Η Whirlpool Corporation υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη των εργαζομένων στην Έκθεση Αειφορίας 2022

1
Η Whirlpool Corporation υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη των εργαζομένων στην Έκθεση Αειφορίας 2022

Η Whirlpool Corp ανακοινώνει τη δέσμευσή μας για την Περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική ευθύνη και την υποστήριξη των εργαζομένων στην Έκθεση Αειφορίας 2022

Η Whirlpool Corporation δημοσίευσε σήμερα την Έκθεση Αειφορίας για το 2022, υπογραμμίζοντας τη διαρκή δέσμευση της εταιρείας για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, κοινωνική ευθύνη, πρωτοβουλίες εταιρικής διακυβέρνησης και την πρόοδο στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και Ένταξης και Διαφορετικότητας.

«Η Whirlpool Corporation έχει καθιερώσει μια σειρά στόχων και δεσμεύσεων που διαμορφώνουν την προσέγγισή μας στην περιβαλλοντική διαχείριση, την υποστήριξη των εργαζομένων και της κοινότητας και τη βιωσιμότητα των προϊόντων», δήλωσε ο Marc Bitzer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Whirlpool Corporation. «Η πρόοδος που σημειώθηκε έναντι αυτών των δεσμεύσεων είναι απόδειξη της δουλειάς κάθε υπαλλήλου της Whirlpool, γιατί όλοι έχουμε να παίξουμε ένα ρόλο στη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών μας στο σπίτι».

Το 1969, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Whirlpool Corporation, Elisha Gray, έγραψε μια επιστολή στους μετόχους, εξηγώντας τη σημασία της περιβαλλοντικής συνείδησης, καθώς και τη φροντίδα των κοινοτήτων όπου εργαζόμαστε και ζούμε, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να ευδοκιμήσουν. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε έχοντας κατά νου αυτές τις ίδιες αρχές, οδηγώντας παράλληλα στην πρόοδο και έχοντας θετικό αντίκτυπο στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διακυβέρνησης πτυχές της βιωσιμότητας».

Η Έκθεση Βιωσιμότητας του 2022 Whirlpool Corporation υπογραμμίζει την πρόοδο στις δεσμεύσεις της εταιρείας για βιώσιμα προϊόντα και λειτουργίες, υποστήριξη για τους εργαζόμενους, τις κοινότητες και την εταιρική διακυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων:

Βιώσιμα Προϊόντα και Λειτουργίες

 • Η Whirlpool Corp. ανέλαβε τη δέσμευσή της να είναι Μηδενικά απόβλητα σε ΧΥΤΑ Κατάσταση χρυσού ή πλατίνας (ποσοστό εκτροπής μεγαλύτερο από 95 τοις εκατό) σε 29 από 29 μεγάλες εγκαταστάσεις παραγωγής παγκοσμίως1.
 • Η εταιρεία ενεργοποίησε δύο εικονικές συμβάσεις αγοράς ενέργειας (VPPA) που αναμένεται να αποδώσουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ώστε να καλύπτουν το 100% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της Whirlpool Corp. από τα εργοστάσια παραγωγής της στις ΗΠΑ.
 • Το 2022, η εταιρεία πέτυχε περίπου 25 τοις εκατό μείωση των εκπομπών GHG στα πεδία 1 και 2 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
 • Η εταιρεία συνέχισε την επίτευξη του στόχου της να μειώσει τις εκπομπές από τα προϊόντα της που χρησιμοποιούνται (πλαίσιο 3 κατηγορία 11) κατά 20 τοις εκατό έως το 2030 σε σύγκριση με τη βασική γραμμή του 2016.
 • Περαιτέρω ενισχυμένες προσπάθειες για προσεκτικό σχεδιασμό και παράδοση προϊόντων για καταναλωτές που κάνουν τη βέλτιστη χρήση των υλικών, έχουν βιώσιμη διάρκεια ζωής και τα οποία μπορούν να διαχειρίζονται υπεύθυνα στο τέλος της ζωής τους.

Υποστήριξη των Εργαζομένων μας

 • Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσής της που ανέλαβε στο πλαίσιο της υπόσχεσης της εταιρείας για το 2020 για φυλετική ισότητα και δικαιοσύνη, η Whirlpool Corp. προσέλαβε περισσότερους από 1.300 ηγέτες με έδρα τις ΗΠΑ με εκπαίδευση στην Ασυνείδητη Προκατάληψη και Ενσυναίσθηση.
 • Ως υπογράφοντα στο Catalyst CEO Champions For Change Pledge, η Whirlpool Corp. έχει προσφέρει αυξημένη εκπροσώπηση των γυναικών σε επίπεδο διευθυντή κατά 18 τοις εκατό τα τελευταία πέντε χρόνια.
 • Ξεκίνησε την επίσημη ανάπτυξη της παγκόσμιας και ολιστικής στρατηγικής ευημερίας, Be*well, με συνεχή εκπαίδευση και πρόσθετους πόρους για τους υπαλλήλους.
 • Μειωμένα ποσοστά συμβάντων για την ασφάλεια των εργαζομένων στις παγκόσμιες δραστηριότητες της εταιρείας.

Υποστήριξη των Κοινοτήτων μας

 • Δεσμευμένη να επεκτείνει τη δουλειά της με το Habitat for Humanity για να διπλασιάσει τον αριθμό των ανθρώπων που επηρεάζονται έως το 2025. Πέρυσι, η εταιρεία δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια με περισσότερες από 3.200 οικιακές συσκευές που δωρίστηκαν σε νέους ιδιοκτήτες σπιτιού Habitat.
 • Μέσω του προγράμματος BuildBetter with Whirlpool, η εταιρεία δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με το Habitat for Humanity για την κατασκευή τουλάχιστον 250 κατοικιών ανθεκτικών στο κλίμα και ενεργειακής απόδοσης έως το 2024. Στα τέλη του 2022, 143 από τις 250 κατασκευές βρίσκονταν σε εξέλιξη.
 • Η Whirlpool Corp. έχει δεσμευτεί να εγκαταστήσει 500 ψυγεία Feel Good στις ΗΠΑ έως το 2025. Στα τέλη του 2022, περισσότερα από 300 ψυγεία είχαν ήδη δωριστεί και εφοδιαστεί με εύκολα προσβάσιμα τρόφιμα σε κοινότητες που δεν εξυπηρετούνται καθόλου.
 • Η εκστρατεία United Way του 2022 συγκέντρωσε 4,5 εκατομμύρια δολάρια από προσφορά εργαζομένων και έναν αγώνα του Whirlpool Foundation για εκπαίδευση, εισόδημα, υγεία και βασικές ανάγκες.

«Πίσω το 1969, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Whirlpool Corporation Elisha Gray έγραψε μια επιστολή στους μετόχους, εξηγώντας τη σημασία της περιβαλλοντικής συνείδησης, καθώς και τη φροντίδα των κοινοτήτων όπου εργαζόμαστε και ζούμε, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να ευδοκιμήσουν», δήλωσε ο Pam Klyn, ανώτερος υπάλληλος της Whirlpool Corporation. αντιπρόεδρος εταιρικών σχέσεων και βιωσιμότητας. «Συνεχίζουμε να λειτουργούμε έχοντας κατά νου αυτές τις ίδιες αρχές, οδηγώντας παράλληλα στην πρόοδο και έχοντας θετικό αντίκτυπο στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διακυβέρνησης πτυχές της βιωσιμότητας».

Εταιρική Διακυβέρνηση

Ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, η Whirlpool Corporation συνεχίζει να αναγνωρίζεται για τα επιτεύγματά της στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική ευθύνη και τις πρωτοβουλίες εταιρικής διακυβέρνησης. Το 2022, η εταιρεία ονομάστηκε στο Παγκόσμιος Δείκτης Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI)καθώς και η Η λίστα του Forbes με τους καλύτερους εργοδότες στον κόσμο, Οι πιο θαυμαστές εταιρείες του Fortuneκαι Οι πιο ΔΙΚΑΙΕΣ εταιρίες της Αμερικής της Just Capital.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Έκθεση Βιωσιμότητας 2022 της Whirlpool Corporation και τις δεσμεύσεις βιωσιμότητας, επισκεφθείτε εδώ.

1 Ο στόχος Zero Waste to Landfill επιτεύχθηκε για όλες τις μεγάλες παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής που ανήκουν στη Whirlpool στις 31 Δεκεμβρίου 2022, με εξαίρεση μια νέα μονάδα παραγωγής στην Αργεντινή που άνοιξε στις 28 Οκτωβρίου 2022 και την επιχείρηση InSinkErator που εξαγοράστηκε στις 31 Οκτωβρίου 2022 .

Schreibe einen Kommentar