Η Whirlpool Corporation ανακοινώνει τον Rob Moser ως Αντιπρόεδρο του Global Consumer Design

1
Η Whirlpool Corporation ανακοινώνει τον Rob Moser ως Αντιπρόεδρο του Global Consumer Design

headshot του Rob Moser με τίτλο Η Whirlpool Corporation ανακοινώνει τον Rob Moser ως Αντιπρόεδρο του Global Consumer Design

Ο βετεράνος σχεδιαστής προϊόντων Rob Moser εντάσσεται στην Whirlpool Corporation ως αντιπρόεδρος του παγκόσμιου καταναλωτικού σχεδιασμού. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία στο σχεδιασμό με την επιχειρηματική οξυδέρκεια, η Moser έχει αποδεδειγμένο ιστορικό φέρνοντας σχέδια αιχμής στην αγορά σε όλους τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και των υπολογιστών. Ο ρόλος του τέθηκε σε ισχύ στις 30 Μαΐου 2023.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Rob στη Whirlpool Corporation», δήλωσε ο Roberto Campos, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, παγκόσμιος οργανισμός προϊόντων. «Ο Ρομπ θα ηγηθεί μιας ομάδας σχεδιαστών και καινοτόμων παγκόσμιας κλάσης και η συνεργασία τους θα ενισχύσει την ηγεσία του προϊόντος και θα βοηθήσει στη βελτίωση της ζωής στο σπίτι για τα επόμενα χρόνια».

Ο Moser και η ομάδα του θα είναι υπεύθυνοι για την επικάλυψη πληροφοριών καταναλωτών και σεναρίων χρήσης σε σχέση με τις παγκόσμιες τάσεις σχεδιασμού για να δημιουργήσουν την εμφάνιση και την αίσθηση των επόμενων γενεών οικιακών συσκευών. Σε συνεργασία με μια παγκόσμια ομάδα, η Moser θα ηγηθεί της στρατηγικής σχεδιασμού και της εφαρμογής σε όλες τις πλατφόρμες πλυντηρίων και συσκευών κουζίνας και τις κατηγορίες προϊόντων CPG.

«Η Whirlpool Corporation κατέχει μια μοναδική θέση στα σπίτια εκατομμυρίων οικογενειών σε όλο τον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την ομάδα σχεδιασμού για να συνεχίσω να φέρνω καινοτομία, δεξιοτεχνία και ομορφιά στις συσκευές που αυτοί οι καταναλωτές υπολογίζουν καθημερινά, », είπε ο Μόζερ.

Η ανακοίνωση της Moser ως της νέας ηγετικής εταιρείας σχεδιασμού έρχεται καθώς το Global Consumer Design Center στην πανεπιστημιούπολη Lakeview της Whirlpool Corporation στο Benton Harbor, Mich. βρίσκεται υπό ανακαίνιση 15 εκατομμυρίων δολαρίων που θα συμβάλει στη βελτίωση της συνεργασίας και του ιδεασμού σε όλη την παγκόσμια ομάδα σχεδιασμού. Από το 2010, η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια στις εγκαταστάσεις της στο Νοτιοδυτικό Μίσιγκαν – συμπεριλαμβανομένης της ανακαίνισης της παγκόσμιας έδρας της και μιας νέας έδρας στη Βόρεια Αμερική.

Πριν από την ένταξή του στην Whirlpool Corp., ο Moser ήταν ο παγκόσμιος επικεφαλής προϊόντων και σχεδιασμού της Ford Next στη Ford Motor Company. Έχει επίσης ηγετικούς ρόλους σχεδιασμού στην HP και τη Fiat Chrysler Automobiles.

Γεννημένος στο Ντιτρόιτ του Μιχ., ο Μόζερ σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο στο Κολλέγιο Δημιουργικών Σπουδών στο Ντιτρόιτ του Μιχ. και L’Accademia Italiana στη Φλωρεντία της Ιταλίας και έλαβε το MBA του από τη Σχολή Επιχειρήσεων McCombs στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Schreibe einen Kommentar