Η Πολιτική καμπάνιας Cost of Home Advocacy κερδίζει με την υποστήριξη της Whirlpool Corporation

10
Η Πολιτική καμπάνιας Cost of Home Advocacy κερδίζει με την υποστήριξη της Whirlpool Corporation

Οικονομικό έτος 2021

Προμήθεια και συντήρηση κατοικιών σε προσιτές τιμές
Στο Οχάιο, η Preble Habitat υποστήριξε τοπικά οι επίτροποι τους να διαθέσουν 50.000 $ από τη χρηματοδότηση του τοπικού νόμου Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act (CARES) για ένα πρόγραμμα στέγασης για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού με πληρωμές στεγαστικών δανείων και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Μόλις έγινε αυτή η κατανομή, ο εκτελεστικός διευθυντής της θυγατρικής προήδρευσε στην επιτροπή εργασίας του σχεδίου κατανομής. Αυτή η χρηματοδότηση θα βοηθήσει περίπου 50 άτομα.

Υπό την ηγεσία του Habitat Michigan, οργανώθηκε μια επιστολή υπογραφής, η οποία επηρέασε τον κυβερνήτη Whitmer να συμπεριλάβει 100 εκατομμύρια δολάρια στον προϋπολογισμό για τον νόμο αμερικανικού σχεδίου διάσωσης της πολιτείας (ARPA). Ο Κυβερνήτης είπε ότι αυτά τα κεφάλαια θα βοηθήσουν 6.000 κατοίκους του Μίσιγκαν με τις στεγαστικές τους ανάγκες.

Το Good News Habitat, στο Ρίτσμοντ της Ιντιάνα, εργάστηκε σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή οικονομικής ανάπτυξης για να προσελκύσει κατασκευαστές κατοικιών και το τοπικό ίδρυμα Wayne County για να προωθήσει οικονομικά προσιτές κατοικίες. Στόχος τους ήταν να ασκήσουν πιέσεις στην πόλη για να καταστήσει τις προσιτές κατοικίες πιο φιλικές και όχι περιοριστικές στις προσπάθειές τους για οικονομική αναζωογόνηση. Συνεργάστηκαν με συλλόγους της γειτονιάς μέσω του Προγράμματος Neighborhood Involvement and Community Engagement (NICE) και έλαβαν κεφάλαια για να βοηθήσουν στην κατασκευή 15 σπιτιών.

Κοινότητες Ευκαιριών
Το Habitat for Humanity of Greater Cincinnati συνεργάστηκε με τη γειτονιά Lower Price Hill για να παρέχει οικονομικά προσιτές ευκαιρίες ιδιοκτησίας σπιτιού σε γονείς μαθητών στο σχολείο στο κέντρο της κοινότητας. Αυτή είναι μια σημαντική δέσμευση για τη θυγατρική, επειδή οι αποκαταστάσεις είναι δαπανηρές και χρειάζονται πολύ χρόνο. Τον Οκτώβριο του 2020, η θυγατρική προσχώρησε σε τρεις άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να υποστηρίξει τη χρηματοδότηση έργου 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την πόλη του Σινσινάτι για την υποστήριξη ενός έργου που σχεδιάστηκε από έναν από τους οργανισμούς για την αποκατάσταση 46 διαμερισμάτων στο Lower Price Hill. Δυστυχώς, η πόλη του Σινσινάτι αρνήθηκε το αίτημα χρηματοδότησης, θέτοντας σε κίνδυνο την πρώτη μεγάλη αποκατάσταση πολυκατοικιών στη γειτονιά. Το Habitat Greater Cincinnati εντάχθηκε στην προσπάθεια υπεράσπισης και κατέθεσε σε ακρόαση της επιτροπής του Συμβουλίου του Σινσινάτι για να υποστηρίξει τη χρηματοδότηση, ενθαρρύνοντας την πόλη να επανεξετάσει την επένδυση στο έργο. Στη συνέχεια, η διοίκηση της πόλης βρήκε τα κεφάλαια και δέσμευσε 1 εκατομμύριο δολάρια για το έργο για να μπορέσει να προχωρήσει η αποκατάσταση 46 διαμερισμάτων. Αυτή η προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα βελτιωμένες συνθήκες στέγασης για περίπου 96 άτομα.

Το Central Berkshire Habitat for Humanity, στο Πίτσφιλντ της Μασαχουσέτης, υποστήριξε με επιτυχία το πρόγραμμα At-Home in Pittsfield, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα δανείου ανακαίνισης εξωτερικού χώρου που επιτρέπει στους κατάλληλους ιδιοκτήτες σπιτιού να ανακαινίσουν το εξωτερικό των σπιτιών τους μέσω ενός συνδυασμού χρηματοδότησης από τοπικούς δανειστές και Πόλη του Πίτσφιλντ. Το Central Berkshire Habitat διαδραμάτισε ηγετικό ρόλο στην υποστήριξη του προγράμματος και η θυγατρική θα είναι επίσης εταίρος στην υλοποίησή του. Η πόλη θα λάβει 500.000 $ από αυτήν τη νίκη πολιτικής Κόστος Κατοικίας. Το Central Berkshire Habitat υπέβαλε επίσης επιτυχώς αίτημα στον κυβερνήτη Baker για χρηματοδότηση ανακούφισης από τον COVID για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και μικρές επιχειρήσεις. Αυτή η υπεράσπιση είχε ως αποτέλεσμα 78.500.000 $ για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και μικρές επιχειρήσεις που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας.

Πρόσβαση σε πίστωση
Το 2020, οι θυγατρικές του Habitat for Humanity στο Μίσιγκαν υποστήριξαν κατά του House Bill 5097, το οποίο θα επέτρεπε στους δανειστές να δίνουν μικρά δάνεια έως και 2.500 $. Οι μηνιαίες προμήθειες για το δάνειο θα είναι 11% του κεφαλαίου του δανείου, με ετήσιο ποσοστό 132%, που σημαίνει ότι ένας δανειολήπτης θα μπορούσε να καταλήξει να πληρώσει περισσότερα από 7.000 $ για ένα διετές δάνειο 2.500 $. Επιπλέον, το HB 5097 δεν όρισε όρια διάρκειας για τη διάρκεια των δανείων, με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες να μπουν σε μια διαρκή παγίδα χρέους. Το Habitat for Humanity του Μίσιγκαν και οι θυγατρικές του σε όλη την πολιτεία συνεργάστηκαν με αρκετούς άλλους οικιστικούς οργανισμούς και συναντήθηκαν με 35 νομοθέτες, παροτρύνοντάς τους να καταψηφίσουν το HB 5097. Τελικά, το HB 5097 πέθανε πριν πάρει ψηφοφορία στην επιτροπή της Γερουσίας του Μίσιγκαν.

Schreibe einen Kommentar