Η Τζιλ Βάγκνερ και ο σύζυγός τους τιμούν τους κτηνιάτρους την Εθνική Ημέρα Βετεράνων του Πολέμου του Βιετνάμ

17
Η Τζιλ Βάγκνερ και ο σύζυγός τους τιμούν τους κτηνιάτρους την Εθνική Ημέρα Βετεράνων του Πολέμου του Βιετνάμ

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία ευγενική προσφορά της ©2019 Crown Media United States LLC/Φωτογράφος: Josh Stringer

Η Τζιλ Βάγκνερ και ο σύζυγός τους τιμούν τους κτηνιάτρους την Εθνική Ημέρα Βετεράνων του Πολέμου του Βιετνάμ

Από το Movieguide® Contributor

Η Τζιλ Βάγκνερ και ο σύζυγός της Ντέιβιντ τόνισαν την Εθνική Ημέρα Βετεράνων του Πολέμου του Βιετνάμ σε μια νέα ανάρτηση της Μεγάλης Αμερικανικής Κοινότητας.

„[This is] μια ημέρα για να τιμήσουμε όσους πολέμησαν στο Βιετνάμ ή υπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Βιετνάμ κατά τη διάρκεια των 20 ετών του», David Wagner εξήγησε. «Θεσπίστηκε σε νόμο και έγινε η επίσημη αναγνωρισμένη ημέρα για να τιμήσουν όσους υπηρέτησαν στον πόλεμο του Βιετνάμ στις 29 Μαρτίου 2017».

«Όπως όλοι οι Αμερικανοί γνωρίζουν, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα βιβλία της ιστορίας μας λένε ότι δεν είχαν την κατάλληλη υποδοχή στο σπίτι όπως πολλοί από αυτούς που υπηρέτησαν στους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν», συνέχισε. «Γενιά μου, λαμβάνουμε πολλά «ευχαριστώ για την υπηρεσία σας» και νομίζω ότι οι κτηνίατροι του Βιετνάμ δεν το κατάλαβαν. Το αξίζουν.“

«Υπηρέτησαν το ίδιο τιμητικά και έκαναν πολλές θυσίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών θανάτων, όχι μόνο απωλειών. Υπήρξαν εκατομμύρια θύματα, αλλά πολλοί άνθρωποι πέθαναν, πολλοί Αμερικανοί, πολλοί πατριώτες πέθαναν σε αυτόν τον πόλεμο και πολλοί από αυτούς δεν επέλεξαν να υπηρετήσουν, επομένως υπάρχουν πολυπλοκότητες και διαστάσεις σε αυτόν τον πόλεμο που κάναμε εμείς» δεν αντιμετωπίζω στο Αφγανιστάν και το Ιράκ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου», κατέληξε.

Η 29η Μαρτίου επιλέχθηκε για να τιμήσει τους βετεράνους του πολέμου του Βιετνάμ επειδή στις 29 Μαρτίου 1973, η Διοίκηση Στρατιωτικής Βοήθειας των Ηνωμένων Πολιτειών, Βιετνάμ, διαλύθηκε, καθώς και την ημέρα που αναχώρησαν τα τελευταία στρατεύματα των ΗΠΑ από το Βιετνάμ.

Πάνω από 8 εκατομμύρια Αμερικανοί υπηρέτησαν στον πόλεμο, συμπεριλαμβανομένων περίπου 3 εκατομμυρίων που στρατεύτηκαν. Περίπου 7 εκατομμύρια από αυτά τα μέλη της υπηρεσίας ήταν ακόμη ζωντανά από το 2018, πολλοί από τους οποίους υπέφεραν από σωματικές και ψυχολογικές ουλές από τον καιρό τους στη μάχη. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, αντιμετώπισαν περιφρόνηση, δυσαρέσκεια και κρίση, και μόνο μετά από χρόνια τιμήθηκαν πραγματικά για την υπηρεσία τους.

Το Movieguide® είχε αναφερθεί στο παρελθόν για τον πατριωτισμό των Wagners:

Η υποψήφια για βραβείο Movieguide® ηθοποιός Jill Wagner καλωσόρισε μια νέα έκδοση στην οικογένειά της την περασμένη εβδομάδα.

Στις 17 Απριλίου, ο Βάγκνερ έφερε στον κόσμο τον Στρατό Γκρέι Λεμάνοβιτς, σύμφωνα με Fox News.

είπε ο Βάγκνερ Περιοδικό People«Θέλαμε ένα πατριωτικό όνομα και ο σύζυγός μου είναι στρατιωτικός, οπότε επιλέξαμε το μικρό της όνομα να είναι Στρατός.

«Σκεφτήκαμε ότι ήταν ένα καλό όνομα για να τιμήσουμε και τους δύο», είπε είπε. «Το μεσαίο όνομά της είναι Γκρέυ (που γράφεται με τον Αμερικάνικο τρόπο, με Α) γιατί πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα. Είναι δυνατό, έξυπνο, απαλό και θηλυκό όλα σε ένα… αυτό που θέλω να είναι».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Παρακολουθώ ΑΓΡΙΑ ΠΙΣΤΗ

Schreibe einen Kommentar