Η K par K βελτιστοποιεί την εδαφική της κάλυψη χάρη στο προγνωστικό geomarketing

0
Η K par K βελτιστοποιεί την εδαφική της κάλυψη χάρη στο προγνωστικό geomarketing

Ως ηγέτης στην αγορά προσαρμοσμένης ανακαίνισης παραθύρων, η K par K έπρεπε να ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες των καταναλωτών στην εποχή του omnichannel. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμβληματική μάρκα έχει ξανασκεφτεί πλήρως τον τομέα των σημείων πώλησής της χάρη στο προγνωστικό γεωμάρκετινγκ. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα και σημαντικά αυξημένη ικανοποίηση των πελατών.

Η KparK χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Γεωμάρκετινγκ Galigeo για να επανεξετάσει το εδαφικό της δίκτυο

Η ανάγκη επανεξέτασης της επικράτειας των σημείων πώλησής της για τη βελτίωση της απόδοσής της

Για να μεγιστοποιήσει την εξοικονόμηση χρόνου και αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα, η K par K προσπάθησε να αναλύσει την απόδοση των πρακτορείων της προκειμένου να επανεξετάσει το εδαφικό της δίκτυο. Όμως οι τεχνικές λύσεις που είχε στη διάθεσή της η εταιρεία εκείνη την εποχή δεν ήταν προσαρμοσμένες στους αναπτυξιακούς της στόχους.

«Το λογισμικό γεωμάρκετινγκ που διαθέτουμε δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες μας. Δεν ήταν διαισθητικό στη χρήση και η διαχείριση δεδομένων ήταν πολύ κουραστική. Έπρεπε να αποκτήσουμε ευελιξία. „εξηγήστε Benjamin Schmitthaeusler, Operational Marketing Manager για την K by K.

Μια πλατφόρμα Geomarketing για την απλοποίηση της πρόσβασης σε δεδομένα, τη δημιουργία και την κοινή χρήση αναλύσεων

Στη συνέχεια, η K par K στράφηκε στην πλατφόρμα Predictive Geomarketing του Galigeo. Ήταν ένα άμεσο αγαπημένο.

Η πρόσβαση σε βασικά δεδομένα δικτύου είναι πλέον απλή και διαισθητική. Ο καθένας μπορεί να αναλύσει και να εξερευνήσει τις δυνατότητες των εδαφών του, à la carte. Οι προσομοιώσεις κλαδοποίησης ή πρόβλεψης κύκλου εργασιών γίνονται με λίγα κλικ, όπως και η ενσωμάτωσή τους στο Πληροφοριακό Σύστημα και στο CRM.

«Έχουμε επιχειρηματικά και κοινωνικοοικονομικά δεδομένα για όλες τις δραστηριότητές μας, ομαδοποιημένα σε μια ενιαία πλατφόρμα. Αυτό επιτρέπει ταχύτερες, πιο σχετικές και πιο λεπτομερείς αναλύσεις. » συνοψίζει ο Benjamin Schmitthaeusler.

Το KparK αναλύει τις λεκάνες απορροής του με την πλατφόρμα Geomarketing Galigeo

Χάρη στην πλατφόρμα Galigeo, η K par K μπόρεσε να αναλύσει προσεκτικά τις λεκάνες απορροής καθενός από τα σημεία πώλησής της και να εντοπίσει αυτόματα τόσο τις λευκές περιοχές όσο και τις περιοχές κανιβαλισμού, προκειμένου να εξισορροπήσει τις εμπορικές περιοχές της.

Οραματιστείτε τη λεκάνη απορροής των δικών σας καταστημάτων με λίγα μόνο κλικ

Σε βάθος μελέτες γεωμάρκετινγκ σε συνεργατική λειτουργία

Η λύση που εφαρμόστηκε επιτρέπει επίσης στις ομάδες K par K να πραγματοποιούν σε βάθος μελέτες γεωμάρκετινγκ συνεργαζόμενοι απευθείας με ειδικούς της Galigeo, από την πλατφόρμα. Έχουν λοιπόν σχετικές αναλύσεις προκειμένου να παρακολουθούν την απόδοσή τους και να επιτυγχάνουν όλους τους στόχους τους.

«Η εύκολη πρόσβαση σε πολύ τοπικές πληροφορίες είναι πολύ κίνητρο για τις ομάδες διαχείρισης. Είναι ευεργετικό σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του ψυχολογικού», καταλήγει ο Benjamin Schmitthaeusler.

Η KparK βελτιώνει την εμπορική τομεοποίηση των σημείων πώλησής της χάρη στην πλατφόρμα Geomarketing Galigeo

Οι ομάδες K by K έχουν ελεύθερη πρόσβαση στους δείκτες των εμπορικών περιοχών που διαχειρίζονται, παρακολουθούν την απόδοση των σημείων πώλησής τους και μπορούν ακόμη και να εμπλουτίσουν τις αναλύσεις που έχουν στη διάθεσή τους.

Κέρδη

#Maillage εδαφική #Απόδοση

  • Μια πλατφόρμα γεωμάρκετινγκ που σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε δεδομένα
  • Εμπορική τομεοποίηση με εύκολες και γρήγορες προσομοιώσεις
  • Αξιόπιστες αναλύσεις που επιτρέπουν στον Κ από Κ να σκέφτεται μακροπρόθεσμα

#Απλή #Συνεργατική #Υποστήριξη Αποφάσεων

  • Εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης προσβάσιμα σε επιχειρηματικές ομάδες
  • Δεδομένα προσβάσιμα σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας
  • Ευκαιρίες διασταύρωσης πληροφοριών για καλύτερη ανάλυση

#Υποστήριξη #Παρακολούθηση

  • Μια ομάδα που ανταποκρίνεται και είναι διαθέσιμη
  • Υποστήριξη στην υλοποίηση της λύσης και γύρω από μελέτες
  • Μόνιμες ανταλλαγές και εκτενής παρακολούθηση

Λάβετε μια εξατομικευμένη επίδειξη με τα δεδομένα σας από την πλατφόρμα Geomarketing μας

Μια πρόταση

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1989 Κ από Κ είναι ειδικός σε παράθυρα, παντζούρια και πόρτες για ανακαίνιση. Προσφέροντας μια ολοένα και πιο εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, η K par K είναι σήμερα ο ηγέτης στην αγορά της με περισσότερα από 100.000 τεμάχια κουφωμάτων εγκατεστημένα κάθε χρόνο. Η εταιρεία έχει σήμερα 1.000 υπαλλήλους καθώς και 100 σημεία πώλησης και διανομής.

Schreibe einen Kommentar