Η Whirlpool Corporation αναγνωρίστηκε από το Newsweek ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της Αμερικής για το 2023

0
Η Whirlpool Corporation αναγνωρίστηκε από το Newsweek ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της Αμερικής για το 2023

Η Whirlpool, μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της Αμερικής για το 2023, αξιολογήθηκε από το Newsweek

Η Whirlpool Corporation ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ονομαστεί ένα από NewsweekΟι πιο αξιόπιστες εταιρείες του 2023. Για να δημιουργήσετε τη λίστα, Newsweek συνεργάστηκε με τη Statista, έναν κορυφαίο πάροχο δεδομένων αγοράς και καταναλωτών, για την αξιολόγηση των επιχειρηματικών πρακτικών και των σχέσεων των εταιρειών με βασικά ενδιαφερόμενα μέρη. Η αναγνώριση ενισχύει τη δέσμευση της Whirlpool Corporation να λειτουργεί πάντα σωστά από τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους επενδυτές, τις κοινότητες και τον πλανήτη.

«Στην Whirlpool Corporation, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει σωστός τρόπος να κάνουμε το λάθος και έχουμε χτίσει την επιχείρησή μας μέσω βασικών αξιών όπως η ακεραιότητα και ο σεβασμός», δήλωσε η Ava Harter, παγκόσμια γενική νομική διευθύντρια της Whirlpool Corporation. «Μας τιμά που το Newsweek αναγνώρισε τη δέσμευσή μας σε αυτές τις διαρκείς αξίες και θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο που έκαναν πράξη την κουλτούρα της ακεραιότητάς μας και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας καθημερινά».

Μας τιμά που το Newsweek αναγνώρισε τη δέσμευσή μας σε αυτές τις διαρκείς αξίες και θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο που έκαναν πράξη την κουλτούρα της ακεραιότητάς μας και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας καθημερινά».

Ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής της για ακεραιότητα, η Whirlpool Corporation διατηρεί ένα ισχυρό πρόγραμμα Παγκόσμιας Δεοντολογίας και Συμμόρφωσης που επικεντρώνεται στην ενίσχυση και διατήρηση της εταιρικής κουλτούρας και στην ενδυνάμωση των εργαζομένων να λαμβάνουν ηθικές αποφάσεις. Ως μέρος αυτών των προσπαθειών, η Whirlpool Corporation κυκλοφόρησε το Εγχειρίδιο ακεραιότητας το 2019, το οποίο περιγράφει τις αξίες της εταιρείας και βοηθά στη μετάφραση αυτών των αξιών σε καθημερινές ενέργειες. Το εγχειρίδιο παρέχει επίσης στους εργαζόμενους εργαλεία και πόρους για να ενεργούν με ακεραιότητα μέσα σε ένα πλαίσιο που βασίζεται στον κίνδυνο.

Εκτός από το πρόγραμμα Παγκόσμιας Δεοντολογίας και Συμμόρφωσης, η Whirlpool Corporation συνεχίζει να οικοδομεί εμπιστοσύνη με τους καταναλωτές της παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, κορυφαία στον κλάδο εξυπηρέτηση πελατών, πρωτοποριακή καινοτομία και ακλόνητη ευθύνη στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Οι πιο αξιόπιστες εταιρείες της Αμερικής το 2023 αναγνωρίστηκαν με βάση ένα δείγμα περίπου 25.000 κατοίκων των ΗΠΑ που βαθμολόγησαν τις εταιρείες σε τρεις βασικούς δημόσιους πυλώνες εμπιστοσύνης: εμπιστοσύνη πελατών, εμπιστοσύνη επενδυτών και εμπιστοσύνη των εργαζομένων. Υποβλήθηκαν συνολικά 95.000 αξιολογήσεις και οι κορυφαίες 700 πιο αξιόπιστες εταιρείες σε 23 κλάδους επιλέχθηκαν με βάση μια ολιστική προσέγγιση για την αξιολόγηση της εμπιστοσύνης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της Αμερικής.

Schreibe einen Kommentar