Η Abbott, η CamDiab και η Ypsomed συνεργάζονται για την ανάπτυξη αυτοματοποιημένης παροχής ινσουλίνης για άτομα με διαβήτη

31
Η Abbott, η CamDiab και η Ypsomed συνεργάζονται για την ανάπτυξη αυτοματοποιημένης παροχής ινσουλίνης για άτομα με διαβήτη
Συνεργασία Abbott CamDiab Ypsomed
Οι Abbott, CamDiab και Ypsomed θα συνεργαστούν για να σχεδιάσουν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα χορήγησης ινσουλίνης για άτομα που ζουν με διαβήτη. (φωτογραφία PRNewswire)

Η CamDiab και η Ypsomed ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται για την ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος αυτοματοποιημένης παροχής ινσουλίνης (AID) που θα βοηθήσει στη μείωση του φόρτου της 24ωρης διαχείρισης του διαβήτη για τα άτομα με διαβήτη. Η αρχική εστίαση της εταιρικής σχέσης θα είναι στις ευρωπαϊκές χώρες.

Σχετίζεται με Η Abbott ανακοινώνει νέους βιοαισθητήρες που βασίζονται στην τεχνολογία παρακολούθησης του διαβήτη στο CES

Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα AID έχει σχεδιαστεί για να συνδέσει τον αισθητήρα FreeStyle Libre 3 της Abbott, τον μικρότερο και πιο ακριβή αισθητήρα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης στον κόσμο με μετρήσεις κάθε λεπτό, με την εφαρμογή CamAPS FX για κινητά της CamDiab, η οποία συνδέεται με το mylife YpsoPump της Ypsomed – δημιουργώντας ένα έξυπνο, αυτοματοποιημένο διαδικασία για την παροχή ινσουλίνης με βάση δεδομένα γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο. Η συνδεδεμένη, έξυπνη φορητή λύση έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί συνεχώς τα επίπεδα γλυκόζης ενός ατόμου και να προσαρμόζει αυτόματα και να παρέχει τη σωστή ποσότητα ινσουλίνης τη σωστή στιγμή, αφαιρώντας τις εικασίες της δοσολογίας ινσουλίνης, δήλωσε ο Abbott σε μια δελτίο τύπου.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε τη φροντίδα του διαβήτη όσο το δυνατόν πιο εύκολη, γι‘ αυτό η Abbott συνεχίζει να επεκτείνει την ομάδα συνεργατών της για την παροχή ινσουλίνης, ψηφιακής καθοδήγησης και ηγετών τεχνολογίας», δήλωσε ο Jared Watkin, ανώτερος αντιπρόεδρος της επιχείρησης περίθαλψης διαβήτη της Abbott. «Θέλουμε να προσφέρουμε νέες προηγμένες λύσεις που απλοποιούν και επιτρέπουν στους ανθρώπους να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στο να σκέφτονται τον διαβήτη και περισσότερο χρόνο ζωής».

«Ο κακός έλεγχος της γλυκόζης οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών του διαβήτη, όπως τύφλωση και καρδιακές και νεφρικές παθήσεις. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα άτομα με διαβήτη να διαχειρίζονται καλύτερα τη γλυκόζη τους μέσω προηγμένης τεχνολογίας. Το CamAPS FX μας, που έχει ήδη εγκριθεί στην Ευρώπη, είναι ένας εξαιρετικά προσαρμοστικός αλγόριθμος που όταν ενσωματώνεται με τον αισθητήρα της Abbott σχεδιάζεται για να επικοινωνεί με την αντλία ινσουλίνης της Ypsomed για να παρέχει τη βέλτιστη δόση ινσουλίνης, σηκώνοντας το βάρος της διαχείρισης μιας κατάστασης που είναι αδυσώπητα απρόβλεπτη μέρα και νύχτα. », δήλωσε ο Roman Hovorka, διευθυντής της CamDiab Ltd.

Αντλία ινσουλίνης
Το διαισθητικό σύστημα αντλίας ινσουλίνης (Εικόνα: Ypsomed)

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι μεγάλες προκλήσεις της κοινωνίας μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο μέσω συνεργασιών. Ως εκ τούτου, είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε τους συνεργάτες μας και τη συνδεσιμότητα για να προσφέρουμε περισσότερη ελευθερία επιλογής στη διαχείριση του διαβήτη. Όταν συνδυάσουμε το mylife YpsoPump με το σύστημα FreeStyle Libre 3 και την προηγμένη προσαρμοστική υβριδική εφαρμογή κλειστού βρόχου CamAPS FX, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα πρόσθετο συμπαγές και ελαφρύ σύστημα AID που είναι διακριτικό και απλό στη χρήση», δήλωσε ο Simon Michel, διευθύνων σύμβουλος. αξιωματικός του Ypsomed.

Οι εταιρείες σκοπεύουν να ολοκληρώσουν την ανάπτυξη έως το τέλος του 2022 με την εμπορική διαθεσιμότητα να αναμένεται στη συνέχεια.

Σχετικά με την Abbott

Η Abbott είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που βοηθά τους ανθρώπους να ζουν πληρέστερα σε όλα τα στάδια της ζωής. Το χαρτοφυλάκιό μας με τεχνολογίες που αλλάζουν τη ζωή εκτείνεται στο φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης, με κορυφαίες επιχειρήσεις και προϊόντα σε διαγνωστικά, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, διατροφικά προϊόντα και επώνυμα γενόσημα φάρμακα. Οι 113.000 συνάδελφοί μας εξυπηρετούν ανθρώπους σε περισσότερες από 160 χώρες.

Σχετίζεται με Το Dexcom G6 CGM λαμβάνει κάλυψη στην Αλμπέρτα για παιδιά και νέους που ζουν με διαβήτη

Σχετικά με το CamDiab

Η CamDiab Ltd είναι μια εταιρεία ψηφιακής υγείας και εξατομικευμένης ιατρικής που επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εμπορευματοποίηση της κορυφαίας παγκοσμίως, διαλειτουργικής εφαρμογής κλειστού βρόχου CamAPS FX. Το CamAPS FX έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί προσαρμοστικό αλγόριθμο ελέγχου αυτομάθησης, συνδεδεμένο με μια συμβατή συσκευή συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης και μια συμβατή αντλία ινσουλίνης, για να υπολογίζει αυτόνομα και να κατευθύνει την παροχή ινσουλίνης για να διατηρεί αυστηρό γλυκαιμικό έλεγχο.

Σχετικά με το Ypsomed

Η Ypsomed είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής και κατασκευαστής συστημάτων ένεσης και έγχυσης για αυτοθεραπεία και ένας διάσημος ειδικός για τον διαβήτη με εμπειρία άνω των 35 ετών. Ως ηγέτης στην καινοτομία και την τεχνολογία, είναι προτιμώμενος συνεργάτης φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών για στυλό, αυτοεγχυτήρες, συστήματα αντλιών και λύσεις λογισμικού για τη χορήγηση υγρών φαρμάκων.

Schreibe einen Kommentar