Η Μελβούρνη έχει τρελάνει τη γάτα αυτόν τον χειμώνα! – Σπίτι χαμένων σκύλων

2
Η Μελβούρνη έχει τρελάνει τη γάτα αυτόν τον χειμώνα!  – Σπίτι χαμένων σκύλων

Ξεχάστε τη μανία της Τέιλορ Σουίφτ, η Μελβούρνη κυριαρχεί στη μανία με γάτες και γατάκια με αριθμούς ρεκόρ αιλουροειδών που βρίσκουν για πάντα σπίτια τις τελευταίες εβδομάδες.

Το Lost Dogs‘ Home έχει υιοθετήσει περισσότερα από 900 γάτες και γατάκια σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα και τώρα παλεύει να συμβαδίσει με τη συνεχιζόμενη ζήτηση για τα τετράποδα χαριτωμένα.

Υιοθετήθηκαν 453 γάτες και 526 γατάκια, φτάνοντας τα συνολικά 979 γατάκια σε παντοτινά σπίτια!!!!

Η εκπρόσωπος Τύπου του Σπίτι, Σουζάνα Ταλέφσκι, είπε ότι υπήρχαν ουρές ανθρώπων που ήθελαν να υιοθετήσουν κάθε μέρα, ενώ ορισμένα άτομα έπρεπε να απομακρυνθούν μέχρι την επόμενη μέρα σε ορισμένες περιπτώσεις.

“Ήταν απολύτως συναρπαστικό για το προσωπικό μας να βλέπει τους Μελβούρνιους να δείχνουν τόση αγάπη για τους φίλους μας με αιλουροειδείς. Εξαντλητικό επίσης, αλλά όλα αξίζουν τον κόπο».

«Μερικοί άνθρωποι έχουν υιοθετήσει ακόμη και δύο κατά καιρούς».

Η κ. Talevski είπε ότι ήταν δύσκολο να εντοπιστεί η ακριβής αιτία της φρενίτιδας με τη γάτα και τα γατάκια της Μελβούρνης, αλλά θα μπορούσε να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως:

  • Περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στη δουλειά και επιλέγουν ένα κατοικίδιο που θα είναι ευκολότερο να το διαχειριστείς όταν δεν είσαι σπίτι
  • Περισσότερα διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης ανεβαίνουν εκεί όπου το μέγεθος της κατοικίας είναι πιο κατάλληλο για γάτες

“Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είμαστε τόσο ευγνώμονες που οι Μελβουρνοί αγκαλιάζουν τα κατοικίδια ζώα τόσο πυρετωδώς και σε μεγάλους αριθμούς. Εξίσου σημαντικό, τα ποσοστά επιστροφής για τις γάτες και τα γατάκια που υιοθετήθηκαν δεν έχουν αυξηθεί», είπε η κ. Talevski.

“Αυτό σημαίνει ότι περισσότερες γάτες σε εσωτερικούς χώρους ζουν την καλύτερη ζωή τους αντί για άστεγες στους δρόμους. Τελικά, αν και θέλουμε ακόμη περισσότερες γάτες και γατάκια από τους δρόμους μας και ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να αφαιρέσετε το σεξ και να κάνετε μικροτσίπ στα κατοικίδιά σας».

Schreibe einen Kommentar