Η Whirlpool Corporation αναγνωρίζεται ως ένας από τους ηγέτες του κλίματος της Αμερικής για το 2023 από την USA Today

8
Η Whirlpool Corporation αναγνωρίζεται ως ένας από τους ηγέτες του κλίματος της Αμερικής για το 2023 από την USA Today

Η Whirlpool Corporation αναγνωρίζεται ως ένας από τους ηγέτες του κλίματος της Αμερικής για το 2023 από το USA Today 3

Η Whirlpool Corporation έχει αναγνωριστεί από USA Today ως ένας από τους ηγέτες της Αμερικής για το κλίμα για το 2023. Αυτό το εναρκτήριο βραβείο αναγνωρίζει εταιρείες που εδρεύουν στις ΗΠΑ με τις πιο σημαντικές μειώσεις από έτος σε έτος σε εκπομπές εμβέλειας 1 και πεδίου 2 σε σχέση με τα έσοδα.

«Είμαστε περήφανοι που ονομαζόμαστε ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της Αμερικής για το κλίμα για το 2023 σε αναγνώριση της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας στο κλίμα και να επιτύχουμε τους Net Zero στόχους μας», δήλωσε ο Pam Klyn, εκτελεστικός αντιπρόεδρος εταιρικών σχέσεων και βιωσιμότητας της Whirlpool Corporation.

Αυτή η πρόοδος κατέστη δυνατή μέσω της ιεράρχησης των ενεργειακών ανακατασκευών, της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας εκτός και επιτόπου και των συνεχών βελτιώσεων των διαδικασιών, οι οποίες υποστήριξαν τη στρατηγική μας για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα που επικεντρώνεται στη βελτίωση της ζωής στο σπίτι και στον πλανήτη».

Το 2003, η Whirlpool Corporation ήταν ο πρώτος κατασκευαστής συσκευών που έθεσε στόχο μείωσης των εκπομπών και συνέχισε να σημειώνει πρόοδο μέσω συνεχών επενδύσεων. Το 2022, η εταιρεία πέτυχε περίπου 25 τοις εκατό μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (πεδίο 1 και πεδίο εφαρμογής 2) στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις και δραστηριότητές της. Η Whirlpool Corporation ενεργοποίησε δύο εικονικές συμβάσεις αγοράς ενέργειας (VPPA) που αναμένεται να αποδώσουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ώστε να καλύπτουν το 100% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της Whirlpool Corp. από τα εργοστάσια παραγωγής της στις ΗΠΑ.

Αυτό το περασμένο έτος, ως μέρος της μακροχρόνιας δέσμευσης της εταιρείας για βιώσιμες λειτουργίες, η Whirlpool Corporation πέτυχε Μηδενικά απόβλητα σε ΧΥΤΑ Κατάσταση χρυσού ή πλατίνας (ποσοστό εκτροπής μεγαλύτερο από 95 τοις εκατό) και στις 29 μεγάλες εγκαταστάσεις παραγωγής της παγκοσμίως και συνέχισε να επενδύει στην αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων και στη μείωση των απορριμμάτων συνεργαζόμενος στενά με ανακυκλωτές και προμηθευτές βιωσιμότητας για την εξεύρεση νέων, καινοτόμων τρόπων εξάλειψης των απορριμμάτων και συμβάλλουν στην κυκλική οικονομία.

Τους τελευταίους μήνες, η Whirlpool Corporation έλαβε πολλά βραβεία για τη συνεχή δέσμευσή της στην περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας Forbes Ο κατάλογος των καλύτερων εμπορικών σημάτων για το κοινωνικό αντίκτυπο του 2023, καθώς και η αναγνώριση ως μία από τις Πιο Απλά Εταιρείες της Αμερικής για το 2023.

Για να δημιουργήσετε την εναρκτήρια λίστα, USA Today συνεργάστηκε με την Statista Inc, την κορυφαία πύλη στατιστικών παγκοσμίως και τον πάροχο κατάταξης της βιομηχανίας, για τον υπολογισμό της μείωσης της έντασης των εκπομπών από έτος σε έτος (σύνθετος ετήσιος ρυθμός μείωσης). Οι εταιρείες με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι οποίες πέτυχαν τη μεγαλύτερη μείωση στην ένταση των πυρηνικών εκπομπών τους —δηλαδή τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου του πεδίου 1 και 2 σε σχέση με τα έσοδα— μεταξύ 2019 και 2021 συμπεριλήφθηκαν στη λίστα.

Schreibe einen Kommentar