Η ADA MAY Needs a FOSTER – Oct.1, 2022 – Dec. 20, 2023 – Oakland, MI – Pact for Animals

3
Η ADA MAY Needs a FOSTER – Oct.1, 2022 – Dec. 20, 2023 – Oakland, MI – Pact for Animals

Γνωρίστε την Ada May! Αυτό το πιστό μείγμα Beagle-Terrier αναζητά ένα ανάδοχο σπίτι για να τη φροντίζει ενώ ο ιδιοκτήτης της εκπαιδεύεται στο Σώμα Πεζοναυτών. Είναι μια γλυκιά 10χρονη ηλικιωμένη που είναι με τον ιδιοκτήτη της από τότε που διασώθηκε στα 2 – θα ήταν συντετριμμένος αν έπρεπε να την παραδώσει στο καταφύγιο.

Επί του παρόντος, η Ada May βρίσκεται στο Oakland, MI, χρειάζεται ένα σπίτι από την 1η Οκτωβρίου 2022 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2023. Ο ιδιοκτήτης της μπορεί να τη μεταφέρει έως και 4 ώρες μονή διαδρομή για να εξασφαλίσει ότι θα βρει ένα ασφαλές μέρος για να προσγειωθεί.

Γεγονότα για τη γούνα

Θηλυκό, Mix Beagle-Terrier
10 ετών, περίπου 30 κιλά.
Εκπαιδευμένο σε κλουβί, διεγερτικό στο λουρί
Μέσης ενέργειας
Αγαπά τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών
Τα σκυλιά μπορεί να είναι εντάξει με αργή εισαγωγή ή σε ανοιχτούς χώρους, όπως το πάρκο

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Ada May είναι μια γλυκιά 10χρονη ηλικιωμένη που είναι με τον ιδιοκτήτη της από τότε που διασώθηκε στα 2 – είναι απίστευτα δεμένοι και του ήταν σημαντικό στήριγμα και παρηγοριά καθ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί. Λέει, παρόλο που έχει χαριτωμένα μικρά σταυρομάτια, ξέρεις ότι σε κοιτάζει – μια πραγματική σύντροφος, που είναι και αξιολάτρευτη και λίγο αυθάδης και διασκεδαστική.

Αγαπά πραγματικά τους ανθρώπους, περισσότερο από το να είναι γύρω από άλλα σκυλιά, και απολαμβάνει τις βόλτες και τις εξόδους στα μονοπάτια της φύσης – είναι λίγο εξερευνήτρια και ακόμη και καλλιτέχνης απόδρασης κατά καιρούς. Αν η Άντα Μέι δεν μπορεί να είναι έξω στη φύση, είναι πολύ χαρούμενη που σκαρφαλώνει στο παράθυρο ή την πόρτα κοιτάζοντας έξω. Της αρέσει να είναι μαζί σου, αλλά είναι εξίσου ικανοποιημένη με το να βρει ένα μέρος για να ξαπλώσει και να κάνει παρέα, ανεξάρτητα.

Ένας ανάδοχος που μπορεί να παρακολουθεί στενά την Ada May και να τη βοηθήσει να εργαστεί μέσα από κάποιες τάσεις φυγής-καλλιτέχνη, νευρικότητα και απροσδόκητες συμπεριφορές είναι ιδανικός, καθώς οι δυνατοί θόρυβοι, όπως οι καταιγίδες, τείνουν να την τρομάζουν και μπορεί να αγχωθεί, αναζητώντας ένα μέρος για να απόκρυψη (και πιθανώς ένα ρολό χαρτιού υγείας ή δύο για μάσημα). Η Ada May είναι επίσης φοβισμένη με τις γάτες και μπορεί να είναι επιθετική με άλλα σκυλιά σε κλειστά περιβάλλοντα, επομένως ένα σπίτι χωρίς άλλα κατοικίδια ή ένα σπίτι όπου μπορεί να κρατηθεί χωριστά θα ήταν το καλύτερο. Λατρεύει το πάρκο για σκύλους και συναναστρέφεται με χαρά εκεί.

Αυτό το 30-λίβρες. Το κουτάβι λατρεύει τους ανθρώπους του και θα έκανε μια γλυκιά προσθήκη σε μια ανάδοχη οικογένεια, επιδεικνύοντας τα κόλπα του όπως να κάθεσαι, να μένεις, να γυρίζεις και να κουνιέται.

Κάντε αίτηση για την αναδοχή σήμερα, επισκεφθείτε pactforanimals.org/application

Εάν έχει ήδη εγκριθεί για ανατροφή, στείλτε email στο [email protected]

Κάντε αίτηση στο Foster

Schreibe einen Kommentar