Ιδού, το Orange OR30 – zZounds Music Blog

2
Ιδού, το Orange OR30 – zZounds Music Blog

Ακολουθώντας τη γενεαλογία του μπροστινού πίνακα „μόνο για φωτογραφίες“, το Πορτοκαλί OR30 έχει vintage τόνους που διαπερνούν τις φλέβες του με μερικά μοντέρνα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι σημερινοί κιθαρίστες. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τον πρώτο φωτεινό διακόπτη της Orange που τοποθετήθηκε ποτέ σε οποιονδήποτε από τους ενισχυτές τους, τις ρυθμίσεις τροφοδοσίας „από το κεφάλι στο υπνοδωμάτιο“ και μια χωριστή ένταση με δυνατότητα ποδοδιακόπτη. Ενώ το OR30 έχει ονομαστική ισχύ 30 Watt, χτυπά πολύ πάνω από το βάρος του σε όγκο. Αυτός ο ενισχυτής μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε σκηνή, είτε στο τοπικό σας καταδυτικό μπαρ είτε στο Wembley.

Δείτε το αποκλειστικό μας demo του OR30 για να ακούσετε μόνοι σας αυτό το θηρίο!

Ελαφρό κτύπημα

Ελαφρό κτύπημα

Είμαι εθισμένος στην κιθάρα και τον ενισχυτή που αγαπά την Wilco, την ιστορία της κιθάρας και τους δυνατούς ενισχυτές μικρού κουτιού. Πηγαίνω σε πολλές τοπικές ροκ παραστάσεις, δισκοπωλεία και οπουδήποτε με τηγανητό φαγητό.

zZounds Live: Rev Your Engines with zZounds: Pioneer DJ DDJ-REV7Video: Συνδυάστε τέσσερα κυκλώματα Overdrive σχεδιασμένα από την Keeley με το Noble Screamer!

Schreibe einen Kommentar