Η Danica McKellar ενθουσιάστηκε να χορέψει στη νέα μεγάλη αμερικανική οικογενειακή ταινία

10
Η Danica McKellar ενθουσιάστηκε να χορέψει στη νέα μεγάλη αμερικανική οικογενειακή ταινία

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram της Danica McKellar

Η Danica McKellar ενθουσιάστηκε να χορέψει στη νέα μεγάλη αμερικανική οικογενειακή ταινία

Από το Movieguide® Contributor

Η Danica McKellar είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της στο DANCING WITH THE STARS στην επερχόμενη ταινία της, SWINGING INTO ROMANCE.

Η ρομαντική κωμωδία της Μεγάλης Αμερικανικής Οικογένειας ακολουθεί μια πρώην χορεύτρια, την Κριστίν Σιμς (ΜακΚέλαρ), η οποία επιστρέφει στη γενέτειρά της. Αφού μαθαίνει ότι η επιχείρηση της οικογένειάς της δυσκολεύεται, η Κριστίν αποφασίζει να μείνει και να τη βοηθήσει — ακόμη και με τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

«Ήθελα να χορέψω σε μια ταινία από τότε που ήμουν στο DANCING WITH THE STARS το 2014, αλλά πάντα μου άρεσε να χορεύω», είπε ο McKellar κοινόχρηστο. «Η μαμά μου ήταν επαγγελματίας χορεύτρια πριν γεννηθώ, οπότε η αγάπη για τον χορό είναι στα γονίδιά μου».

Ο McKellar είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός στο SWINGING INTO ROMANCE και η ταινία είναι πραγματικά μια οικογενειακή υπόθεση καθώς ο σύζυγος της McKellar, Scott Sveslosky, έγραψε την ιστορία.

«Το 2017, είπα στον σύζυγό μου ότι ήθελα να παίξω έναν δάσκαλο μαθηματικών σε μια ταινία και έγραψε την ιστορία για μια ταινία που κατέληξε να ονομάζεται CAMPFIRE KISS, και το έκανα για τον Hallmark», είπε ο McKellar. «Πιο πρόσφατα, είπα: «Θέλω πολύ να χορέψω σε μια ταινία» και έγραψε αυτή την ιστορία».

Συνέχισε: «Δεν είναι συγγραφέας! Είναι δικηγόρος. Απλώς είναι καλός στο να συνθέτει ιδέες όταν θέλω πραγματικά να κάνω κάτι. Και είναι απλά διασκεδαστικό να γνωρίζεις ότι είναι μέρος αυτού».

Το SWINGING INTO ROMANCE δεν έχει επιλέξει ακόμη τον συμπρωταγωνιστή του McKellar ούτε έχει προσθέσει χορογράφο, αλλά η ηθοποιός ετοιμάζεται ήδη για τον ρόλο της

«Έχω κάνει προπόνηση ούτως ή άλλως», γέλασε. «Όχι συγκεκριμένες χορευτικές κινήσεις, αλλά γενικά, με προπονητή. Γιατί, ας το παραδεχτούμε, έχουν περάσει εννέα χρόνια μετά το DANCING WITH THE STARS — άρα είμαι εννέα χρόνια μεγαλύτερος — και δεν είναι κάτι που κάνω κάθε μέρα. Αλλά μου αρέσει τόσο πολύ και θέλω να κάνω καλή δουλειά. Έτσι, όπως και οτιδήποτε άλλο, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προετοιμαστώ».

Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί σχετικά με τη συνεργασία του McKellar με την Great American Family:

Η ηθοποιός Danica McKellar μοιράστηκε πρόσφατα την εμπειρία της πρωταγωνίστριας και παραγωγής της ολοκαίνουργιας ταινίας στο GAC Family, THE WINTER PALACE.

Η McKellar, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Winnie Cooper στο εμβληματικό THE WONDER YEARS, μοιράστηκε την αγάπη της για την GAC Media μετά τα γυρίσματα της νέας ρομαντικής ταινίας…

Ο McKellar υπέγραψε συμφωνία πολλαπλών εικόνων με την GAC, έτσι οι θαυμαστές του THE WINTER PALACE μπορούν να περιμένουν να δουν τον McKellar σε περισσότερες ταινίες GAC Family στο δρόμο.

«Ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Υπήρξα τεχνικά παραγωγός σε κάποιες από τις προηγούμενες ταινίες μου, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Αυτό είναι πολύ πιο πρακτικό», εξήγησε. «Ασχολήθηκα έντονα».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar