Η Sadie Robertson Huff κάνει διάλειμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικεντρωθεί στην οικογένεια: „So Thankful“

44
Η Sadie Robertson Huff κάνει διάλειμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικεντρωθεί στην οικογένεια: „So Thankful“

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram της Sadie Robertson Huff

Η Sadie Robertson Huff κάνει διάλειμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικεντρωθεί στα παιδιά της: «Τόσο ευγνώμων»

Από το Movieguide® Contributor

Η Sadie Robertson Huff μπήκε πρόσφατα στο Instagram για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των θαυμαστών σχετικά με την απουσία της από τα social media τους τελευταίους μήνες.

«Έχω ρωτήσει αρκετούς ανθρώπους αν είμαι καλά αφού δεν έχω μπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο καιρό και θέλω απλώς να μπω και να πω ότι είμαι τόσο υπέροχος», μοιράστηκε ο Huff, ευχαριστώντας τους θαυμαστές για την ανησυχία τους. Δημοσίευσε επίσης μερικές φωτογραφίες από ένα πρόσφατο ταξίδι σκι που έκανε η οικογένειά της.

Ο Huff συνέχισε, «Αποφάσισα τον Ιανουάριο ότι θα πάω μακριά από την κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και εδώ είμαι περίπου 3 μήνες και είμαι τόσο ευγνώμων για λίγο χρόνο που οπισθοχώρησα!»

«Είμαι σε μια εποχή της ζωής που απλά δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή μου!» συνέχισε εκείνη. «Μου αρέσει αυτή η γλυκιά στιγμή με τον καταπληκτικό σύζυγό μου, άγριο και διασκεδαστικό μικρό σχεδόν 2 ετών, και νιώθω τις κλωτσιές του γλυκού μου κοριτσιού λιγότερο από 2 μήνες μακριά! Επίσης, έχω δουλέψει σκληρά για να ολοκληρώσω όλη μου τη δουλειά καθώς προετοιμαζόμαστε για να αυξηθεί η οικογένειά μας στα 4 και στη συνέχεια να αφιερώσουμε λίγο χρόνο από πράγματα – κάτι που δεν έκανα την προηγούμενη φορά και αν έχω μετανιώσει, αυτό είναι ένα από τα τους!“

Πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να εργάζεται με το υπουργείο της Live Original, λέγοντας στους ακόλουθούς της να παρακολουθούν μαζί της στο podcast τους και στην αδελφή εφαρμογή LO Live Original.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό που ήταν ακριβώς μπροστά μου και αφιερώνω λίγο χρόνο για να τα δω πραγματικά όλα, και φίλε μου, ήταν γλυκό», κατέληξε ο Huff. «Θα συνεχίσω να μπαίνω για να δημοσιεύω πράγματα εδώ κι εκεί και η ομάδα μου δημοσιεύει επίσης για μένα! Σας αγαπάμε όλους και είμαστε ευγνώμονες για αυτή τη ζωή που ζούμε!»

Ο Huff έχει κάνει στο παρελθόν διαλείμματα από τα social media. Movieguide® έχουν αναφερθεί:

Η Sadie Robertson Huff μπήκε πρόσφατα στο Instagram για να υπενθυμίσει στους οπαδούς της την επιβλαβή φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να τους ενθαρρύνει να επικεντρωθούν σε ό,τι είναι σημαντικό.

Η Χαφ μοιράστηκε ένα εδάφιο της Βίβλου με τους ακολούθους της: «Το φως λάμπει στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν το έχει νικήσει». (Ιωάννης 1:5), στη συνέχεια πρόσθεσε, «πήρε λίγο χρόνο για να το υπενθυμίσω στον εαυτό μου αυτό^^^!!!»

Η ανάρτησή της συνεχίστηκε:

Θέλω απλώς να υπενθυμίσω σε όλους αυτό το στίχο που με βοήθησε πραγματικά. Αλλά θέλω επίσης να σας προκαλέσω με κάτι.

Αυτό το φως που λάμπει στο σκοτάδι είναι ο Ιησούς. Αλλά είσαι και εσύ. Είναι ο Ιησούς μέσα σου. Νομίζω ότι κάποιοι από εμάς το ξεχνάμε αυτό.

Περιμένουμε τον Ιησού να έρθει… Ήρθε. Τώρα ο Θεός σε έφτιαξε για εδώ και τώρα. Και η δύναμή Του είναι ζωντανή μέσα σας – εδώ και τώρα.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar