Η Whirlpool Corporation αναγνωρίστηκε από την RepTrak στο Global RepTrak 100 για ενδέκατη συνεχή χρονιά

7
Η Whirlpool Corporation αναγνωρίστηκε από την RepTrak στο Global RepTrak 100 για ενδέκατη συνεχή χρονιά

Το Whirlpool αναγνωρίστηκε από το Global RepTrak 100 για 11η συνεχή χρονιά

Η λίστα αναγνωρίζει 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη εταιρικής ευθύνης στον κόσμο

Η Whirlpool Corporation ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συμπεριληφθεί στο Global RepTrak 100 για το 2023, το οποίο αναγνωρίζει τις εταιρείες για την ικανότητά τους να χτίζουν και να επικοινωνούν τη δέσμευσή τους για εταιρική ευθύνη καθώς και να αναπτύσσουν θετικές σχέσεις με τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και την κοινότητα.

«Είμαστε περήφανοι που μας αναγνωρίζει η RepTrak για τις προσπάθειές μας να ζωντανέψουμε το εταιρικό μας όραμα και να είμαστε η καλύτερη εταιρεία κουζίνας και πλυντηρίου με συνεχή επιδίωξη τη βελτίωση της ζωής στο σπίτι», δήλωσε η Pam Klyn, ανώτερη αντιπρόεδρος εταιρικών σχέσεων και βιωσιμότητας στο Whirlpool Corporation. «Αυτό το επίτευγμα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τους υπαλλήλους μας που εργάζονται καθημερινά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη καινοτομώντας για τους καταναλωτές μας, καλλιεργώντας το ταλέντο μας για να αναδείξουμε τις καλύτερες ιδέες, προστατεύοντας το περιβάλλον μας και βοηθώντας τις κοινότητές μας να ευδοκιμήσουν».

Αυτό το επίτευγμα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τους υπαλλήλους μας που εργάζονται καθημερινά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη καινοτομώντας για τους καταναλωτές μας, καλλιεργώντας το ταλέντο μας για να αναδείξουμε τις καλύτερες ιδέες, προστατεύοντας το περιβάλλον μας και βοηθώντας τις κοινότητές μας να ευδοκιμήσουν».

Για περισσότερα από 111 χρόνια, η Whirlpool Corp. παρέμεινε προσηλωμένη στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, με αποτέλεσμα τη στρατηγική House+Home της εταιρείας. Μέσα από αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην 23χρονη παγκόσμια σχέση της με το Habitat for Humanity, ολοκληρώνοντας πρόσφατα τις δύο πρώτες φάσεις μιας δέσμευσης τριών φάσεων για Habitat’s BuildBetter with Whirlpool Πρωτοβουλία, μια δέσμευση για την κατασκευή 250 κατοικιών ανθεκτικών στο κλίμα και ενεργειακής απόδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς ενεργειακά αποδοτικών συσκευών. Κατά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, οι υπάλληλοι της εταιρείας EMEA, με το Habitat for Humanity, εργάστηκαν ακούραστα για να παρέχουν καταφύγιο και χρηματική βοήθεια σε εκτοπισμένες οικογένειες στην Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Μολδαβία και τη Σλοβακία.

Η Whirlpool Corp. συνέχισε επίσης να προωθεί τις τοπικές κοινότητες μέσω της εκπαίδευσης και της αναζωογόνησης της γειτονιάς, αξιοποιώντας τον συλλογικό αντίκτυπο των συνεργασιών με την United Way, το Consulado da Mulher της μάρκας Consul, το Boys & Girls Clubs of America, το Care Counts της μάρκας Whirlpool και τα προγράμματα Feel Good Fridge που χορηγούνται από την ομάδα πωλήσεων στις ΗΠΑ και τη μάρκα Maytag.

Η Whirlpool Corp. αναγνωρίζεται επίσης συχνά για τις προσπάθειές της που σχετίζονται με την εταιρική ευθύνη και την εταιρική κουλτούρα. Μέχρι στιγμής φέτος, η εταιρεία ονομάστηκε μία από τις Οι θαυμασμένες εταιρείες του Fortune και περιλαμβάνονται στις Οι Πιο Απλά Εταιρείες της Αμερικής λίστα για το 2023.

Το Global RepTrak 100 μετρά τις αντιλήψεις για τους βασικούς παράγοντες εταιρικής ευθύνης μιας εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της ιθαγένειας, της διακυβέρνησης και του εργασιακού χώρου, και αξιολογεί τα διαπιστευτήριά της για Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Διακυβέρνηση (ESG). Η λίστα βασίζεται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν από 230.000 αξιολογήσεις σε 14 παγκόσμιες οικονομίες και προέρχεται από διαδικτυακές έρευνες, περιεχόμενο πολυμέσων και πηγές τρίτων. Η συλλογή δεδομένων πραγματοποιείται από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να δείτε το πλήρες Global RepTrak 100 για το 2023.

Schreibe einen Kommentar