Η Candace Cameron Bure αποκαλύπτει πώς να καταπολεμήσετε τη σύγκριση

46
Η Candace Cameron Bure αποκαλύπτει πώς να καταπολεμήσετε τη σύγκριση

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram της Candace Cameron Bure

Η Candace Cameron Bure αποκαλύπτει πώς να καταπολεμήσετε τη σύγκριση

Από το Movieguide® Contributor

Η Candace Cameron Bure γιορτάζει την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του THE CANDACE CAMERON BURE PODCAST με ένα βίντεο κλιπ όπου η ίδια και η συγγραφέας και η κινητήρια ομιλήτρια Heather MacFadyen συζητούν τη σύγκριση και το θέλημα του Θεού.

„Τι κάνω με την ζωή μου? Είναι μια ερώτηση που όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή,» Bure με λεζάντα το βίντεο. «Θέλουμε να νιώθουμε ζωντανοί και σκόπιμοι, αλλά υπάρχουν διαφορετικές εποχές που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε εάν χάνουμε, ξεχασμένοι ή κάνουμε δουλειά που είναι λιγότερο σημαντική. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια!».

Στο απόσπασμα, αυτή και ο MacFadyen συζητούν το θέλημα του Θεού και πώς αυτό σχετίζεται με τα αισθήματα της απώλειας πραγμάτων, τα οποία μπορεί να επιδεινωθούν με την κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τη συζήτηση με φίλους.

Όταν προκύπτουν σκέψεις σαν αυτές, η ΜακΦέιντεν δηλώνει ότι θα «αιχμαλωτίσει τη σκέψη, όπως η Γραφή [says]. Θα το έπαιρνα αιχμάλωτο και θα το αντικαθιστούσα με την αλήθεια του Θεού».

Ποια είναι αυτή η αλήθεια; «Αν είμαι στη μέση του θελήματος του Θεού, τότε δεν χάνω ποτέ», μοιράστηκε.

«Είσαι ακριβώς εκεί που υποτίθεται ότι είσαι», κατέληξε ο Bure.

Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί στο podcast του Bure:

Η Candace Cameron Bure προσθέτει άλλη μια γραμμή στο βιογραφικό της: τον οικοδεσπότη του podcast! Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το „The Candace Cameron Bure Podcast“ την 1η Νοεμβρίου.

«Έχω πάρει πολλές συνεντεύξεις στα 40 και πλέον χρόνια στην τηλεόραση», είπε ο Bure είπε σε δήλωση για την έναρξη. «Σκέφτηκα ότι ήταν καιρός να κάνω σε βάθος συζητήσεις για πράγματα που με ενδιαφέρουν πραγματικά — και να διασκεδάσω πολύ ταυτόχρονα!»

Η Bure είπε ότι ελπίζει ότι το podcast θα «προσφέρει στους ακροατές καθοδήγηση και έμπνευση για όλες τις εποχές της ζωής», καλύπτοντας θέματα όπως η ανατροφή των παιδιών, ο γάμος, οι υγιεινές συνήθειες και η προσωπική ανάπτυξη.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Παρακολουθώ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Schreibe einen Kommentar