Ιδέες του Vision Board

64
Ιδέες του Vision Board

Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πλήρη αποκάλυψή μας εδώ.

Πρόσφατα έφτιαξα ένα vision board με έναν φίλο μου, κάτι που δεν έχω κάνει εδώ και χρόνια! Ήταν μια τόσο διασκεδαστική και χαλαρωτική δραστηριότητα που έπρεπε απλώς να μοιραστώ τις ιδέες μου για το όραμα. Εάν δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά έναν πίνακα όρασης ή δεν το έχετε κάνει εδώ και καιρό, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.

Οι πίνακες Vision είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τους στόχους σας. Η δημιουργία ενός είναι μια θαυμάσια δραστηριότητα ενσυνειδητότητας και, όταν ο πίνακας σας εμφανίζεται, λειτουργεί ως έμπνευση κάθε φορά που τον κοιτάτε.

Αν βρείτε τον εαυτό σας να χρειάζεται να σας πάρει-up ή βοήθεια με τον καθορισμό στόχων, πάρτε μερικά παλιά περιοδικά και λίγο ψαλίδι και γίνετε δημιουργικοί!

Ολοκληρωμένος πίνακας όρασης με διάφορα αποκόμματα περιοδικών και άλλα στοιχεία που βοηθούν στον καθορισμό στόχων

Πώς να δημιουργήσετε ένα Vision Board

Προμήθειες:

 • Πίνακας αφίσας ή μεγάλο κομμάτι χαρτόνι
 • Περιοδικά, φωτογραφίες, κατάλογοι. οτιδήποτε μπορεί να προσθέσει στον πίνακα όρασής σας που δεν σας πειράζει να κόψετε
 • Αυτοκόλλητα και άλλα διακοσμητικά (προαιρετικά)
 • Ψαλίδι
 • Κόλλα ξυλάκια (καλής ποιότητας)
 • Κενό χαρτί (για σημειώσεις ή τίτλους)
 • Προμήθειες τέχνης όπως μαρκαδόρους, στυλό, μολύβια κ.λπ., όπως απαιτείται
 • Ηχείο και κεριά ή θυμίαμα, για να δημιουργήσετε έναν ήσυχο χώρο (προαιρετικό)

Πώς να δημιουργήσετε ένα Vision Board βήμα προς βήμα:

 1. Συγκεντρώστε τα προμήθειά του Vision Board

  Δεδομένου ότι οι πίνακες όρασης χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό εικόνων και κειμένου, κυρίως αποκομμένα από περιοδικά, θα πρέπει να προετοιμάσετε τα υλικά σας εκ των προτέρων

  Εάν δεν εγγράφεστε τακτικά σε περιοδικά (και δεν αποθηκεύετε), ρωτήστε την οικογένεια και τους φίλους που το κάνουν για αντίγραφα. Άλλα υπέροχα μέρη για να αγοράσετε παλιά περιοδικά είναι η τοπική σας βιβλιοθήκη (συχνά πωλούν φθαρμένα ή ξεπερασμένα πακέτα για χειροτεχνίες), καταστήματα λιανικής πώλησης και ομάδες αγορών/πώλησης στο διαδίκτυο.

  Επέλεξα να χρησιμοποιήσω έναν συνδυασμό παλιών περιοδικών και μερικών νέων που αγόρασα στο Barnes and Noble ειδικά για το vision board μου. Αυτό είναι προαιρετικό, αλλά μου φάνηκε ωραίο να μπορώ να επιλέξω ένα ζευγάρι περιοδικών που είχαν το τέλειος εικόνες για την καλύτερη τελική δημιουργία.

  Εκτός από περιοδικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παλιούς καταλόγους, κιτ υλικού vision board, διπλές εκτυπωμένες φωτογραφίες και ακόμη και να εκτυπώσετε μερικές φωτογραφίες εάν θέλετε κάτι Πραγματικά ειδικός.

  Για τον πραγματικό πίνακα όρασης, ο πίνακας αφισών συνήθως λειτουργεί καλά και είναι προσιτός στα περισσότερα καταστήματα χειροτεχνίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι χαρτονιού εάν προτιμάτε να ανακυκλώσετε.

 2. Στήνω σκηνικό

  Οι πίνακες όρασης είναι μια διασκεδαστική, χαλαρωτική δραστηριότητα για όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως για ενήλικες. Για να βοηθήσω στη διάθεση, έφτιαξα έναν ήσυχο χώρο που είχε άφθονο χώρο για να γίνω δημιουργικός.

  Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τον πίνακα οράματός σας στο τραπέζι της τραπεζαρίας, αλλά επέλεξα να απλώσω στο πάτωμα με μαξιλάρια και κουβέρτες.

  Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι τα προμήθειά σας είναι προσβάσιμα. Δεν θέλετε να σπάσετε την εστίαση τρέχοντας τριγύρω ψάχνοντας έναν δείκτη ή ένα περιοδικό που λείπει!

  Τέλος, πρόσθεσα χαλαρωτικά αρώματα και μουσική στο χώρο για να βοηθήσω πραγματικά να φτιάξω τη διάθεση.

  Χαλαρωτικός χώρος σανίδας όρασης με περιοδικά και μαξιλάρια στο πάτωμα

 3. Οραματιστείτε τους στόχους σας μέσω του διαλογισμού

  Δεν χρειάζεστε ένα λεπτομερές σχέδιο πριν ξεκινήσετε, αλλά είναι σημαντικό να οπτικοποιήσετε τους στόχους σας, ώστε να μπορείτε να τους αντικατοπτρίσετε στον πίνακα οράματός σας.

  Επέλεξα ένα Βίντεο διαλογισμού πίνακα καθοδηγούμενης όρασης στο Youtube για να με βοηθήσετε να αποκτήσω τον σωστό χώρο ενσυνειδητότητας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο οπτικοποίησης λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

  Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να ξεχάσετε ορισμένα στοιχεία των στόχων σας, σημειώστε τις ιδέες σας στον πίνακα όρασης είτε κατά τη διάρκεια είτε αμέσως μετά τη διαδικασία οπτικοποίησης.

 4. Κόψτε εικόνες και αποσπάσματα

  Τώρα που έχετε ένα πρόχειρο περίγραμμα, διαβάστε τα περιοδικά σας και αποκόψτε φωτογραφίες, αποσπάσματα, τίτλους ή μικρά αποσπάσματα που αντικατοπτρίζουν τους στόχους σας. Δεν είναι η ώρα να γίνουμε συγκεκριμένοι. θα περιορίσετε τις επιλογές σας μετά.

  Μην φοβάστε να αποκόψετε στοιχεία που σας εκτοξεύουν, ακόμα κι αν δεν σχετίζονται άμεσα με την οπτικοποίηση. Μας ελκύουν πράγματα για κάποιο λόγο. εμπιστευτείτε το υποσυνείδητό σας!

  Κρατώντας ψηλά ένα απόσπασμα για την ευτυχία πάνω από έναν εντελώς πίνακα οράματος

 5. Τακτοποιήστε τα αποκόμματα στον πίνακα της αφίσας σας

  Μόλις νιώσετε ότι έχετε αρκετά αποκόμματα περιοδικών για να ταιριάζουν με την όρασή σας, αρχίστε να τα τοποθετείτε στον πίνακα όρασής σας. Δεν υπάρχουν κανόνες εδώ, γίνετε δημιουργικοί!

  Σε ορισμένα άτομα αρέσει να ομαδοποιούν ορισμένα στοιχεία σε ενότητες για κάθε στόχο. Ή μπορεί να θέλετε να εμφανίσετε ένα χρονοδιάγραμμα, με τους πρώτους στόχους στο ένα άκρο και τους μελλοντικούς σας στόχους στο άλλο.

  Ομαδοποίησα μερικούς από τους στόχους μου μαζί, αλλά πήγα για έναν πίνακα όρασης σε στυλ κολάζ, ώστε οι γραμμές μεταξύ του καθενός να είναι θολές. Τελικά, οι ζωές μας είναι μια μεγάλη εικόνα, όχι ένα σωρό μικρότεροι στόχοι!

  Όταν τακτοποιείτε τα αποκόμματά σας, μην φοβάστε να βάλετε μερικά κομμένα στοιχεία από πάνω (όπως έκανα με το ουράνιο τόξο και μερικά από τα εισαγωγικά) ή να κόψετε τα αποκόμματα του περιοδικού σας σε σχήματα όπως καρδιές ή κύκλοι.

  Θυμηθείτε, αυτή είναι μια διαδικασία. Ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε μερικά από τα αποκόμματά σας για χώρο ή αισθητική ή να επιστρέψετε για να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες για να συμπληρώσετε κενά κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος.

  Διάταξη πίνακα όρασης

 6. Εμφάνιση του πίνακα του οράματός σας

  Αφού τελειώσει και στεγνώσει η σανίδα σας, φροντίστε να την εμφανίσετε σε εμφανές σημείο. Οι πίνακες Vision λειτουργούν καλύτερα όταν μπορείτε να τις βλέπετε τακτικά για έμπνευση!

  Μερικά διασκεδαστικά μέρη για να εμφανίσετε τον πίνακα όρασής σας:
  Κρεμασμένο στον τοίχο, είτε ως έχει είτε με κορνίζα.
  Στο γραφείο σας (σπίτι ή, αν επιτρέπεται, στη δουλειά).
  Το υπνοδωμάτιό σας ή το μπάνιο σας, ώστε να μπορείτε να το βλέπετε κάθε πρωί.
  Τραβήξτε μια φωτογραφία και ορίστε την ως ταπετσαρία του τηλεφώνου ή της επιφάνειας εργασίας σας.

  Προσθέστε έναν πίνακα όρασης στο ημερολόγιό σας:
  Αν σας αρέσει να γράφετε ημερολόγιο, μπορείτε να δημιουργήσετε τον πίνακα οράματός σας μέσα στο ημερολόγιό σας ή να προσθέσετε έναν μικρότερο στο ημερολόγιό σας που να είναι αντιπροσωπευτικός του μεγαλύτερου πίνακα όρασης. Πίνακας όρασης μέσα σε ένα ημερολόγιο

Ιδέες για το τι να βάλετε σε ένα Vision Board:

 • Στόχοι για τους επόμενους 6 μήνες ή έτος
 • Πίνακας οράματος καριέρας (ιδανικός για φοιτητές!)
 • Λίστα με κουβάδες διακοπών
 • Στόχοι φυσικής κατάστασης ή υγείας
 • Στόχοι αγάπης και ρομαντισμού
 • Θετικές επιβεβαιώσεις
 • Εικόνες που σας αρέσουν/που σας κάνουν χαρούμενους
 • Χρήματα και οικονομικοί στόχοι
 • Ονειρεμένο σπίτι και ιδέες για DIY

Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι Vision Board με φίλους

Οι πίνακες Vision είναι προσωπικοί, αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργηθούν ιδιωτικά. Ουσιαστικά έφτιαξα το δικό μου με έναν φίλο! Αν θέλετε να διοργανώσετε ένα διασκεδαστικό πάρτι για ενήλικες ή εφήβους, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να το κάνετε επιτυχημένο:

 • Ζητήστε από κάθε καλεσμένο να φέρει μια επιλογή από περιοδικά, ώστε να έχετε μεγαλύτερη ποικιλία
 • Επιλέξτε έναν μεγάλο χώρο για να εργαστείτε ώστε να έχετε αρκετό χώρο για να απλώσετε
 • Βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες φέρνουν προμήθειες όπως κόλλα, ψαλίδια και πίνακες αφισών ή ότι έχουν αρκετά διαθέσιμα για όλους
 • Να θυμάστε ότι δεν θα έχουν όλοι την ίδια προσέγγιση για την οπτικοποίηση ή τη δημιουργία του πίνακα οράματός τους. αφήστε τον κάθε επισκέπτη να εργαστεί με τον δικό του τρόπο
 • Επιλέξτε χαλαρωτική μουσική και αρώματα που θα απολαύσουν όλοι
 • Σκεφτείτε να προσφέρετε (χωρίς χάλια) σνακ και αναψυκτικά
 • Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον και διασκεδάστε

Μόλις ολοκληρώσετε τους πίνακες οράματός σας, ενθαρρύνετε όλους να μοιραστούν τους στόχους τους, τι επέλεξαν για το όραμά τους και γιατί.

Μια άλλη υπέροχη ιδέα είναι να κάνετε check-in με τους φίλους σας (ίσως άλλη μια συνάντηση;) αργότερα μέσα στο έτος για να δείτε πώς προχωρούν σε αυτούς τους στόχους.

Άλλες συμβουλές για τη δημιουργία πινάκων Vision

Μπορώ να δημιουργήσω έναν πίνακα Digital Vision;

Προτιμώ τις χειροτεχνίες σε σχέση με την ψηφιακή τέχνη, αλλά αν είστε περισσότερο τεχνικός, μπορείτε σίγουρα να φτιάξετε έναν ψηφιακό πίνακα όρασης.

Οι δωρεάν ιστότοποι όπως το Canva είναι εξαιρετικοί για τη δημιουργία διαδικτυακών κολάζ. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Pinterest για να δημιουργήσετε έναν „μυστικό“ πίνακα που λειτουργεί και ως πίνακας όρασης.

Αυτά τα εργαλεία είναι επίσης εξαιρετικά για την οργάνωση των ιδεών του πίνακα όρασης πριν δημιουργήσετε το τελικό σας αντίγραφο σε χαρτί.

Ο νόμος της έλξης: Λειτουργούν τα Vision Boards;

Οι πίνακες Vision λειτουργούν με βάση δύο αρχές.

Πρώτον, οι πίνακες οράματος παρέχουν έναν εμπνευσμένο οδικό χάρτη για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αν δεν προσδιορίζετε ξεκάθαρα τι θέλετε να πετύχετε είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις! Η εμφάνιση του πίνακα όρασής σας χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δεύτερον, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πίνακες όρασης λειτουργούν με βάση το νόμο της έλξης. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Secret, μπορεί να γνωρίζετε ήδη τα πάντα. Αλλά η ιδέα είναι ότι όταν ανοιχτείτε στο να συμβούν πράγματα, θα συμβούν. Δημιουργώντας έναν πίνακα οράματος που αντικατοπτρίζει τα όνειρά σας, τα προσκαλείτε να πραγματοποιηθούν.

Μπορούν οι άνδρες ή τα ζευγάρια να κάνουν Vision Boards;

Απολύτως! Οι πίνακες Vision είναι για οποιονδήποτε. Παιδιά, έφηβοι, ενήλικες και ναι, άνδρες, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τον διαλογισμό και τον καθορισμό στόχων που λαμβάνετε από αυτή τη δραστηριότητα.

Οι άντρες μπορεί να προτιμούν να προσθέτουν μερικά ανδρικά περιοδικά στο μείγμα για να βοηθήσουν να αντανακλούν καλύτερα τον εαυτό τους και τους στόχους τους. Διαφορετικά, τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις ίδιες ιδέες του πίνακα οράματος για να θέσουν τους στόχους και τα όνειρά τους επίσης.

Το Vision board είναι επίσης μια διασκεδαστική ιδέα ραντεβού-βράδυ για να δοκιμάσει ένα ζευγάρι. Μπορείτε να δημιουργήσετε ο καθένας τους δικούς σας με βάση προσωπικούς στόχους ή να φτιάξετε έναν ενιαίο πίνακα οράματος με τους κοινούς στόχους σας ως ζευγάρι.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar