home

Καλέστε τους μεγαλύτερους φιλόζωους της Μελβούρνης

Το μεγαλύτερο καταφύγιο ζώων της Βικτώριας καλεί τους λάτρεις των κατοικίδιων να σηκώσουν το χέρι τους και να ενταχθούν στην ομάδα ως ανάδοχοι ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Το Lost Dogs‘ Home βρίσκεται σε επιφυλακή για τουλάχιστον 250 νέους ανάδοχους που θα φροντίσουν γατάκια, γάτες, κουτάβια και σκύλους για να τα βοηθήσουν να ετοιμαστούν για υιοθεσία.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 500 ανάδοχους, αλλά αυτός ο αριθμός αναμένεται να μειωθεί αρκετά, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν διακοπές ενόψει των Χριστουγέννων», δήλωσε η εκπρόσωπος του Οίκου, Σουζάνα Ταλέφσκι.

Οι ανάδοχοι φροντιστές παρέχουν ένα προσωρινό, στοργικό σπίτι για κατοικίδια που αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση, υποβάλλονται σε εκπαίδευση συμπεριφοράς, πολύ μικρά για υιοθεσία ή χρειάζονται επιπλέον TLC έξω από το πολυσύχναστο περιβάλλον του καταφυγίου.

Το να γίνεις ανάδοχος φροντιστής είναι μια τόσο ικανοποιητική εμπειρία. Όχι μόνο παρέχετε στα κατοικίδια ζώα καταφύγιο ένα προσωρινό σπίτι για να μεγαλώσουν, να αποκατασταθούν και να αναρρώσουν – σας δίνεται επίσης μια αίσθηση ολοκλήρωσης γνωρίζοντας ότι έχετε παίξει ιδιαίτερο ρόλο στο ταξίδι τους προς την υιοθεσία και ένα για πάντα σπίτι».

Το Lost Dogs‘ Home στη Βόρεια Μελβούρνη και το Κράνμπουρν βλέπουν ήδη δεκάδες νεαρές γάτες να φτάνουν έγκυες και στη συνέχεια να γεννούν στα καταφύγια.

Ο ασυνήθιστα θερμότερος χειμώνας της Μελβούρνης έχει δει πολλές γάτες που δεν έχουν αφαιρεθεί το φύλο έξω και να ζευγαρώνουν νωρίς, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν καταφύγια για μια περίοδο αναπαραγωγής γατάκια.

“Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη σχεδόν 300 ζώα σε ανάδοχους οίκους που περιλαμβάνουν:

  • 69 γάτες
  • 213 γατάκια
  • 12 σκυλιά και?
  • 4 κουταβια

Ο αριθμός των γατών που χρειάζονται βοήθεια είναι επίσης σε άνοδο με στοιχεία που δείχνουν 489 γατάκια σε ανάδοχο για τους μήνες Αύγουστο – Οκτώβριο φέτος σε σύγκριση με 310 για την ίδια περίοδο πέρυσι.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάδοχη φροντίδα και να υποβάλετε αίτηση για ρόλο ανάδοχου, επισκεφθείτε το dogshome.com

Schreibe einen Kommentar