Η InterManager ανακοινώνει τους νικητές της καμπάνιας #shippositive

0
Η InterManager ανακοινώνει τους νικητές της καμπάνιας #shippositive

Πέντε εκπληκτικές εικόνες έχουν κερδίσει iPad για τους φωτογράφους τους, καθώς η καμπάνια InterManager #shippositive για να δείξει τα καλά της ναυτιλιακής βιομηχανίας προσελκύει μεγάλη ανταπόκριση

Μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την InterManager, τον διεθνή εμπορικό οργανισμό για τον τομέα της διαχείρισης πλοίων, έχει προσελκύσει ευρεία ανταπόκριση από όλη τη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, με ναυτικούς και ναυτιλιακούς εργαζομένους πρόθυμους να δείξουν τη θετική πλευρά της επιχείρησής τους.

Οι πέντε κριτές της καμπάνιας ολοκλήρωσαν τώρα τις προκλητικές συζητήσεις τους και επέλεξαν τις πέντε νικητήριες συμμετοχές από τις πολυάριθμες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – στο Facebook, στο LinkedIn, στο Instagram και στο Twitter (X).

Πέντε ολοκαίνουργιες συσκευές iPad θα ακολουθήσουν σύντομα το δρόμο τους σε όλο τον κόσμο για τους τυχερούς παραλήπτες τους, οι εικόνες των οποίων οι κριτές θεώρησαν ότι απεικονίζουν καλύτερα τη θετική πλευρά της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Οι νικήτριες εικόνες είναι:
• Sporting Ties από τον Kamil Kielek
• Happy Place από τη Wiktoria Ossiak
• Ομαδική εργασία από τον Robert Ragadio
• Jump for Joy από τον MJ Villasis
• Southampton Ships από τον Nick Vass

Οι κριτές προέρχονταν από όλη τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα και περιλάμβαναν: Αναπληρωτή Καθηγητή Lars Lippuner, Διευθυντή Warsash Maritime School; Χριστίνα Λιβιάκη, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, American Ship Repair και Πρόεδρος WISTA USA. Bjorn Jebsen, διευθυντής πλοίων και πληρώματος και πρώην Πρόεδρος InterManager. και Jean Pontila, δεύτερος αξιωματικός που πλέει με την Jebsen PTC Maritime. καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του InterManager Capt Kuba Szymanski.

Ανακοινώνοντας τους νικητές, ο Capt Szymanski είπε: «Ήταν υπέροχο να βλέπω όλες τις θετικές εικόνες της ναυτιλίας να διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες. Χαίρομαι που τόσοι πολλοί ναυτικοί συνάδελφοι αφιέρωσαν χρόνο για να τραβήξουν και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες για να δείξουν τη θετική πλευρά του κλάδου τους και συγχαίρω τους άξιους νικητές για τις εξαιρετικές τους εικόνες.»

Ετικέτες: #shippositive πλήρωμα ευτυχισμένος InterManager Kuba Szymanski Θαλάσσιος φωτογραφία ναυτικοί διαχείριση πλοίων Αποστολή μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Schreibe einen Kommentar